QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 23:36)
Labas visoms
Atleiskit, bet skubu pasigirti
po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys
nukrist galima ,kaip gražu....labai noriu kada nors aguonas išsiuvinėt ,bet kol kas neradau tokių kurios iki galo užburtų,bet šitos tai pakirto kojas,,,labai labai norėčiau schemutės manociuja@gmail.com
Džeine,gražus dalmatinas
,originalą pirkai? šiandien norėjau nusipirkt du Dimensions rinkinukus ,nu ir niekaip aš negaliu ten prasimušt ,toje darbštuolė.eu...
prisirenku į krepšelį prekių,spaudžiu užsakyt,išlenda lenta prisijungti(nors įėjusi į saitą buvau prisijungusi),suvedu duomenis ,ir vėl meta prisijungt ,ir taip kokius 20 kartų.
...ir vakar ir šiandien tas pats
,ir slaptažodį pasikeičiau ,ir visvien tas pats,nu kas per nesąmonė ten ,aš niekaip neįsivaizduoju
,atmuša norą bet ką ten pirkti,gaila ,kad tik rinkinių Dimensions kitur nėra tiek daug ,tai net nosies nekiščiau į tą parduotuvę...nežinau ,antrą kartą susiduriu ir niekas nesikeičia,verkt tik norisi
,galvoju gal aš ko nemoku su tuo kompu ,bet kodėl kitur viskas gerai ir tokių kliurkų nebūna,o čia bordakas ir tiek