Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

Peachy_sheila puikus bus darbelis, su vardu gerai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
DVI, aš išsižiojus ir vis žiūriu ir žiūriu į karalienę wub.gif wub.gif
Atsakyti
sos! Reikia spyrio siknon-jau 3 menesius siuvineju 1 darba, be proto noriu nauja pradeti,liko apie 5 valandu darbas,o as puse dienos sedziu ir kaupiuos...

kaip vadinas tas www, kur seimininke labai gera ir klaipedoj i namus pristato?O grynais jama?

Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Niu darbeliai kokie nauji wub.gif Rasiuxsss, Dvi, Dzeine wub.gif wub.gif wub.gif atsiprasau jei kurios nepaminejau blush2.gif dar lb miela kudikio rankyte ir gelytes procesas thumbup.gif idomu kokio dydzio gausis ax.gif ? niu mergikes jus saunuoles thumbup.gif tempai tai nerealus blink.gif as vis negaliu prisest prie dukrytes metrikiuko. Viena meskiuka is keturiu beveik issiuvinejau, niu bet per kova gal kaip nors iveiksiu blush2.gif
Atsakyti
šaunūs visų darbeliai,ir procesai.
parašykit kuri nors,susigaudanti kompo gudrybėse,ka paspausti kad jūsų darbelius rodytu,rankytę matau,o DVI darbo man nerodo....parašykit į až kad temos neteršt,nes puse darbų lieku nepamačius...
dovana mamai

user posted image

sūnui pagalvėlę siųsiu

user posted image

maža dovanytė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 03 kovo 2010 - 19:24
Pasirodau ir as su savo baigtu darbelliu 4u.gif 4u.gif tik nelabai patinka man tas desnysis lapas, kur ne iki galo isiuvineta, nznau, gal uzpildyti ji g.gif g.gif kaip manote?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 03 03, 21:35)
Pasirodau ir as su savo baigtu darbelliu 4u.gif  4u.gif tik nelabai patinka man tas desnysis lapas, kur ne iki galo isiuvineta, nznau, gal  uzpildyti ji g.gif  g.gif  kaip manote?

Labai gražu, Kiškute bigsmile.gif 4u.gif
man ir kažkaip nesižiūri tas lapas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 03, 20:51)
sos! Reikia spyrio siknon-jau 3 menesius siuvineju 1 darba, be proto noriu nauja pradeti,liko apie 5 valandu darbas,o as puse dienos sedziu ir kaupiuos...

po dvieju menesiu"atostogu" as tik vakar paemiau i rankas siuvineti blush2.gif ...o jau nekalbu apie tuos darbelius kuriuos reikia uzbaigti blush2.gif
ateis laikas ir uzbaigsi...juk viskam savas laikas mirksiukas.gif siand pagalvojai kad reikia uzbaigti,rytoj pasisemsi energijos ir noro,o poryt ir padarysi darbeli mirksiukas.gif

visoms merginoms uz nuostabius grozius wub.gif wub.gif wub.gif po daug daug balionuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man toli grazu iki jusu blush2.gif
Atsakyti
man del grafiko darbo ryt darba lt issiusti, bo noriu, kad sesute uzsakytu rema ir pasporta ir dar prikistu nagingus pirstukus prie pasporto pagrazinimo, bo as trumpam greitai griztu lt ir noriu galutini varianta apvaikejusiai draugei padovanot. na matyt rytoj kelsiuos anksti kaip mokinuke. ar ivyko memelieciu meet'as?
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 03 03, 21:35)
Pasirodau ir as su savo baigtu darbelliu 4u.gif  4u.gif tik nelabai patinka man tas desnysis lapas, kur ne iki galo isiuvineta, nznau, gal  uzpildyti ji g.gif  g.gif  kaip manote?

Is toli atrodo kaip tikra. rolleyes.gif
Kas del to lapo, as tai palikciau, kaip yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 03, 22:04)
ar ivyko memelieciu meet'as?

ivyko,bet niekas nieko,nei sako,nei rodo schmoll.gif
tikekimes ir laukim,gal parodys ir papasakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 03, 21:11)
Is toli atrodo kaip tikra.  rolleyes.gif
Kas del to lapo, as tai palikciau, kaip yra.  ax.gif

tikra as, tikra. lotuliukas.gif