Va va pritariu PoniaiDVi. Amerikos rinkai užvėriau duris. Mat pirkausi prekių už 115 litų maždaug (čia su siuntimu) irį dar teko susimokėt 40 litų muitą. Tai prekės tapo auksinės, nes muitas gavosi vos ne 50proc.
Tad kas padarėt užsakymus šiais metais, laukit lapelio su muito mokesčiu
r_tina, superinės aguonos. Prisimenu kaip procesą rodei.
O mano laiveliai jau mirksta, vėsiam vandenyje ir tuoj bus pasirengę pasirodyti.
O mano laiveliai jau mirksta, vėsiam vandenyje ir tuoj bus pasirengę pasirodyti.
Gyte, labai gražu.
Ir aš priplaukiau uostą:
Ir aš priplaukiau uostą:
Gyte greit pabaigiai
Florestina kaip gražu
Florestina kaip gražu
QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 21:36)
Labas visoms
Atleiskit, bet skubu pasigirti po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys
Atleiskit, bet skubu pasigirti po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys
nuostabiai gražu, gaivios kerinčios spalvos
laba diena..
turiu schemele XSD formatu..cia turbut tas PM formatas vadinamas..gal kas gali paskayt kokia programele ji atidaryti...man reikia bent pavadinimo, kad galeciau ieskotis internete jos..
turiu schemele XSD formatu..cia turbut tas PM formatas vadinamas..gal kas gali paskayt kokia programele ji atidaryti...man reikia bent pavadinimo, kad galeciau ieskotis internete jos..
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 08, 17:16)
laba diena..
Pattern maker Viewer (version 4.04)
QUOTE(Florestina @ 2010 03 08, 17:22)
sirdingai dekoju pavyko viska atsidaryt
Na ir aš parsinešiau iš rėminimo centro
QUOTE(čiolė @ 2010 03 08, 17:47)
Fantastika.
QUOTE(čiolė @ 2010 03 08, 18:47)
Na ir aš parsinešiau iš rėminimo centro
Merginos, kas naidojot toki markeri ant juodos kanvos? RAYHER PHANTOM- STIFT SKIZZENSTIFT...?
Jis issiplauna ar isnyksta? Jei isnyksta tai per kiek laiko?
GA Vilniuj tai nieko nezino ir zinot nenori. Aptarnavimas tai neaisku ka krapstant (geriausiu atveju bamba, nesinori sakyt ka blogiausiu.... ) Jei eini pirkt to ka zinai, tai dar dar, nu bet jei ko paklaust reikia.... tai verciau jau neklaust, nes vis vien nieko negausi, o dar kalta pasijausi kad paklausei As "visas piktas"