Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Florestina @ 2010 03 04, 20:51)
Pirmiausia, iš kokio miesto esi? Juk negalim surašyti visų LT parduotuvių. g.gif

is kedainiu, ta prasme kokiu firmu siulus ir taip toliau, o gal is kokiu internetiniu parduotuviu?
Atsakyti
QUOTE(alla7 @ 2010 03 04, 19:54)
is  kedainiu, ta prasme kokiu firmu siulus ir taip toliau, o gal is kokiu internetiniu parduotuviu?

Internetinės:
kasiulai.lt
siuvinejimomagija.lt

Aš siuvinėju DMC siūlais.
Atsakyti
QUOTE(alla7 @ 2010 03 04, 19:54)
is  kedainiu, ta prasme kokiu firmu siulus ir taip toliau, o gal is kokiu internetiniu parduotuviu?

Kėdainiai DMC kolkas neturi, žadėjo atsivešt, bet dėja, labai jau brangu butu, matkelis apie 2,60 lt doh.gif

prie knigyno "vaga" yra siulu parduotuvė, ten pažiurėk, medžiagu turi, ir siulu muline smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 04, 09:52)
bigsmile.gif Manęs iškot  bigsmile.gif  Grįžau iš darbo, sutvarkysiu meet'o foto ir įkelsiu parodyt...  TOLI, gali ir be meet'o užsukt į svečius wink.gif Bus malonu pasimatyt  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

oi kaip fainiai. 4u.gif na su pauksciuku tikiuosi susitikti, bo yra netesetu pazadu, bet toks kvietimas labai mielas.

o man siandien sieloj svente-pabaigiau 3 men shepard's bush ir issiunciau marijos zemen. ta proga visa apsipatenkinus pradejau savo du menesius svajota ir glostyta vandens deive. ir dar tokius zuikius siuvinesiu, kai atsibos. kaaaaip gera.

manes kelis kartus per az klause del dmc paletes is japonijos. esu labai patenkinta, nors berods galiausiai ja atsiunte is kitos azijos salies.

sorry,streikuoja klaviatura
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 04, 23:37)
o man siandien sieloj svente-pabaigiau 3 men shepard's bush ir issiunciau marijos zemen. ta proga visa apsipatenkinus pradejau savo du menesius svajota ir glostyta vandens deive. ir dar tokius zuikius siuvinesiu, kai atsibos. kaaaaip gera.

O mums tai ir neparodei ax.gif O kas ten per vandens deive? blush2.gif as tai noriu sau vandeni issisiuvinet pagal zodiaka, bet nerandu grazaus g.gif isskyrus HAED, bet tas biski per didelis ax.gif
Atsakyti
O aš mąsčiau vėl jūrą siuvinėti, bet persigalvojau, pabodo tas mėlynumas, norisi ko nors ryškesnio. Aišku, dar reikia baigti dangų, bet ten jau darbo mažai belikę. Vat rytoj viena dirbsiu, niekas proto neknis- tai galėsiu ramiai kryžiavoti per dienelę. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 05 kovo 2010 - 12:13
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 04, 23:09)
as tai noriu sau vandeni issisiuvinet pagal zodiaka, bet nerandu grazaus g.gif isskyrus HAED, bet tas biski per didelis ax.gif

turiu dar toki, irgi is ha ed, bet mazesnis uz J. Wall vandeni smile.gif
user posted image
300 kryziuku i ploti ir 299 auksti, 50 spalvu
Atsakyti
QUOTE(alla7 @ 2010 03 04, 20:54)

Na as cia dabar pareklaminsiu biskiuka, bet as is Kasiulai.lt siuliukus (DMC) ir medziagyte perkuos. Nes kur yra prie knyno vagos ten ariadna siuliukus parduoda, o dauguma schemuciu DMC pateikta, jei konvertuojies - nevisada gausi identiskai atitinkancia spalvyte. kaina siuliuku Ariadnos 1.80 lt (o internetinei parduotuvei tiek pat kainuoja DMC (nors gal metrazas kaskiek skiriasi g.gif ), o medziagyciu pasirinkimas irgi nelabai didelis. Nors pradziai tikrai pakanka blush2.gif ax.gif
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 04, 21:16)
Kėdainiai DMC kolkas neturi, žadėjo atsivešt, bet dėja, labai jau brangu butu, matkelis  apie 2,60 lt  doh.gif

prie knigyno "vaga" yra siulu parduotuvė, ten pažiurėk, medžiagu turi, ir siulu muline smile.gif

drinks_cheers.gif ramybes skvere esantcioje parduotuveje Jurasta taip pat gali rasti siuliuku (tik nezinau kokios firmos ir kokia kainele), jie taip pat zadejo uzsivesti ir DMC, bet man sake, kad kaina bus ne zemesne kaip 2.40

Mums su Dzeine kazkodel skirtingas kainas pasake, matyt dar vis derasi g.gif galetu dar pasideret daugiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 05 kovo 2010 - 12:18
QUOTE(Florestina @ 2010 03 04, 13:47)
Peachy_sheila, man šis paveikslas irgi superinis, sėkmės darbuojantis.
Visos šaunuolės, siuvinėtojos. thumbup.gif

Dėkoju 4u.gif
Pirmą kartą siuvinėju ant 18 aidos, susibraižiau medžagą per 2 val doh.gif Vyras net juokėsi, atrodoplotas nedidelis, bet smulkesni kryžiukai daro savo - einasi kur kas lėčiau smile.gif Bet labai įdomu, nes daug skirtingų spalvų, man patinka - nusibosta mėlyną - griebiu oranžinę biggrin.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 03 04, 19:59)
Internetinės:
kasiulai.lt
siuvinejimomagija.lt

Aš siuvinėju DMC siūlais.

Dar noriu pridurti naujokei, kad patarčiau pirma apsistoti ties schemute pasibandymui ir pasižiūrėti kokia ten turi būti medžiaga ir siūlai, nes jų skirtingų būna. Aš iš kasiulai irgi užsisakau, bet iš anksto, t.y. dar nebaigusi siuvinėti ankstesnio darbelio susirandu naują ir užsakinėju, nes savaitėlę tenka palaukti kol pristato ax.gif Dar tik pora kartų užsakinėjau bet man patinka thumbup.gif
o jei pritrūkstu ko nors nedaug, tai nusiperku, bet aš Klaipėdoj..tai tau netinka.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 04, 21:09)
O mums tai ir neparodei ax.gif O kas ten per vandens deive? blush2.gif as tai noriu sau vandeni issisiuvinet pagal zodiaka, bet nerandu grazaus g.gif isskyrus HAED, bet tas biski per didelis ax.gif

Pas mane yra nelabai didelis, graziai ziurisi su deive, delfinu ir menuliu. Moon dolphin berods
Atsakyti
Sveikutės wink.gif
Dėl paskutinės vakarienės schemutės niekas neatsiliepė, tad atidedu vėlesniam laikui, o dabar norėčiau išsisiuvinėt štai ši paveiksliuką, bet abejoju dėl schemutės unsure.gif Ar siuvinėjot kuri? bigsmile.gif
user posted image]Konturinis[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 05, 14:15)
drinks_cheers.gif ramybes skvere esantcioje parduotuveje Jurasta taip pat gali rasti siuliuku (tik nezinau kokios firmos ir kokia kainele), jie taip pat zadejo uzsivesti ir DMC, bet man sake, kad kaina bus ne zemesne kaip 2.40

Va va... Aš Kaune Senamiestyje "Gerose akyse" norėjau nusipirkti DMC siūlų, tai jų kaina 2,20 doh.gif Sakė naują partiją jų atvežė ir tokios bus kainos. Kitoj dar buvo senomis kainomis g.gif
Atsakyti