Peachy_sheila puikus bus darbelis, su vardu gerai sugalvojai
DVI, aš išsižiojus ir vis žiūriu ir žiūriu į karalienę
sos! Reikia spyrio siknon-jau 3 menesius siuvineju 1 darba, be proto noriu nauja pradeti,liko apie 5 valandu darbas,o as puse dienos sedziu ir kaupiuos...
kaip vadinas tas www, kur seimininke labai gera ir klaipedoj i namus pristato?O grynais jama?
kaip vadinas tas www, kur seimininke labai gera ir klaipedoj i namus pristato?O grynais jama?
sveikutes
Niu darbeliai kokie nauji Rasiuxsss, Dvi, Dzeine atsiprasau jei kurios nepaminejau dar lb miela kudikio rankyte ir gelytes procesas idomu kokio dydzio gausis ? niu mergikes jus saunuoles tempai tai nerealus as vis negaliu prisest prie dukrytes metrikiuko. Viena meskiuka is keturiu beveik issiuvinejau, niu bet per kova gal kaip nors iveiksiu
Niu darbeliai kokie nauji Rasiuxsss, Dvi, Dzeine atsiprasau jei kurios nepaminejau dar lb miela kudikio rankyte ir gelytes procesas idomu kokio dydzio gausis ? niu mergikes jus saunuoles tempai tai nerealus as vis negaliu prisest prie dukrytes metrikiuko. Viena meskiuka is keturiu beveik issiuvinejau, niu bet per kova gal kaip nors iveiksiu
QUOTE(Kiskute @ 2010 03 03, 21:35)
Pasirodau ir as su savo baigtu darbelliu tik nelabai patinka man tas desnysis lapas, kur ne iki galo isiuvineta, nznau, gal uzpildyti ji kaip manote?
Labai gražu, Kiškute
man ir kažkaip nesižiūri tas lapas...
QUOTE(Toli @ 2010 03 03, 20:51)
sos! Reikia spyrio siknon-jau 3 menesius siuvineju 1 darba, be proto noriu nauja pradeti,liko apie 5 valandu darbas,o as puse dienos sedziu ir kaupiuos...
po dvieju menesiu"atostogu" as tik vakar paemiau i rankas siuvineti ...o jau nekalbu apie tuos darbelius kuriuos reikia uzbaigti
ateis laikas ir uzbaigsi...juk viskam savas laikas siand pagalvojai kad reikia uzbaigti,rytoj pasisemsi energijos ir noro,o poryt ir padarysi darbeli
visoms merginoms uz nuostabius grozius po daug daug balionuuu
man toli grazu iki jusu
man del grafiko darbo ryt darba lt issiusti, bo noriu, kad sesute uzsakytu rema ir pasporta ir dar prikistu nagingus pirstukus prie pasporto pagrazinimo, bo as trumpam greitai griztu lt ir noriu galutini varianta apvaikejusiai draugei padovanot. na matyt rytoj kelsiuos anksti kaip mokinuke. ar ivyko memelieciu meet'as?
QUOTE(Kiskute @ 2010 03 03, 21:35)
Pasirodau ir as su savo baigtu darbelliu tik nelabai patinka man tas desnysis lapas, kur ne iki galo isiuvineta, nznau, gal uzpildyti ji kaip manote?
Is toli atrodo kaip tikra.
Kas del to lapo, as tai palikciau, kaip yra.
QUOTE(Toli @ 2010 03 03, 22:04)
ar ivyko memelieciu meet'as?
ivyko,bet niekas nieko,nei sako,nei rodo
tikekimes ir laukim,gal parodys ir papasakos
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 03, 21:11)
tikra as, tikra.
o man tas lapas nesiziuri, kazkaip iskrenta is paveikslo.
nu va pavelavau meetan..