Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 23:36)
Labas visoms smile.gif

Man trūksta žodžių - koks grožis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Sakykit ar naudojat kuri kraštų standiklį? Aš jį įsigijau, tai kažkaip man jis po pirmo sluoksnio nelabai ką ir prilaiko, dabar antrą kartą patepiau viską tai gal ir nieko ax.gif Kokiu platumu jį tepate?

O aš rodausi savo procesą. Siaubas kaip ilgai jis man siuvinėjasi doh.gif Per savaitę tik tiek nuveikiau... O būdavo, per savaitę visą darbelį padarau.. na bus išbandymas mano kantrybei smile.gif

user posted image

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Paklaust norejau, kuo pasizymit juoda kanva? Gal yra markeris baltas GA...? Ar su siulu dygsniuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 23:36)
Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys  bigsmile.gif

Koks grožis, kokios spalvos, tikras pavasaris wub.gif Šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 03 08, 00:36)
Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif

nu cia tai jooo... wub.gif wub.gif

QUOTE(alinaanila @ 2010 03 08, 11:50)
o tos aguonos tai super,man tai  geriau vienas didelis darbas,negu daug mazu

drinks_cheers.gif kazkaip i dideli darba daugiau dusios idedi ir didesne palaima pabaigus apima ax.gif

zundyte, o tu pamegink su kita narsykle uzsakyma pasidaryt, gal tikrai ten su sausaineliais kas negerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 11:44)
bigsmile.gif Paklaust norejau, kuo pasizymit juoda kanva? Gal yra markeris baltas GA...? Ar su siulu dygsniuojat? g.gif

Aha, yra baltas markeris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 08, 12:48)
Aha, yra baltas markeris smile.gif

Aciu, vaziuosiu kanvos juodos ir siulu angelui, ieskosiu ir markerio 4u.gif

Pabaigiau magnolijas. Einu plaut, lygint, pasirodysiu, kad ir su neiremintu dar darbeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 08, 13:07)
Aciu, vaziuosiu kanvos juodos ir siulu angelui, ieskosiu ir markerio  4u.gif

Pabaigiau magnolijas. Einu plaut, lygint, pasirodysiu, kad  ir  su neiremintu dar darbeliu  ax.gif

oi kaip laukiu pamatyt tavo iremintas magnolijas... wub.gif wub.gif
Atsakyti
r_tina, nuostabu wub.gif

zundyte, o tu nenori iš amerikos, kad ir 123stitch.com užsisakyti rinkinių? Aš vakar iš ten du užsisakiau, su siuntimu gavosi 180Lt. O darbštuolėje vienas beveik tiek kainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 03 08, 12:23)
r_tina, nuostabu wub.gif

zundyte, o tu nenori iš amerikos, kad ir 123stitch.com užsisakyti rinkinių? Aš vakar iš ten du užsisakiau, su siuntimu gavosi 180Lt. O darbštuolėje vienas beveik tiek kainuoja unsure.gif

tai kad aš su tais siuntimais nė bum bum nesuprantu ,angliškai nemoku,tai net nepradedu verysad.gif ,aišku būtų geriau ,bet .....čia jau yra kaip yra.. blink.gif
Atsakyti
r tina šaunuolė thumbup.gif ne laike esmė svarbiausia atliktas toks grožis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

pirmiausia pagyros aguonoms 4u.gif
Ir visas su gražiausių pasaulio sutvėrimų diena 4u.gif

O dabar klausimėlis ax.gif
Gal kuri esat išsisiuvinėjus bronzinę moterį. Pradėjau prieš kelias savaites siuvinėt ir kažkaip man nesižiūri ten niekas... net ūpas siuvinėt dingo... blush2.gif
Galvoju jei pamatyčiau galutinį variantą gal vėl atsirastų smile.gif

Tas paveiksliukas kur su schemom būna toks nespalvotas man visai kitaip atrodo nei mano pradėtas siuvinėt... spalvos skiriasi nors spalvas ėmiau tokias kokias reikia... nieko neeksperimentavau schmoll.gif
Atsakyti
r_tina, nuostabu wub.gif
QUOTE(giedress @ 2010 03 08, 13:23)

Turėk galvoj, kad teks susimokėti PVM, muitą ir už pašto paslaugas išmuitinant, kas galutinėj sumoj bus maždaug
180 prekės kaina + 37,80 PVM + 21,78 muitas + 21 pasto tarpininkavimo paslaugos = 260,58 Lt. Taip kad darbstuole jūsų neapiplėšinėja (jei apkaltinsit protegavimu - ta parduotuvė ne mano ir aš su ja nieko bendro neturiu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 08 kovo 2010 - 13:33