Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

Va va pritariu PoniaiDVi. Amerikos rinkai užvėriau duris. Mat pirkausi prekių už 115 litų maždaug (čia su siuntimu) irį dar teko susimokėt 40 litų muitą. Tai prekės tapo auksinės, nes muitas gavosi vos ne 50proc. doh.gif

Tad kas padarėt užsakymus šiais metais, laukit lapelio su muito mokesčiu mirksiukas.gif
Atsakyti
r_tina, superinės aguonos. wub.gif Prisimenu kaip procesą rodei.

O mano laiveliai jau mirksta, vėsiam vandenyje ir tuoj bus pasirengę pasirodyti.
Atsakyti
Rodomes ir mes ax.gif
Tik kad fotografas is manes prastas..... nera tokiu spalvu kaip real.... na bet ka jau cia... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Gyte, labai gražu. wub.gif

Ir aš priplaukiau uostą:
user posted image
Atsakyti
Gyte greit pabaigiai thumbup.gif

Florestina kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 21:36)
Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys  bigsmile.gif

clap_1.gif nuostabiai gražu, gaivios kerinčios spalvos wub.gif
Atsakyti
laba diena..

turiu schemele XSD formatu..cia turbut tas PM formatas vadinamas..gal kas gali paskayt kokia programele ji atidaryti...man reikia bent pavadinimo, kad galeciau ieskotis internete jos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 08, 17:16)
laba diena..

turiu schemele XSD formatu..cia turbut tas PM formatas vadinamas..gal kas gali paskayt kokia programele ji atidaryti...man reikia bent pavadinimo, kad galeciau ieskotis internete jos.. blush2.gif

Pattern maker Viewer (version 4.04)
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 08, 17:22)

bigsmile.gif

sirdingai dekoju bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif pavyko viska atsidaryt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 08 kovo 2010 - 17:29
Na ir aš parsinešiau iš rėminimo centro
user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 08, 17:47)

Fantastika. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 08, 18:47)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Merginos, kas naidojot toki markeri ant juodos kanvos? RAYHER PHANTOM- STIFT SKIZZENSTIFT...? 4u.gif
Jis issiplauna ar isnyksta? Jei isnyksta tai per kiek laiko?
g.gif

GA Vilniuj tai nieko nezino ir zinot nenori. doh.gif Aptarnavimas tai neaisku ka krapstant (geriausiu atveju bamba, nesinori sakyt ka blogiausiu.... lotuliukas.gif ) Jei eini pirkt to ka zinai, tai dar dar, nu bet jei ko paklaust reikia.... doh.gif tai verciau jau neklaust, nes vis vien nieko negausi, o dar kalta pasijausi kad paklausei doh.gif doh.gif doh.gif As "visas piktas" cool.gif
Atsakyti