Labutis, mielosios
Labai gražių darbelių prikryžavojot, ypač Dvi nerealu
Gal kuri turit paskutinės vakarienės schemutę. Parsisiunčiau, bet neapsižiūrėjau, kad nekokybiška ir trūksta vienos dalies
Būčiau labai dėkinga ela.ratnikiene@gmail.com
QUOTE(čiolė @ 2010 03 04, 07:10)
O mažoji kaip juokiasi iš jūsų, sulaužiusi lankelį Fainuolė mamytės pamaina auga.
QUOTE(tute28 @ 2010 03 04, 11:11)
O mažoji kaip juokiasi iš jūsų, sulaužiusi lankelį Fainuolė mamytės pamaina auga.
deja as pati ji sulauziau mb issinese utaisyt i darba
QUOTE(giedress @ 2010 03 04, 11:13)
Dvi, Tik norėjau paklausti, ten specialiai pagal schemą mergaitė pasodinta ant pasporto?
Ką turi galvoj? Kad Mirabilė nekaba centre? Buvau pabandžius pakabint - negražu. Juk ten schemoj ji sėdi ant kažko, ir tai yra tiesiog nupjauta,
QUOTE(Dvi @ 2010 03 04, 11:18)
Ką turi galvoj? Kad Mirabilė nekaba centre? Buvau pabandžius pakabint - negražu. Juk ten schemoj ji sėdi ant kažko, ir tai yra tiesiog nupjauta,
turiu galvoj, kad čia pagal schemą buvo padaryta taip, kad ji sėdi ant kažko. Dabar jau supratau
QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 12:01)
Mirabilia Pavasario karalienė. Zweigart baltas linas, DMC muline ir metalikas, beveik 25000 kryželių ir 1110 MH karoliukų. Neabejotinai pats brangiausias ir prabangiausias mano rėminimas - ir viskas dovanų sesei.
[[/url]
[[/url]
net nusikeikt noris eina sau kaip grazu ir kruopstu
Peachy_sheila, man šis paveikslas irgi superinis, sėkmės darbuojantis.
Visos šaunuolės, siuvinėtojos.
Visos šaunuolės, siuvinėtojos.
QUOTE(Donalita @ 2010 03 04, 04:08)
Ohoho koks darbas
Prašom papasakoti smulkiau - koks dydis, ant ko siuvinėji, kokio storio ir t.t.
Prašom papasakoti smulkiau - koks dydis, ant ko siuvinėji, kokio storio ir t.t.
Kaldrytes dydis 86,4 x 109,2 cm., plona perkaline dvigubai susiuta medziaga, tai va siuvineju istikruju gan ilgokai (5 menuo eina), nes ta pakrasciuka siuvineti nuobodu, tai retai kada prisedu, o pati paveiksliuka gan greit issiuvinejau
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 03 04, 00:25)
Na aciukas visosm uz pagirmimus, nesitikejau kad tiek sulauksiu Na esu dar siuvinejusi kazkada mokykloje, gi moke mus, tik tada nepatiko
dar vaikuciui kaldryte siuvineju, tik cia buvo suzymetas paveiksliukas kryziukais, o siuvinejau pagal schema na dar liko kairiame kampe baigti siuvineti ir liks viska apvedzioti kaip as sakau
tiesa schama dave man viena drauge, o is kur ji gavo nezinau as dar cia naujoke nelabai gauduasi kaip ka is kur atsisiusti...
dar vaikuciui kaldryte siuvineju, tik cia buvo suzymetas paveiksliukas kryziukais, o siuvinejau pagal schema na dar liko kairiame kampe baigti siuvineti ir liks viska apvedzioti kaip as sakau
tiesa schama dave man viena drauge, o is kur ji gavo nezinau as dar cia naujoke nelabai gauduasi kaip ka is kur atsisiusti...
superinis darbelis
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 13:01)
Mirabilia Pavasario karalienė. Zweigart baltas linas, DMC muline ir metalikas, beveik 25000 kryželių ir 1110 MH karoliukų. Neabejotinai pats brangiausias ir prabangiausias mano rėminimas - ir viskas dovanų sesei.
vaiwulee, paveikslėlių necituojam.
Sveikos auksarankes Noreciau jusu patarimo nuo ko pradeti, kur ir ka pirkti? Mokyklos laikais teko nemazai siuvineti kryzeliu, todel dabar nutariau vel pabandyti padaryti ka nors rimciau, pvz metrikus, bet nuo ko pradeti net nezinau, ar sugebesiu tai padaryti?
QUOTE(alla7 @ 2010 03 04, 19:45)
Sveikos auksarankes Noreciau jusu patarimo nuo ko pradeti, kur ir ka pirkti? Mokyklos laikais teko nemazai siuvineti kryzeliu, todel dabar nutariau vel pabandyti padaryti ka nors rimciau, pvz metrikus, bet nuo ko pradeti net nezinau, ar sugebesiu tai padaryti?
Pirmiausia, iš kokio miesto esi? Juk negalim surašyti visų LT parduotuvių.