Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(zuzanele @ 2010 03 05, 18:41)
Va va... Aš Kaune Senamiestyje "Gerose akyse" norėjau nusipirkti DMC siūlų, tai jų kaina 2,20 doh.gif  Sakė naują partiją jų atvežė ir tokios bus kainos. Kitoj dar buvo senomis kainomis g.gif

Aš nepatingėjau grįžti į tą ant kampo, nes pirkau daugiau tai po 1.80 Lt gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2010 03 05, 13:09)
turiu dar toki, irgi is ha ed, bet mazesnis uz J. Wall vandeni smile.gif
300 kryziuku i ploti ir 299 auksti, 50 spalvu

QUOTE(Donalita @ 2010 03 05, 16:34)
Pas mane yra nelabai didelis, graziai ziurisi su deive, delfinu ir menuliu. Moon dolphin berods

nelabai man jie blush2.gif kol kas stipriai neieskau to vandenio, ir taip darbu eile sustatyta biggrin.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 05, 17:47)
Sveikutės wink.gif
Dėl paskutinės vakarienės schemutės niekas neatsiliepė, tad atidedu vėlesniam laikui, o dabar norėčiau išsisiuvinėt štai ši paveiksliuką, bet abejoju dėl schemutės  unsure.gif Ar siuvinėjot kuri?  bigsmile.gif

Paskutines vakarienes ieskojau, bet radau tik tokia kur nelabai issididina, susilieja, tai ir nesiuliau blush2.gif o sita kazkada kazkas siuvinejo, kiek pamenu, is arti nerode, nes is toliau graziau atrodo biggrin.gif bet lyg ir gerai gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 05, 17:47)
Sveikutės wink.gif
Dėl paskutinės vakarienės schemutės niekas neatsiliepė, tad atidedu vėlesniam laikui, o dabar norėčiau išsisiuvinėt štai ši paveiksliuką, bet abejoju dėl schemutės  unsure.gif Ar siuvinėjot kuri?  bigsmile.gif

Aš siuvinėjau šį paveikslą net du kartus, abu dovanoms išėjo smile.gif Turiu tik neįrėminto paveikslo foto.
Žmonės liko labai patenkinti, nors iš pradžių ir nelabai matė, kas čia pavaizduota smile.gif Esmė ta, kad šį paveikslą reikia iš šiokio tokio atstumo žiūrėti ir tada viskas aišku. Nors man, asmeniškai, tai kad ir iš kokio atstumo žiūrėtum, vis tiek viskas aišku.
Man jis toks labai mielas... Tikrai patarčiau siuvinėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkyte: 05 kovo 2010 - 23:26
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 05, 00:09)
O mums tai ir neparodei ax.gif O kas ten per vandens deive? blush2.gif as tai noriu sau vandeni issisiuvinet pagal zodiaka, bet nerandu grazaus g.gif isskyrus HAED, bet tas biski per didelis ax.gif

labai norejau pasirodyti, bet po persikraustymo nerandu laido fotiko. o mano feja grazuole. pamaciau anonsa zurnale ir laukiau labai is pradziu numerio, o po to pradzios. siaip nepigi ana-vien kreinikas 20 euru, medziaga- 10, o dar karoliukai, siuliukai, bet meile buvo is pirmo zvilgsnio. biggrin.gif na pasirodysim. haed'ai man per dideli, nuproteciau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 05 kovo 2010 - 23:52
PAUKŠČIUK pasižiūrėjau tavo albume pirtelės vaizdelį, na puikiai spalvas priderinai thumbup.gif Rezultatas puikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

kas per siulai? su 5272 radau kazkokius J&P unsure.gif o 24 kreinikas butu?kur ju gaut? ar cia paprasts dmc? doh.gif doh.gif help 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 06 kovo 2010 - 08:56
Labas rytas smile.gif
Išsiuvinėjau kavos mergaitę, ir nebežinau ką toliau siuvinėti. Nagai niežti, o net nežinau ko noriu smile.gif
Štai kaip ji atrodo.
user posted image
Nežinau kuriai iš jūsų dėkoti, už idėja garams. Aš ją pasiskolinau, nes labai patiko.
Na, darbelis mano dar neplautas ir nelygintas. Ir matau, kad bus ne visai toks kokio norėjau, visgi balta medžiaga persišvies iš po siūlų.. g.gif Na, teks kitą paveiksliuką storesne gija siuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 03 06, 09:59)
Labas rytas smile.gif
Išsiuvinėjau kavos mergaitę, ir nebežinau ką toliau siuvinėti. Štai kaip ji atrodo.

Super! 4u.gif Labai sauni ideja garams thumbup.gif

O as anoj temoj paieska skelbiau angelams ax.gif ir ten ieskojau, ir ten ieskojau - tai tas nepatinka, tai tas negerai. Zodziu, zmogus kolekcionuoja angelus ir turi ju devynias galybes, jiems skirtas visas kambarys. Uzsakymo ivykdymui rankos pilnai atristos. Kambario sienos melsvos. Vis svarstau kaip atrodis juodas paveikslas ant melsu sienu....? Gal kuri siuvinejot? Ar labai sudetingas ar greit judantis?
Stai ka issirinkau. Ka manot....? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 05, 23:01)
Paskutines vakarienes ieskojau, bet radau tik tokia kur nelabai issididina, susilieja, tai ir nesiuliau blush2.gif o sita kazkada kazkas siuvinejo, kiek pamenu, is arti nerode, nes is toliau graziau atrodo biggrin.gif bet lyg ir gerai gavosi g.gif

Ačiū, kad ieškojai 4u.gif Ir aš keliuose tinklapiuose radau, bet greičiausiai to pačio žmogaus, nes kokybė vienoda ir nėra vieno lapo unsure.gif
Vakar nesulaukus atsakymo sulaksčiau į parduotuvę siūliukų ir medžiagos mirksiukas.gif

QUOTE(Merkyte @ 2010 03 05, 23:26)
Aš siuvinėjau šį paveikslą net du kartus, abu dovanoms išėjo smile.gif Turiu tik neįrėminto paveikslo foto.
Žmonės liko labai patenkinti, nors iš pradžių ir nelabai matė, kas čia pavaizduota smile.gif Esmė ta, kad šį paveikslą reikia iš šiokio tokio atstumo žiūrėti ir tada viskas aišku. Nors man, asmeniškai, tai kad ir iš kokio atstumo žiūrėtum, vis tiek viskas aišku.
Man jis toks labai mielas... Tikrai patarčiau siuvinėti smile.gif

Ačiū, jau pradėjau kryžavot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 03 06, 09:59)
Štai kaip ji atrodo.

labai daili kavos mergaite 4u.gif

uzbaigiau 3 zuiki dar liko tik 13 biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 06 kovo 2010 - 10:45
QUOTE(amiyra @ 2010 03 06, 10:44)

uzbaigiau 3 zuiki dar liko tik 13  biggrin.gif

wow, koks grožis blink.gif Ir aidos tokios nesu mačius su drugeliais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 06, 11:52)
wow, koks grožis  blink.gif Ir aidos tokios nesu mačius su drugeliais  bigsmile.gif

dekui smile.gif yra jau tokios aidos ir lt smile.gif
Atsakyti