Labukas, reik vel poros patarimu
Pradejau siuvinet ta pirma savo "didesni" darbeli, ir va maciua, kad jus kazkaip susizymit po 10 langeliu audini. Kokia priemone tai darot? )piestuku, markeriu, spec kazkokios yra)
ir kaip po to skalbiat? su skystais ploviklaiis? ukiniu muilu ir pan? kaip tie langeliai issikalbia?
Soriukas, jei jau buvot tai aptare
QUOTE(Donalita @ 2010 03 03, 01:12)
Aš pavienius kryžiukus rankioju, tai žiauriai užsiknisu, bet kad tokį jau namelį išsirinkau. Kai visose vietose pakrapštau, tai rodos nelabai kas padaryta, koks kvadratėlis ar du gal ir išeina bendrai paėmus.
aš kai pati namuką siuvinėju tai man labai smalsu kaip kitoms panašius darbus sekasi kryžiavot,labai bus gražu..Noriu pasidalint patirtim...aš manau kad siuvinėt viena spalva yra labai nuobodu,tai aš siuvinėju lapais,objektais,tada visokių spalvų būna ir ne taip prailgsta darbas...be to pavyzdžiui, kai namelio langai sušviečia ,tai toks azartas paima ,kad nebegali sustot...siūlau ir tau pamėgint siuvinėt lapais,tada,kai jau matai kaip siuvinys ryškėja ,tai greičiau stumiesi..nors gal tau ir nereikia tų mano patarimų ,juk pati turbūt visaip išbandžius esi,bet vistiek pasakiau ką norėjau
QUOTE(Katu @ 2010 03 03, 04:08)
Labukas, reik vel poros patarimu
Pradejau siuvinet ta pirma savo "didesni" darbeli, ir va maciua, kad jus kazkaip susizymit po 10 langeliu audini. Kokia priemone tai darot? )piestuku, markeriu, spec kazkokios yra)
ir kaip po to skalbiat? su skystais ploviklaiis? ukiniu muilu ir pan? kaip tie langeliai issikalbia?
dauguma naudojame išplaunamą specialų markerį
http://www.kasiulai....ris-p-3480.html
,pabaigus darbą ir pakišus jį po drungno vandens srove ,markeris tiesiog išnyksta ir jei darbelis nelabai purvinas tai net plaut nereikia,o jei plauti visgi reikia tai plaunu su skystu skalbikliu,kai kas plauna su indų plovikliu,vieną darba esu mirkiusi fermentoje nes vienoj vietoj buvo labai rankomis nusičiupinėję ,nuo ilgo siuvinėjimo,nors rankas kaskart pradėdama siuvinėt nusiplaunu ,aišku galima ir ūkišku muilu plauti ir milteliais ,tik milteliais tai man rodos reiktų labai daug skalaut...na čia kaip kam išeina ,skirtumo nėra...
ps..ale tau ir nesimiega ,naktim tokius klausimus uždavinėt
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 03 02, 19:48)
Sveikutes,
Na stai ir pirmas pabaigtas mano darbelis
net negalvojau kad taip patiks man siuvineti, bet va visai neblogai gavosi kaip pradedanciajai
Na stai ir pirmas pabaigtas mano darbelis
net negalvojau kad taip patiks man siuvineti, bet va visai neblogai gavosi kaip pradedanciajai
labai saunus darbas saunuole
Papildyta:
kaip skanu as jau vyno noriu ir surio
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 02, 23:20)
gražūs darbai ir procesai
parodisiu ir aš savo katik iškepta darbeli "Dreaming of Tuscany"
parodisiu ir aš savo katik iškepta darbeli "Dreaming of Tuscany"
Donalita stumies greit i prieki
Katu labai grazios spalvos o koks galutinis variantas bus?
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 02, 22:34)
Mmm, miela. Kadaise ziurejau i sia schema, sprendziau - siuvinet ar ne. Aj, galvoju, per sunku man bus. Jauciu, realybej graziai atrodo?
aha, realybėj daug gražesnis vaizdas, spalvos sodresnės
išsiuvinėjau aš ji per savaite tai vadinas lengvai siuvinėjos
QUOTE(Donalita @ 2010 03 03, 01:12)
Dzeine, labai grazu Ir nieko nenustebinsiu pasakydama, kad stebina tavo tempai. Kazi kiek laiko per diena skiri siuvinejimui ir kiek issiuvineji?
visaip buna ir 2 val. ir 8 (su pertraukom) prasėdžiu
bet pas tave jau visas vaizdas yra, gerai žiuris tokie konturai
QUOTE(amiyra @ 2010 03 03, 10:09)
prašom vaišintis
QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 12:01)
Mirabilia Pavasario karalienė. Zweigart baltas linas, DMC muline ir metalikas, beveik 25000 kryželių ir 1110 MH karoliukų. Neabejotinai pats brangiausias ir prabangiausias mano rėminimas - ir viskas dovanų sesei.
Na jau labai gražu, pasaka tiesiog Sesė turėtų būt labai patenkinta
QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 11:01)
Mirabilia Pavasario karalienė. Zweigart baltas linas, DMC muline ir metalikas, beveik 25000 kryželių ir 1110 MH karoliukų. Neabejotinai pats brangiausias ir prabangiausias mano rėminimas - ir viskas dovanų sesei.
o žodžiu ir pritrukau...
QUOTE(Dvi @ 2010 03 03, 11:01)
tai jau tikrai kad žodžių trūksta ,kad tinkamai pagirti ..tiesiog fantastika
wow
ech gerai tokia sese turet gaila mano tik papuosalus daro ir tai retai .....
Labutis, kiek daug grožių užderėjo.
wow. tikrai kad zodziu truksta. pasaka nors man didzioji dauguma mirabilia moteriskiu labai grazios bet kiek sitam darbe karoliuku