Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(Neili @ 2010 03 15, 13:35)
Laba diena, gal ir man gali atsiusti,    lina.neili@gmai.com    aciu.

Sveika, tai gerai, kad pati naudoju gmail pašto dėžute, tai pamačiau klaidą... Tikrink paštą mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2010 03 14, 16:52)
Išsiunčiau tau ir dar tai kitai merginukei kuri  prašė 4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(gadik @ 2010 03 15, 14:39)
schema yra jpg formatu, ir gan prastos kokybes... o hkp formatas neatidaro, t.y. nezinau kokia programa reik... todel dar ieskom..  4u.gif

aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 15, 13:15)
Sveika, aš siuvinėjau pati šį darbą ir turiu visą schemą... Jei parašysi kur siųst - atsiųsiu  mirksiukas.gif

buciau labai dekinga 4u.gif , siusti juratele09@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 03 14, 16:32)
šito grožio irgi norėčiau  ax.gif egle.luk@gmail.com

QUOTE(Safira023 @ 2010 03 14, 17:52)
Išsiunčiau tau ir dar tai kitai merginukei kuri  prašė 4u.gif

safira, ar si paveiksla turi?.. sorry, uz tersima temos bet per az nesusikalbejom blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ieškau neperdaug didelių bembio bei auksaplaukio retriverio schemų 4u.gif siųsti į niam@epastas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 16 kovo 2010 - 09:22
QUOTE(čiolė @ 2010 03 15, 20:04)
Sveika, tai gerai, kad pati naudoju gmail pašto dėžute, tai pamačiau klaidą... Tikrink paštą  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Aciu, gavau. buna dienu kaip tycia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2010 03 16, 08:38)
safira, ar si paveiksla turi?.. sorry, uz tersima temos bet per az nesusikalbejom  blush2.gif  biggrin.gif

tu ne taip supratai, ir ne tas žinutes sucitavai. Aš ten siunčiau tuos vaikučius. O ne gėles... mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
ieškau kažko panašaus, reikia kad būtų su kaišinio lukštais, vaikiški
user posted image

ar buvo rasta ši schema? man reiktų ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 16 kovo 2010 - 11:53
Sveikos, gal kartais matet kur geresnes kokybes sia schema?
Schema cia
kai atsispausdinau, labai neaiskiai matosi, akis praziuresiu kol issiuvinesiu blink.gif
buciau dekinga jei rade atsiustumet i karolina_urbonaite@yahoo.com
Atsakyti
sveikutės, norėčiau kažkokio juokingo paveikslėlio "pro meilę" lotuliukas.gif , gal kokie katinai du susiglaudę, kažkada mačiau čia pas jus, bet jau nerandu blush2.gif gal padėsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 16, 12:46)
ar buvo rasta ši schema? man reiktų  ax.gif
user posted image

Šito paveiksliuko ir aš noriu ax.gif ax.gif ax.gif Žinoma jei kas nors rado... midiunda@gmail.com
Atsakyti
Manau, kad niekas nerado, nes aš taip pat ieškojau ir teiravausi šios shemos ax.gif jei kartais atsirastų, permeskit ir man erika.juocaite@gmail.com 4u.gif
Atsakyti