Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Meka @ 2010 03 02, 21:27)
na rodausi savo orchidejos tesini  blush2.gif [img]

thumbup.gif Super atrodo, bet tai kiek čia darbo doh.gif

QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 12:01)
Neabejotinai pats brangiausias ir prabangiausias mano rėminimas - ir viskas dovanų sesei.
[

Ko nepadarysi dėl mylimųjų smile.gif O darbas super thumbup.gif Šaunuolė smile.gif

Aš tai dabar siuvinėju kavos mergaitę, ir iškilo klausimas, kas siūvinėjote - ar siuvinėjote baltai jos sruostus ir kitas baltas vietas ar visgi palikot medžiagą? Nežinau kaip čia geriau padaryti g.gif Gal ką patarsite?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 03, 08:11)
na čia kaip kam išeina ,skirtumo nėra...
ps..ale tau ir nesimiega blink.gif ,naktim tokius klausimus uždavinėt lotuliukas.gif

Aš tai skystu muilu visada praskalbiu švelniai rankomis.... ax.gif

QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 11:01)
Mirabilia Pavasario karalienė. Zweigart baltas linas, DMC muline ir metalikas, beveik 25000 kryželių ir 1110 MH karoliukų.

OHOHOHOHOOOOO bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Džeine nenustoji stebinus, puikus darbas thumbup.gif

QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 11:01)
Mirabilia Pavasario karalienė. Zweigart baltas linas, DMC muline ir metalikas, beveik 25000 kryželių ir 1110 MH karoliukų. Neabejotinai pats brangiausias ir prabangiausias mano rėminimas - ir viskas dovanų sesei.

bigsmile.gif wub.gif karališkas darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 03 03, 12:46)
Aš tai dabar siuvinėju kavos mergaitę, ir iškilo klausimas, kas siūvinėjote - ar siuvinėjote baltai jos sruostus ir kitas baltas vietas ar visgi palikot medžiagą? Nežinau kaip čia geriau padaryti  g.gif Gal ką patarsite?
Ne, nesiuvinėjau. Kad taip natūraliau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 03, 14:06)
Ne, nesiuvinėjau. Kad taip natūraliau atrodo.

Ačiū smile.gif Gal taip reiks ir daryti smile.gif
Atsakyti
[quote=Dvi,2010 03 03, 12:01]
Mirabilia Pavasario karalienė. Zweigart baltas linas, DMC muline ir metalikas, beveik 25000 kryželių ir 1110 MH karoliukų. Neabejotinai pats brangiausias ir prabangiausias mano rėminimas - ir viskas dovanų sesei.

Iš visų matytų tai pats graziausias ir dailiausias darbas didis.gif wub.gif
Atsakyti
Dvi, nuotabu wub.gif Tiesiog be žodžių, kad ir kiek šį darbą girtum vis tiek būtų per mažai wub.gif 4u.gif Na o sesei tai tikrai pasisekė, kad man kas tokią sesytę padovanotų, aišku kartu ir su paveikslu thumbup.gif
Atsakyti
Dvi, pasakiškas grožis bigsmile.gif
Dar neseniai pagalvojau, ką veiki užsislėpus ir nesirodai biggrin.gif
Atsakyti
Dvi, neturiu zodziu wub.gif
Atsakyti
Dvi - apsalus, koks grozis. Saunuole thumbup.gif
As kazkokia panasia karalienes schema turiu, is kazkokio UK zurnalo, tikrai irgi kazkada rysiuos siuvinet, jei savo jauti pabaigsiu biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 03 03, 02:11)
ps..ale tau ir nesimiega blink.gif ,naktim tokius klausimus uždavinėt lotuliukas.gif

Aciu uz atsakymus. Supratau, kad reikes rankdarbiu parduotuvej pasiieskot kokio spec. zymeklio, nes ganetinai sunku siuvinet nesusizymejus doh.gif
O man miegasi, tik mano laikas nuo Lietuvos 7 valandom skiriasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 03 03, 16:49)
Dvi, pasakiškas grožis bigsmile.gif
Dar neseniai pagalvojau, ką veiki užsislėpus ir nesirodai  biggrin.gif

Jau beveik viską parodžiau. Dar turiu vieną mažiuką - įmesiu ryt-poryt ir vieną didesnį darbą šiek tiek vėliau. O dabar darau pertrauką ir emigruoju į mezgimą biggrin.gif Mano vaikai jau išaugo megztukus, o ir kiti rankdarbiai jau pradeda verkti biggrin.gif Va šaliką įšakute nunarpliojau į tą laiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 03 kovo 2010 - 17:21
Sveikutės wink.gif

Na pradėjau kitą darbelį, jis skirtas mano sūnėnui, kuriam vasarą sueis 6 metai. Tikiuosi jam patiks toks paveikslas, kuris baigtas turi atrodyti taip:
user posted image

Man jis toks jam tinkamas atrodo smile.gif
Jo kampe turėjo būti angliškas užrašas:
user posted image
Bet aš pagalvojau, kad gal geriau išsiuvinėti jo vardą "Domantas". bandžiau pataikyti į pateiktą schemoje šriftą, o gavosi va taip:
user posted image

Kaip manot ar gerai? Man visai nieko ax.gif
Atsakyti