Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(paule kaip saule @ 2010 03 09, 09:19)
Gyte - manau, jis yra savaime isnykstantis, po 2-4 dienu.

Aciuka 4u.gif ech... visai upas dingo...... verysad.gif kaip cia reiks kas kelias dienas zymetis..... g.gif matyt nesizymejus siuvinesiu, atspalviu nedaug, taip kaip nors... bigsmile.gif Tik paskutiniu metu labai jau islepau su tais markeriais....Prie gero greit priprantama kaip sakoma, bet teks grizt atgal ir prisimint igudzius be markerio.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 09, 09:20)
Aciuka 4u.gif  ech... visai upas dingo......  verysad.gif kaip cia reiks kas kelias dienas zymetis..... g.gif  matyt nesizymejus siuvinesiu, atspalviu nedaug, taip kaip nors...  bigsmile.gif  Tik paskutiniu metu labai jau islepau su tais markeriais....Prie gero greit priprantama kaip sakoma, bet teks grizt atgal ir prisimint igudzius be markerio.... 4u.gif

tai tada siulu pamėgink susižymėt mirksiukas.gif

Labai gražūs darbai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 09, 10:33)
tai tada siulu pamėgink susižymėt  mirksiukas.gif

Siulu anksciau pasizymedavau tik paveikslo dydi, konturus kur bus siuvinejama, bet ne 10x10 bigsmile.gif bijau biskeli siulu zymet- kaip po to istraukt reiks kai issiuvinesi, ar nesusigadins darbelis...? g.gif Butu gaila....
Ir isvis, vakar pradejau zymet, skaiciuot- kraupu pasidare- nieko nesimato, nezinau kaip reiks siut..... blush2.gif doh.gif pirmasis mano darbas ant juodos kanvos cia bus... blush2.gif jei bus blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 15:39)
Rodomes ir mes  ax.gif
Tik kad fotografas is manes prastas..... nera tokiu spalvu kaip real.... na bet ka jau cia...  doh.gif
user posted image

nu nerealu...juk tu ka tik pradejai siuvineti...kad man tokius tempus:))) kiek reikia paroje tam skirti laiko kad tokius tempus pasiekti?
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2010 03 08, 22:26)
Labas vakarelis  4u.gif

As dar naujoke siuvinejime.Parodysiu savo pirmuosius darbelius  blush2.gif

My Webpage

My Webpage

thumbup.gif kuklūs, bet labai tvarkingi darbai, šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LGJO @ 2010 03 09, 10:51)
nu nerealu...juk tu ka tik pradejai siuvineti...kad man tokius tempus:))) kiek reikia paroje tam skirti laiko kad tokius tempus pasiekti?

Pradejau....? Nu neeee..... jau baigiau, jei kaaaa..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif O laiko kiek skiriu- kaip kada.... Ivairiai... buna kad ir paryciais ir naktimis..... Tiesa sakant, pati is sono kai paziuriu i visa savo veikla, tai kartais atrodo, kad mano para turi ne maziau 36 valandu. Vat. bigsmile.gif lotuliukas.gif
Magnolijas i pabaiga skubejau, nes angela reikia pradet, o sito nesinorejo uzmest. O dabar va sedziu cia, o ne prie angelo- rankos nekyla... bijau net pradet...... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 09 kovo 2010 - 10:00
QUOTE(Gytė @ 2010 03 09, 09:57)
Pradejau....? Nu neeee..... jau baigiau, jei kaaaa..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O laiko kiek skiriu- kaip kada.... Ivairiai...  buna kad ir paryciais ir naktimis..... Tiesa sakant, pati is sono kai paziuriu i visa savo veikla, tai kartais atrodo, kad mano para turi ne maziau 36 valandu. Vat.  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Magnolijas i pabaiga skubejau, nes angela reikia pradet, o sito nesinorejo uzmest. O dabar va sedziu cia, o ne prie angelo- rankos nekyla... bijau net pradet...... verysad.gif

g.gif o ko bijai?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 09, 11:06)
g.gif o ko bijai?

Tai kad man ziauriai kanvos langeliu nesimato.... blush2.gif Gal lankeli reiks pasiimt, su juo bandyt...... kazkaip kraupu man.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 09, 10:18)
Tai kad man ziauriai kanvos langeliu nesimato.... blush2.gif Gal lankeli reiks pasiimt, su juo bandyt...... kazkaip kraupu man.... ax.gif

Taigi buvo pamėtyta patarimų - siuvinėti gerai apšvietus medžiagą, po apačia pasidėt ką nors balto 4u.gif Pirmyn tik 4u.gif

Dėl amerikos muitų. Užsisakinėju iš ten (t.y. amerikos) dažnai, ne kiekvieną kartą uždeda muitą. Nežinau kodėl. Nežinau nuo ko tai priklauso - nei svoris, nei kaina tam įtakos neturi. Pirkau prekę už 23$ - uždėjo muitą. Pirkau prekę už 125$, sveriančią 3kg, jokio muito nebuvo... Anyway, darausi gimtadienio dovaną, tai tikrai neskriaginu ant savęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai labai labai aciu visoms uz gerus ir grazius zodzius rolleyes.gif jus visos man praskaidrinot diena bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 14:39)
Rodomes ir mes  ax.gif

wub.gif Labai noriu pamatyt kaip įrėmintos atrodo thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 03 08, 14:52)
Ir aš priplaukiau uostą:

thumbup.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 03 08, 17:47)
Na ir aš parsinešiau iš rėminimo centro

Labai fainai įrėminta, Minijos gatvėj rėminai? 4u.gif

QUOTE(Behnaz @ 2010 03 08, 22:26)
Labas vakarelis  4u.gif
As dar naujoke siuvinejime.Parodysiu savo pirmuosius darbelius  blush2.gif

Labai kruopštūs darbeliai, man labiausiai katytė patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peachy_sheila: 09 kovo 2010 - 11:28
Sveikos,
"atsižymėsiu" ir aš nors karčiuką šitoj temutėj bent su minimaliu siuvinuku blush2.gif Ir apkalbėtąją išvirkščiąją pusę pasirodau - nors ir vienu siūleliu, vis vien ne idealas...
user posted image user posted image user posted image
Siuvinėju ant juostelių tuntą fėjų mažiukių pataliukams papuošt, bet kad dar krūvos darbų darbelių, ir remontas namie, tai vos judu. Vis gi tikiuos kitoj temoj jau gatavus pataliukus padmonstruot... Beje, siūliukai - tie aptartieji rusiški.
O kad jūsų darbai nuostabūs, gi pačios žinot, tiesa?... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 09 kovo 2010 - 13:53