Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Little angel @ 2010 02 23, 13:08)
DVI, žinau, būna išimčių. Parašiau optimaliausią variantą. Angelės rėmą, kadangi kartonai išlindo, apklijavau lipnia plačia juosta. Laiko gerai. Taip pat ir su irisais dariau.

Visada galima išsisukti iš padėties pasukus galvą mirksiukas.gif

Bet jei viskas būna tikslu, nereikia net galvos sukt: prikali iš visų pusių tuos metaliukus, apklijuoji lipnia juosta ir ant sienos thumbup.gif

Kai rėmini ne pirmą darbą, žinai, kad viskas bus gerai ir padarius kitaip. Betgi toms, kurios pačios rėmins pirmą darbą, pilnai vykdant instrukcijas rėmų dirbtuvėje gali nelikti ir iš ko pasirinkti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 23 vasario 2010 - 13:43
Rodausi savo procesą, truputi apsilamdęs blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo casolin: 23 vasario 2010 - 13:33
Na mes kažkaip su bobikėm dirbtuvėse kalbą rasdavom biggrin.gif Porą kartų bandė suktis kad pati rinkčiau, bet aš už kupros vaizdžiai kalbant biggrin.gif Ir tokius rėmus man davė, kad abaldėt thumbup.gif

O va mano pirmas rėmintas darbas buvo sakyčiau netgi problematiškiausias (na tas grybukas), bet pasukau galvą pasimatavau, pasėdėjau, pasibraižiau ant popieriaus ir viskas. Svarbiausia neskubėti.

O jei ateis į dirbtuves ir pati nežinos ko nori, tai aišku moterytė "užverbuos" kad darbą paliktų ir jie geriau padarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 23, 11:36)
biggrin.gif Na man tai yra paklausę, kodėl darbo nepaliksiu. Bet po atsakymo nieko daugiau nekomentavo

Aš darau taip:

ačiū už informacija ,beveik taip ir darau blush2.gif ,tik kai ką iš viso šito sužinojau ,kai jau blogai padarė doh.gif ,nu bet dabar jau žinau ,nes savo kailiu išmėginau lotuliukas.gif ,daugiau nenešiu jiems rėmint niekada ,o ir pačiam įrėminus didesnis pasitenkinimas apima wub.gif ,o ir praktiškiau ,Kaip DVI sakė,visada galima perrėminti......o aš tai kai nenoriu palikt darbo tai sakau ,kad man greitai reikia jo ,o rėmus greičiau padaro ,nei dar ir įrėmina ,tai niekad kažkaip ir nesiraukė,kad nepalieku mirksiukas.gif

QUOTE(mege2 @ 2010 02 23, 11:40)
Pasirodysiu darbelius, kuriuos pasiryžau  biggrin.gif na ir įrėmintą paukštuką

labai dailūs darbai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 23 vasario 2010 - 14:27
Norėjau paklaust, jei pagal schemą rašoma, kad ant 14 aidos siuvinėti 2 gijomis, BieSą - viena gija, ir dar yra kombinuoti kryžiukai iš dviejų spalvų po vieną giją. O Jūs visada ant 14 aidos siuvinėjate tik 2 gijomis? Aš tik ant 16 aidos siuvinėju 2, o ant 14 man dvi gijos taip skystai atrodo, tad siuvinėju trimis blush2.gif Bet jei reikia kombinuoti, tai nekombinuosi vienos spalvos dvi gijas, o kitos tik vieną... g.gif Kai užtručinsiu savo netikusią leliją, gal griebsiu krioklį, bet reikia viską išsiaiškinti, kad vėl nesąmonių nepridaryčiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 23, 14:52)
Norėjau paklaust, jei pagal schemą rašoma, kad ant 14 aidos siuvinėti 2 gijomis, BieSą - viena gija, ir dar yra kombinuoti kryžiukai iš dviejų spalvų po vieną giją. O Jūs visada ant 14 aidos siuvinėjate tik 2 gijomis? Aš tik ant 16 aidos siuvinėju 2, o ant 14 man dvi gijos taip skystai atrodo, tad siuvinėju trimis  blush2.gif Bet jei reikia kombinuoti, tai nekombinuosi vienos spalvos dvi gijas, o kitos tik vieną...  g.gif Kai užtručinsiu savo netikusią leliją, gal griebsiu krioklį, bet reikia viską išsiaiškinti, kad vėl nesąmonių nepridaryčiau  blush-anim-cl.gif

Aš pradžioj siuvinėjau trim, bet dabar ėmiau siuvinėti dviem ir visai gerai atrodo. Trim labai stora. BS visada darau viena.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 02 23, 15:55)
Aš pradžioj siuvinėjau trim, bet dabar ėmiau siuvinėti dviem ir visai gerai atrodo. Trim labai stora. BS visada darau viena.

Siuvinėjimo pradžioje net BS darydavau iš trijų gijų doh.gif blush2.gif dabar tai irgi iš vienos gijos, na reikės pabandyt iš dviejų siuvinėt, gal akis pripras, o ir siūlų mažiau susinaudoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 22, 22:30)

Ambere,namukas super ,bet pas mane spalvos absoliučiai kitokios blush2.gif .iš kur schemą ėmei? O gal čia tik fotiko išdaigos?Ir dar klausimėlis-o tai BS nedarysi? Ten šiek tiek yra BS namelio langai ir gėlytės ,drugeliai,antytės

Apvedžiojimų nutariau nedaryti. O spalvos kitos todėl, kad derinau pati iš akies. Nes čia mano pirmas darbas kai siūlai nėra įdėti į komplektą todėl siuvinėjau taip kaip man atrodė gražu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 23, 14:59)
Siuvinėjimo pradžioje net BS darydavau iš trijų gijų  doh.gif  blush2.gif dabar tai irgi iš vienos gijos, na reikės pabandyt iš dviejų siuvinėt, gal akis pripras, o ir siūlų mažiau susinaudoja  mirksiukas.gif

Aš savo laivus siuvinėju dviem ant 14 aidos. Tuo pačiu ir procesą parodysiu, dangų viena gija siuvinėju.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2010 02 22, 21:08)
kad ir as nelabai to laiko randu. tik prisedu siuvinet- jau valgyt mazius nori  doh.gif  tai taip po 10kryziuku ir siuvineju  biggrin.gif

tai man irgi panasiai drinks_cheers.gif
QUOTE(mege2 @ 2010 02 23, 12:40)
...Pasirodysiu darbelius, kuriuos pasiryžau  biggrin.gif na ir įrėmintą paukštuką

...
...
...

niu lb grazuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 02 23, 16:07)
Aš savo laivus siuvinėju dviem ant 14 aidos. Tuo pačiu ir procesą parodysiu, dangų viena gija siuvinėju.

Gražūs laiveliai thumbup.gif Ir tikrai neatrodo skysta ax.gif Na bandysiu su dviem kitą darbelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambere @ 2010 02 23, 15:06)
Apvedžiojimų nutariau nedaryti. O spalvos kitos todėl, kad derinau pati iš akies. Nes čia mano pirmas darbas kai siūlai nėra įdėti į komplektą todėl siuvinėjau taip kaip man atrodė gražu.  4u.gif

tai dėl spalvų tada man viskas aišku ,idomi ir tokia improvizacija mirksiukas.gif ,dar niekad nemėginau taip daryt ,bet gal reiks pabandyt kada nors,bet tokiems dideliems darbams tai nesiryžčiau turbūt iš akies derint g.gif ...o tavo vietoje BS bent jau langams padaryčiau ,dabar atrodo tokie tušti,kaip kokios skylės,su BS atrodys kaip įstiklinti,manau ,būtų gražiau...
Atsakyti