Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 03, 18:27)
Peachy_sheila puikus bus darbelis, su vardu gerai sugalvojai  thumbup.gif

Ačiū, tikiuosi ir toliau viskas eisis gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 03 03, 16:15)
Aciu uz atsakymus. Supratau, kad reikes rankdarbiu parduotuvej pasiieskot kokio spec. zymeklio, nes ganetinai sunku siuvinet nesusizymejus  doh.gif
O man miegasi, tik mano laikas nuo Lietuvos 7 valandom skiriasi wink.gif

dar galima ir siulu susižymėt kad 10 langelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 03, 18:51)
sos! Reikia spyrio siknon-jau 3 menesius siuvineju 1 darba, be proto noriu nauja pradeti,liko apie 5 valandu darbas,o as puse dienos sedziu ir kaupiuos...

kaip vadinas tas www, kur seimininke labai gera ir klaipedoj i namus pristato?O grynais jama?

blink.gif nesupratau blink.gif 3mėn, anu greit marš siuvinėt. Džeinė į savaitę po tris darbus išsiuvinėja, o tu umn.gif umn.gif mirksiukas.gif

siuvinejimomagija, vardu Sigita, man paskutinį užsakymuką leido grįnais
QUOTE(grasimm @ 2010 03 03, 20:20)
ivyko,bet niekas nieko,nei sako,nei rodo schmoll.gif
tikekimes ir laukim,gal parodys ir papasakos g.gif

įvyko, tik žinutę paieškų temoj parašiau doh.gif blush2.gif , nuotraukos pas čiole ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 03 kovo 2010 - 20:58
Hmmm tai gal reikes ji uzpildyti bent pusiniais kryzeliais g.gif g.gif g.gif cia as apie ta lapa 4u.gif
Atsakyti
Na aciukas visosm uz pagirmimus, blush2.gif nesitikejau kad tiek sulauksiu clap.gif Na esu dar siuvinejusi kazkada mokykloje, gi moke mus, tik tada nepatiko smile.gif
dar vaikuciui kaldryte siuvineju, tik cia buvo suzymetas paveiksliukas kryziukais, o siuvinejau pagal schema smile.gif na dar liko kairiame kampe baigti siuvineti ir liks viska apvedzioti kaip as sakau biggrin.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

tiesa schama dave man viena drauge, o is kur ji gavo nezinau smile.gif as dar cia naujoke nelabai gauduasi kaip ka is kur atsisiusti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxsss: 03 kovo 2010 - 22:27
Ohoho koks darbas bigsmile.gif thumbup.gif
Prašom papasakoti smulkiau - koks dydis, ant ko siuvinėji, kokio storio ir t.t.
Atsakyti
rasiuxsss, labai gražu wub.gif šanuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 03, 22:57)
įvyko, tik žinutę paieškų temoj parašiau  doh.gif  blush2.gif , nuotraukos pas čiole ax.gif

SOS help.gif paieska: čiole su visom nuotraukom!!! nes jau para kaip dingusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2010 03 04, 09:15)
SOS help.gif  paieska:  čiole su visom nuotraukom!!! nes jau para kaip dingusi g.gif

bigsmile.gif Manęs iškot bigsmile.gif Grįžau iš darbo, sutvarkysiu meet'o foto ir įkelsiu parodyt... TOLI, gali ir be meet'o užsukt į svečius wink.gif Bus malonu pasimatyt drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mini meet'as - mini foto Meet'as pas Čiolę ax.gif ax.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 03, 21:50)
dar galima ir siulu susižymėt kad 10 langelių  mirksiukas.gif

as butent taip ir darau ;)lb patogu
QUOTE(čiolė @ 2010 03 04, 10:10)
Mini meet'as - mini foto  Meet'as pas Čiolę  ax.gif  ax.gif

super siuvinetojos thumbup.gif ypac maziausioji tongue.gif fainulka wub.gif
Atsakyti
šaunuolės mėmelietės thumbup.gif

Dvi, wub.gif Tik norėjau paklausti, ten specialiai pagal schemą mergaitė pasodinta ant pasporto? 4u.gif

Rožytė nepamenu kieno, bet labai graži wub.gif Lapelį ir man norėtųsi užpildyti ax.gif
Atsakyti