Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(r_tina @ 2010 03 08, 00:36)
Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo..

Na tokio darbo negaliu nepagirti. Atrodo stulbinama gražiai ir kvepia pavasariu. Spalvos sodrios ir gaivios. O metų darbas tai visai ne lėtai, pažiūrėk kiek spalvų ir kokie gabaritai. Tikrai super atrodo. Ir dar nekantriau bus laukti įrėminto rezultato.

P.S. gal gali įmest man paštan schemą, nes labai gražus darbas judita.foto@gmail.com
Atsakyti
Laba ryta.

Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. ...

o koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif jetau jetau, kada as pasirysiu tokiam dideliam darbeliui blush2.gif man kazkaip atrodo kantrybes neuztektu blush2.gif Niu saunuole. Lb grazus darbelis ir lb laiku pabaigei mirksiukas.gif pavasaris ne tik uz lango, bet ir tavo namuose bus ax.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 08, 00:43)
nors ir nepasakei koks, bet tikrai šuo  thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

štai kaip dabar atrodo mano dalmantinas pametęs dėmeles

...

oi Dzeine kokis fainuolis bus, as ji isirasius savo ateities planuose - man jis toks fainuolis. Toks linksmas paveikslas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 23:36)
Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys  bigsmile.gif

nukrist galima ,kaip gražu....labai noriu kada nors aguonas išsiuvinėt ,bet kol kas neradau tokių kurios iki galo užburtų,bet šitos tai pakirto kojas,,,labai labai norėčiau schemutės manociuja@gmail.com ploja.gif ploja.gif ploja.gif yahoo.gif

Džeine,gražus dalmatinas wub.gif ,originalą pirkai? šiandien norėjau nusipirkt du Dimensions rinkinukus ,nu ir niekaip aš negaliu ten prasimušt ,toje darbštuolė.eu... verysad.gif prisirenku į krepšelį prekių,spaudžiu užsakyt,išlenda lenta prisijungti(nors įėjusi į saitą buvau prisijungusi),suvedu duomenis ,ir vėl meta prisijungt ,ir taip kokius 20 kartų. doh.gif ...ir vakar ir šiandien tas pats doh.gif ,ir slaptažodį pasikeičiau ,ir visvien tas pats,nu kas per nesąmonė ten ,aš niekaip neįsivaizduoju g.gif ,atmuša norą bet ką ten pirkti,gaila ,kad tik rinkinių Dimensions kitur nėra tiek daug ,tai net nosies nekiščiau į tą parduotuvę...nežinau ,antrą kartą susiduriu ir niekas nesikeičia,verkt tik norisi verysad.gif ,galvoju gal aš ko nemoku su tuo kompu ,bet kodėl kitur viskas gerai ir tokių kliurkų nebūna,o čia bordakas ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 08 kovo 2010 - 09:25
QUOTE(zundyte @ 2010 03 08, 10:24)
Džeine,gražus dalmatinas wub.gif ,originalą pirkai? šiandien norėjau nusipirkt du Dimensions rinkinukus ,nu ir niekaip aš negaliu ten  prasimušt ,toje darbštuolė.eu...  verysad.gif

Tikriausiai yra toks variantas, patikrink per naršyklės options mirksiukas.gif

Info: Jūsų naršyklė nepriima cookies. Kad įkelti prekes į savo krepšelį ir jas pirkti Jums reikia įgalinti cookies.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 03 08, 00:01)
Dzeine, bene laujus tave sugunde?  biggrin.gif

jau puse metu, o gal ir daugiau schema atspausdinta stovi, vis neprisiruošdavau, bet kai pamačiau pas lauju, tai nebeatsilaikiau biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 03 08, 09:24)
Dzeine,grazus dalmatinas wub.gif ,originala pirkai?

siandien norejau nusipirkt du Dimensions rinkinukus ,nu ir niekaip as negaliu ten  prasimust ,toje darbstuole.eu...  ........

nea, ne rinkinys

tai pamėgink asmeniškai merginom parašyt, gal tikrai kompe kas neleidžia dasikast iki ju, tai manau susitartumėt ir per AZ mirksiukas.gif

beja, yra posakis, jei siuvinėji aguonas, susilauksi šeimos pagausėjimo mirksiukas.gif tai kad greičiau rikis patinkančias rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai savo rinkinukus perku pas vieną merginą pigiau, ir tas Irbis, kur dabar siuvinėju irgi pas ją pirktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 23:36)
Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys  bigsmile.gif

bigsmile.gif pavasariu pakvipo wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus darbas, spalvos wub.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 07, 23:43)

štai kaip dabar atrodo mano dalmantinas pametęs dėmeles

bigsmile.gif oi, kokį gražuolį išsirinkai thumbup.gif , ar man pasirodė ar pusiniu siuvinėji?

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 08, 09:43)

beja, yra posakis, jei siuvinėji aguonas, susilauksi šeimos pagausėjimo  mirksiukas.gif  tai kad greičiau rikis patinkančias  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

jau ne kartą girdžiu, reikia skelpt aguonų paiešką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 08, 09:43)

beja, yra posakis, jei siuvinėji aguonas, susilauksi šeimos pagausėjimo  mirksiukas.gif  tai kad greičiau rikis patinkančias  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

girdėjau šitą dalyką ,bet nelabai tikiu lotuliukas.gif ,kaip ir visais kitais prietarais(nors ir neprieštaraučiau tam, savaime aišku) ,bet kad aguonos pačios gražiausios laukų gėlės,tai be abejonės ,o šitos tai tiesiog kojas pakerta wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

R_tina, tu šaunuolė, kad tokį grožį padarei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Super wub.gif wub.gif jis buvo mano planuose kažkur sąrašo vidurį, teks matyt jį perkelt į priekį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 03 08, 09:50)
Aš tai savo rinkinukus perku pas vieną merginą pigiau, ir tas Irbis, kur dabar siuvinėju irgi pas ją pirktas smile.gif

ax.gif gal ir mum paslapti išduotum, kur perki ax.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 08, 09:57)

bigsmile.gif oi, kokį gražuolį išsirinkai  thumbup.gif , ar man pasirodė ar pusiniu siuvinėji?
jau ne kartą girdžiu, reikia skelpt aguonų paiešką  bigsmile.gif

nea, kryželiu, nes fone bus pusiniu, tad išdykaut neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo..

thumbup.gif SUPER wub.gif Nuostabus darbas, negaliu atsižiūrėti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinu visas su MOTERS diena!!!

user posted image
Papildyta:
o tos aguonos tai super,man tai geriau vienas didelis darbas,negu daug mazu
Atsakyti