Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

Džeine, lenkiu prieš Tave galvą, umn.gif dėl Tavo spartumo, nu ir pavarai smartass.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 07, 13:29)
biggrin.gif  pažaiskim... iš serijos "atspėk kas čia bus " biggrin.gif

Tai gal šuo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 03 07, 09:46)
behnaz, tikrai manua neverta siuvinėt iš nuotruakos, rezultatas būna nekoks......ir nelūdėk taip, yra puikių schemų.

Matot man reikia anytai kazka issiuvinet,bet as jos dar taip gerai nepazystu, kad zinociau kas patiktu.Vyras taip pat nelabai geras patarejas.Galvojau jo portreta issiuvinet,retai matosi(toli gyvena) tai zinau,kad tikrai patiktu,bet.... Ieskau kazko jau daugiau nei menuo ir niekas neuzkabina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2010 03 07, 20:40)
Matot man reikia anytai kazka issiuvinet,bet as jos dar taip gerai nepazystu, kad zinociau kas patiktu.Vyras taip pat nelabai geras patarejas.Galvojau jo portreta issiuvinet,retai matosi(toli gyvena) tai zinau,kad tikrai patiktu,bet.... Ieskau kazko jau daugiau nei menuo ir niekas neuzkabina... verysad.gif

jei nepažįstu žmogaus labai gerai, dažniausia renkuosi gėles, su jom sunku neįtikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2010 03 07, 21:40)

gal tada geriau remeli nuotraukytei blush2.gif o paskui idetum tikra foto
Atsakyti
Man tai Dzeines siuviny is profilio kaip vienuolis,lyg kryziu laikytu g.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2010 03 07, 18:51)
Tai gal šuo?  g.gif

nors ir nepasakei koks, bet tikrai šuo thumbup.gif

QUOTE(Anzeliunia @ 2010 03 07, 22:54)
Man tai Dzeines siuviny is profilio kaip vienuolis,lyg kryziu laikytu  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

štai kaip dabar atrodo mano dalmantinas pametęs dėmeles

user posted image
Papildyta:
QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 23:36)
Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys  bigsmile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kokios gražios, sodrios spalvos wub.gif

Labai, labai super darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 03 07, 23:36)
Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys  bigsmile.gif

nerealu bigsmile.gif tikrą pavasarį atnešei wub.gif wub.gif

Džeine, bene laujus tave sugundė? biggrin.gif
Atsakyti
Dzeine panasus spejimas mano ane lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na ka darysi,kad man taip rodesi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=r_tina,2010 03 08, 00:36]
Labas visoms smile.gif

Atleiskit, bet skubu pasigirti biggrin.gif po metu darbo.. kas aisku jusu tempais yra nepakenciamai leta... mano kolkas didziausias siuvinys

pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 03 08, 01:36)
Labas visoms smile.gif

Labai labai labai thumbup.gif Tiesiog labai wub.gif
Atsakyti