Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 18:08)
GA Vilniuj tai nieko nezino ir zinot nenori.  doh.gif  Aptarnavimas tai neaisku ka krapstant (geriausiu atveju bamba, nesinori sakyt ka blogiausiu.... lotuliukas.gif ) Jei eini pirkt to ka zinai, tai dar dar, nu bet jei ko paklaust reikia....  doh.gif  tai verciau jau neklaust, nes vis vien nieko negausi, o dar kalta pasijausi kad paklausei  doh.gif  doh.gif  doh.gif   As "visas piktas" cool.gif

Čia tai jau teisybė, rytoj ir aš ten eisiu, reik siūliukų naujam darbeliui.

Labai mandagiai aptarnauja Vilniaus gatvėj, parduotuvėlė gal ir maža, bet gali viską apžiūrėti ir iš paskos niekas nelaksto, bet ten nėra DMC siūliukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 kovo 2010 - 18:13
QUOTE(Florestina @ 2010 03 08, 19:12)
Čia tai jau teisybė, rytoj ir aš ten eisiu,reik siūliukų naujam darbeliui.

Labai mandagiai aptarnauja Vilniaus gatvėj, parduotuvėlė gal ir maža, bet gali viską apžiūrėti ir iš paskos niekas nelaksto, bet ten nėra DMC siūliukų.

As Madeira siuvineju, ne DMC, bet sikart pirkau DMC nes Madeiros ko reikejo is 7 atspalviu tik 1 buvo doh.gif o Vilniaus gatvej Madeiros yra? Kurioj ji panasiai vietoj ta parduotuvyte?
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 18:14)
As Madeira siuvineju, ne DMC, bet sikart pirkau DMC nes Madeiros ko reikejo is 7 atspalviu tik 1 buvo  doh.gif  o Vilniaus gatvej Madeiros yra? Kurioj ji panasiai vietoj ta parduotuvyte?

Jie prekiauja Anchor siūliukais. Ši parduotuvėlė yra pačioj pradžioj Vilniaus gatvės, praeini buvusį "Vaikų pasaulį" ir ji dešinėje nelabai toli paėjus. Vadinasi "Baltas siūlas", Vilniaus g. 19 .
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 08, 19:20)
Jie prekiauja Anchor siūliukais.

Supratau.... gaila kad Anchor... jau nebenoriu maisyt, pakanka ir Madeiros su DMC mano sandely. Trecios rusies jau finansiskai neipirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaje, kiek nuostabiu darbeliu. Iskart jauciasi, kad siandien Moteru diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 18:42)
Supratau.... gaila kad Anchor... jau nebenoriu maisyt, pakanka ir Madeiros su DMC mano sandely. Trecios rusies jau finansiskai neipirksiu  mirksiukas.gif

Dar nepaminėjau, kad ten markerių visokių yra ir pardavėja nusimano kas kam skirta.
Atsakyti
Sveikos, merginos, reikia jusu patarimo.Noriu uzsisakyti siuliuku is sewandso.uk. ir nebezinau kokius siulus pirkt. Noriu DMC, bet net nezinojau, kad sitiek rusiu ju yra.Ar tie iprasti, kur siuvinejam yra Cotton? Man akis uzkliuvo uz Perle Cotton, gal kuri bandet su jais siuvineti, ar nera jie slidus labai?
Atsakyti
Džeine,parašyk man į AŽ priminimą, kad pasakyčiau, pas ką perku,gerai?
Atsakyti
Florestina, Gyte čiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip tik dar pastiprinat norą dirbt toliau ....
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 03 08, 13:42)
Va va pritariu PoniaiDVi. Amerikos rinkai užvėriau duris. Mat pirkausi prekių už 115 litų maždaug (čia su siuntimu) irį dar teko susimokėt 40 litų muitą. Tai prekės tapo auksinės, nes muitas gavosi vos ne 50proc. doh.gif

Tad kas padarėt užsakymus šiais metais, laukit lapelio su muito mokesčiu mirksiukas.gif

tai ačiū dievui ,kad aš kalbos nemoku... lotuliukas.gif

QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 14:39)
Rodomes ir mes  ax.gif
Tik kad fotografas is manes prastas..... nera tokiu spalvu kaip real.... na bet ka jau cia...  doh.gif

eina sau ,kaip gražu wub.gif wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 03 08, 14:52)
Gyte, labai gražu. wub.gif

Ir aš priplaukiau uostą:

mielas laivelis 4u.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 03 08, 17:47)
Na ir aš parsinešiau iš rėminimo centro

fantastika ,ir toooks diiidelis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif čiole, kaip gerai žiūrisi bigsmile.gif , dabar ir vizuoliai visą praėjimą įsivaizduoju thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 08, 21:46)
bigsmile.gif čiole, kaip gerai žiūrisi  bigsmile.gif , dabar ir vizuoliai visą praėjimą įsivaizduoju  thumbup.gif  thumbup.gif

Šiaip tai man jis vizualiai turėjo būt lyg ir mažesnis, bet vistiek radau kur pakabint rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti