Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 14, 19:37)
http://yulyax11.gall...atch?a=yZi-c5WH

Norėčiau delmantino schemos tavęs paprašyt į ausragai@yahoo.com

4u.gif tuoj atsiusiu dalmantina mirksiukas.gif

ačiū už drugelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 14, 20:07)
4u.gif  tuoj atsiusiu dalmantina  mirksiukas.gif

ačiū už drugelius  4u.gif

Gal ir man galima dalmatino schemutę? blush2.gif ax.gif
oksana@starter.lt
Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas matėt? tute1979@gmail.com arba nuorodą.Ačiū

user posted image
Atsakyti
gal kas turi pasiulymu su schemom. mb darysiu maza uzrasu knygute.ka galima isiuvinet 4u.gif unsure.gif doh.gif aisku gelyciu nesiuvinesiu
7taskeboruze@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 15, 07:19)
gal kas turi pasiulymu su schemom. mb darysiu maza uzrasu knygute.ka galima isiuvinet 4u.gif  unsure.gif  doh.gif  aisku gelyciu nesiuvinesiu
7taskeboruze@gmail.com

gal kas su darbu susiję, su žvejyba, su sportu, su laivalaikiu g.gif Aš draugui jei siuvinėčiau, tai papriką rinkčiaus biggrin.gif
user posted image
pasidairyk čia
http://orlanda.galle...ch?ph=Ina-bmgw9
Atsakyti
mielai issiuvineciau makita iranki.jis juosremontuoja.arba nivelyra smile.gif bet schemu ner verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 15, 08:35)
mielai issiuvineciau makita iranki.jis juosremontuoja.arba nivelyra smile.gif bet schemu ner verysad.gif

tai imk užrašą ir išsiuvinėk. raudonam fone baltom raidėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 26, 16:06)

Labukas dar karteli mergytes 4u.gif
na gi pradejau ruostis sio darbelio igyvendinimui, o gi ziuriu, kad schemuteje truksta vienos piesinio dalies doh.gif
Uodegyte tu radai ta schemute, gal netycia nenukopinai dar vieno gabaliuko, truksta butent kudikelio antros akytes , ausytes visos tos puses su petuku verysad.gif
o gal is kitu merginu kas padetu?
Atsakyti
sveikutes, kazkada siuvinejau kryzeliu, bet per mokslus ir darbus uzmeciau verysad.gif tebeturiu siuliuku kruvas ir piesinuku, bet na niekaip nerandu laiko blush2.gif kaip jus sugebat rast minutele siuvinejimui?
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2010 03 15, 12:29)
Labukas dar karteli mergytes  4u.gif
na gi pradejau ruostis sio darbelio igyvendinimui, o gi ziuriu, kad schemuteje truksta vienos piesinio dalies  doh.gif
Uodegyte tu radai ta schemute, gal netycia nenukopinai dar vieno gabaliuko, truksta butent kudikelio antros akytes , ausytes visos tos puses su petuku  verysad.gif
o gal is kitu merginu kas padetu?

Sveika, aš siuvinėjau pati šį darbą ir turiu visą schemą... Jei parašysi kur siųst - atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 15, 13:15)
Sveika, aš siuvinėjau pati šį darbą ir turiu visą schemą... Jei parašysi kur siųst - atsiųsiu  mirksiukas.gif

Laba diena, gal ir man gali atsiusti, lina.neili@gmai.com aciu.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 03 14, 09:25)
sito ir as noreciau  ax.gif
inguska007@yahoo.com

QUOTE(Buriuke @ 2010 03 14, 16:32)
šito grožio irgi norėčiau  ax.gif egle.luk@gmail.com

schema yra jpg formatu, ir gan prastos kokybes... o hkp formatas neatidaro, t.y. nezinau kokia programa reik... todel dar ieskom.. 4u.gif
Atsakyti