Pabaigiau
QUOTE(Little angel @ 2010 02 22, 09:50)
Aš ir taip kažkada galvojau, tad ruošiausi ir morališkai ir šiaip. Dabar siuvinėju mėgaudamasi, kaip kokia gurmanė. Na toks "skanus" šis dizainas, kad net atsiplėšt negali. Ir tas pavienių kryželių "rojus" nėra toks baisus. O ir lgam nereiks sukti galvos dėl to ką siuvinėt. Kai atslūgs įkvėpimas, jau laukia kiti konkretūs darbukai. Bet kol kas esu jam ištikima ir nenoriu iškeisti į kitą darbą
As taip pat nuo savo atsiplest negaliu tik dabar maziau laiko siuvinejimui turiu- vaikiukas gime (rytoj 2savaites bus ) Daug issiuvinejus tu
O ir kitu siuvinetoju greitis
Stai mano darbelis:
QUOTE(Little angel @ 2010 02 22, 17:01)
O jį siuvinėti tikrai nesunku. Kad būtų užtikrinta aš pradėdama spalvą užmezgu mini mazgelį, nes jei pavieniam plote užkišinėti kaskart pradedant darbą, ims kalnai formuotis. Tad užkišu tik baigdama spalvą. Siuvinėjasi paprasčiau, nes nereikia "grįžti atgal", kaip siuvinėjant kryželiu.
Ačiū už atsakymą, aš Nimuką siuvinėjau per 1 siūlą su 2 (buvo blendingo todėl viską 2 pavariau, manau kad buvo 25, o gal 32 , t.y. 10x į 1 cm). Pusiniu ir gobeleniniu siuvinėjus - tikrai 100kart greičiau einasi
Džeine nu arklys tai , kai jį pas brolį pamatau, net pavydžiu nors pati dovanojau
simon4 pirmiausia sveikinu su , ir nuolat seksiu kaip gaunasi vandenė . O kaip pati siuvinėji: kryželiu ar gobeleniniu ir ant kokio audinio?
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 22, 16:05)
simon4 pirmiausia sveikinu su , ir nuolat seksiu kaip gaunasi vandenė . O kaip pati siuvinėji: kryželiu ar gobeleniniu ir ant kokio audinio?
Aciu uz sveikinimus
Siuvineju kryzeliu ant ewo 25, kitaip nemoku
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 22, 16:37)
niu lb lb grazu laukiam ireminto
as tai kaip nunesiau remint - jau ketvirta savaite laukiu kol is Kauno parves vis nueinu, kai grazinimo laika nurodo - apsisuku ant kulno niu vien zo. Tikiuos, kad bent rezultatas bus nerealus ir atpirks visas mano laukimo kancias
QUOTE(simon4 @ 2010 02 22, 16:44)
As taip pat nuo savo atsiplest negaliu tik dabar maziau laiko siuvinejimui turiu- vaikiukas gime (rytoj 2savaites bus ) Daug issiuvinejus tu
Stai mano darbelis:
...
Stai mano darbelis:
...
nu kaip graziai jau dabar atrodo
man tai kazkaip lb nedaug laiko lieka nuo vaikiuko prieziuros
O kiek kainuoja pilnas įrėminimas? ta prasme nunesi darbelį išsirenki rėmukus ir toliau viską jie padaro???
As iki siol pati rėmindavau, net nezinojau, kad galima nunest ir viską įrėmina
As iki siol pati rėmindavau, net nezinojau, kad galima nunest ir viską įrėmina
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 22, 15:37)
Pabaigiau
grooooožis kaip rėminsi?
dar banni norėjau pagirt už šaunius darbelius bet kaktusiukas labiausiai įstrigo
Džeine, labai nuostabu ir pagal mane kosminiu greičiu
QUOTE(Egluze ziemos @ 2010 02 22, 16:05)
Dzeine nu arklys tai , kai ji pas broli pamatau, net pavydziu nors pati dovanojau
parodyk, kaip pas broli irėmintas
QUOTE(astulia @ 2010 02 22, 17:56)
grooooozis kaip reminsi?
tai kad net nežinau dar, norėčiau irėmintu variantu pamatyt
kaži, kaip geriau atrodytu??
ir didelis AČIŪ visom