Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

o Pauksciuko gelytes tik dabar uzmaciau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Štai ir aš pabaigiau savo namuką.

user posted image

Dabar ruošiuosi siuvinėti:

user posted image

Bet nerandu kodu lenteles. biggrin.gif Tai gal kas turi galėtų man atsiųsti į el. paštą. 4u.gif

m.vilija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 22, 16:42)

nu kaip graziai jau dabar atrodo  wub.gif
man tai kazkaip lb nedaug laiko lieka nuo vaikiuko prieziuros  blush2.gif  ax.gif

kad ir as nelabai to laiko randu. tik prisedu siuvinet- jau valgyt mazius nori doh.gif tai taip po 10kryziuku ir siuvineju biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, na ir tempai pas jus. O darbeliai superiniai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 22, 11:20)
Nereikia, kad darbas isispraustu i rema, jei yra paspartas. Reminant apverti pasparta, ant blogos puses uzdedi darba, istempta ant kartono ir priklijuoji prie pasparto su statybine juosta. Tada viska dedi ant stiklo i rema, uzdedi nugareles kartona, uztvirtini ir apklijuoji statybine juosta. Viskas ten bus tvirtai ir niekas niekur nejudes.
Va nuotraukos:
virsuj darbas ant kartono, apacioj paspartas, prie kurio klijuojama

na va dabar viskas aišku ,tik kažkodėl man atrodo ,kad nepatikima taip rėmint,pasislinkti gali....na gal ir ne ,bet va man taip atrodo blush2.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 02 22, 12:38)
Zundyte, kartono A3 formato esu pirkusi Vilniaus g. raštinėse prekėse, bet spalvų paletė skurdoka. Dar kartono gali pasižiūrėti "Popieriaus namuose" Savanorių pradžioje (netoli Laisvės al.) arba prie Akropolio.
O šiaip aš pasportą beveik visada užisisakau kartu su rėmeliu ir nevargstu jį pjaudama.

atspalvių kartonui nereikia ,aš ne paspartą pjaunu o ant kartono darbą tempiu...ačiū už informaciją,bandysiu ieškot 4u.gif
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 22, 15:37)
Pabaigiau 

nu super darbas....lauksiu įrėminto... wub.gif wub.gif

Ambere,namukas super ,bet pas mane spalvos absoliučiai kitokios blush2.gif .iš kur schemą ėmei? O gal čia tik fotiko išdaigos?Ir dar klausimėlis-o tai BS nedarysi? Ten šiek tiek yra BS namelio langai ir gėlytės ,drugeliai,antytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 vasario 2010 - 22:01
Dvi, aciu labai uz patarimus del reminimo thumbup.gif 4u.gif tik va man kas nesmagu buvo del to reminimo, kad kai nusinesiau darba issirinkt rema, pamatuot ir pasakiau kad darbo nepalieku nes reminsiu pati, tai pardaveja taip akivaizdziai susirauke ir pradejo burbet...tipo kodel cia taip, pati? doh.gif susilaikiau nuo atsakymo, kad gaila, kad man darba pagadinsit ir pasakiau, kad neskalbtas dar, bet labai reik remo biggrin.gif tai apziurejo ir sako, mazdaug...eikit, cia taip grazu, nematet kokiu baisiu pas mus atnesa blink.gif ir tada istrauke kazkieno darba parodyt "kokiu baisiu buna" lotuliukas.gif na darbas ne pats graziausias buvo, bet ir iremintas prastai, sutampyta kazkaip medziaga. Tik va gerai kad to darbo autore nestovejo kur nors salia doh.gif nu zodziu... doh.gif

simon4, Little angel, wub.gif kaip smagu ziuret kaip HAED'ai vis ryskeja wub.gif
Džeine, nu arklys tai superinis thumbup.gif bet kad ir paprastu pusiniu kryzeliu siuvineta, sakyciau gerai langeliai uzsipilde mirksiukas.gif
ambere, liuks namelis thumbup.gif lauksim ir zundytes i kompanija drinks_cheers.gif

o as siandien fejos sijono pirma plunksna pabaigiau. maza tokia, ale kiek laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 22, 22:27)
Dzeine, nu arklys tai superinis thumbup.gif bet kad ir paprastu pusiniu kryzeliu siuvineta, sakyciau gerai langeliai uzsipilde mirksiukas.gif

tikrai taip, vaizdas beveik nesiskiria nuo pilno kryžiuko thumbup.gif
na nebent tie pavieniai... bet man patiko wub.gif o vyras iš vis patenkintas savo dovana wub.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Dzeine - apsivozt galima, kaip grazu wub.gif
Ambere - pasakiskas namukas su savo ryskiom spalvytem wub.gif
Dantiste - parodyk prasau dar feja ax.gif
O vandene kaip jau ryskeja wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dzeine,arklys superinis!
Ambere,koks mielas namukas!
visu darbai nuostabus,procesai irgi!mane laaabai zavis dideli darbai,bet kolkas tokiu nesiryztu imtis-dar biski neuzaugau tiek...
Little angel,aciu uz ta medziagos skaiciuokle,meginsiu pagal ja
Atsakyti
Džeine - labai gražus tavo siuvinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 23, 09:00)
Dantiste - parodyk prasau dar feja  ax.gif

Kad nedaug pasistumejau i prieki, tai nelabai yra ka rodyt blush2.gif kai bus daugiau tada tikrai pasidemonstruosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dantiste - tai Tu stumkis, stumkys ir greiciau parodyk lotuliukas.gif mirksiukas.gif
O as ieskojau, kur galeciau pasigilint i gobelenini dygsni, tai jis vadinasi dar petit stitch? g.gif palyginu su pusiniu ir, kiek man dasunta pusinis daromas lygiagreciai kryzelio tik vienas dygsnelis, o gobeleninis - tinka tik linui ir jis dygsniuojamas nu kaip cia issireiskus - per ta sudurima lino skyluciu? g.gif nu turbut nieko nesupratot blush2.gif , kaip ir as blush2.gif Gal kas vaizdeliu parodytumet?
Aj ir dar, pusinis blogoj pusej gaunasi kaip ir kryzeliu status bruksneliai, o gobeleninio - visi istrizai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paule kaip saule: 23 vasario 2010 - 09:34