laba diena..
norejau paklaust gal kas turi ryskia schemute sios liniuotes?turiu parsisiuntus prastos kokybes..
ir gal dar koku panasiu sios serijos paveiksliuku turite?
sitos ugio matuokles turiu pm ..
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 07, 17:10)
čiolė
Dėkui
QUOTE(Ievukaas* @ 2010 03 07, 21:08)
Taip, tiks.
o kur siūsti?
ŪGIO matuoklės:
Jei patiks kuri tai rašyk atsiūsiu schemas
Sveikos, gal kuri turetumete kokiu ornamentu su tulpemis? man reiktu nediduku, kad tiktu ant ranksluoscio pasiuvineti. Buciau dekinga
Laba diena
Merginos gal turite sito paveiksliuko schemute?
Buciau labai dekinga
Merginos gal turite sito paveiksliuko schemute?
Buciau labai dekinga
Žinau, kad kažkas siuvinėjo. Lygtais iš lenkiško puslapiuko. Turiu schemą, bet įžlibint neina , gal kas pagelbėsit?
[quote=paukščiukas,2010 03 08, 14:54]
ar tokios tiktu?
labai grazios tulpes, bet man gal dar siek tiek mazesniu reiktu
ar tokios tiktu?
labai grazios tulpes, bet man gal dar siek tiek mazesniu reiktu
Mergikes
ar galit man pagelbeti. Noriu mociutei issiuvineti pauksciuka koki tik neturiu jokios normalios schemutes bet noretus, kad nebutu lb jau didelis pvz koks 80*100 kryziukais skaiciuojant.
Aciu isanksto visoms
joalek@gmail.com
ar galit man pagelbeti. Noriu mociutei issiuvineti pauksciuka koki tik neturiu jokios normalios schemutes bet noretus, kad nebutu lb jau didelis pvz koks 80*100 kryziukais skaiciuojant.
Aciu isanksto visoms
joalek@gmail.com
QUOTE(libaja @ 2010 03 08, 19:19)
Žinau, kad kažkas siuvinėjo. Lygtais iš lenkiško puslapiuko. Turiu schemą, bet įžlibint neina , gal kas pagelbėsit?
tai as siuvinejau si medeli.jis didokas.mano shema irgi nelabai matosi,bet kad ten ir teieina keli siulai,tai imanoma iziureti.galeciau atsiusti jei shema idomu,tik parasyk emeila
Noriu issiuvinet sunelio krikstynom pakvietimus bet niekur nerandu tokia tema mazu paveiksliuku Gal turite kazka tinkamo
zavintute@yahoo.com
zavintute@yahoo.com