Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(etaeta @ 2010 03 01, 19:23)
Na va islendu ir as is pogrindzio  biggrin.gif  Siu metu darbai.
Vedybu metinems atminti
Dar vienas Nimue grozis

Fantastiniai darbai ploja.gif ploja.gif Ir naujų pasirinkimas labai gražus wub.gif
Atsakyti
etaeta super darbai thumbup.gif wub.gif

Klausimas: Dmc eneweiv gali būti minkša medžiaga, nu ne visai kaip marlė biggrin.gif , bet žyymiai ne tokia standi kaip Aida?
Atsakyti
Sveikos, auksarankės.
Norėjau paklausti gal kuri iš jūsų yr girdėjusios arba gal tuo užsiimat? Žinau, jog siūlo siuvinėti, už pinigus.. Tarkim kažkiek tai ct už kryžiuką ir pan., medžiagas parūpina. Ar esat apie taigirdėjusios? Gal kuri siuvinėjat pagal tokius užsakymus. Tiesiog, įdomu ar apsimoka irgalvisai įdomu būtu pamėginti. blush2.gif
Atsakyti
As vakar radau savo sena darba, is paciu pirmuju. Jau senokai siuvinejau ji, norejau mamai padovanot. Ten issiuvinetas tigras. Bet mama surado verysad.gif
Dovana nepavyko. Buvau jau pamirsus apie ji. Bet vakar mama rado. As taip apsidziaugiau, apkabinau ta darbeli. Toks mielas tas tigras pasirode rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 03 01, 19:23)
Na va islendu ir as is pogrindzio  biggrin.gif  Siu metu darbai.

nuostabūs darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif ir planai ne ką prastesni.. subtilūs tokie wub.gif
labai panašų RP medelį ir aš turiu į planus pasidėjus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 02, 07:19)
As siuvineju 4u.gif
Procesa rodziau. Siaip asmeniskai tikejausi kazko ryskesnio. Schema is osenki, manau kad ten jos geros, jei del atspalviu. Tik tiek kad as konvertavau is DMC i Madeira. Bet kiek tikrinau- tai tikrai labai atitinka atspalviai. Procesas susiglamzes ir fotografuotas is arti. Is tolo kitaip atrodo- naturalu. Be abejo, nesu foto meistre.... blush2.gif tad foto kokybe ne auksciausios klases... tiek komentaru galiu pasakyt is savo puses... 4u.gif

QUOTE(Sela:) @ 2010 03 02, 08:43)
Ir as siuvineju sita paveiksla. Nieko nekonvertavau, siuvineju su DMC siulais. Man visai pakanka ryskumo. Tik as siuvinejau ant 14 aidos dviem siuliukais. Dabar siuvineciau ir kitoms patariu siuvineti trimis siulais, nes svieciasi medziaga is po siuvinio doh.gif Tada ir ryskumo butu dar daugiau thumbup.gif

smagu skaityt, kad viskas su schema ir siūlų atspalviais yra gerai, vadinasi, galiu be baimės ruoštis šitam darbui wub.gif
kaip tik turiu medžiagos aida14 likusios nuo ano, ala ryškaus siuvinio, belieka tik viska išardyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 03 02, 12:07)
Klausimas: Dmc eneweiv gali būti minkša medžiaga, nu ne visai kaip marlė biggrin.gif , bet žyymiai ne tokia standi kaip Aida?

as pirkau is kasiulu karpoma eva ir lina, tai irgi nestandinti, minksti tokie. O va is siuvinejimo magijos standus ewas, turbut pakrakmolintas

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 03 02, 12:38)
Sveikos, auksarankės.
Norėjau paklausti gal kuri iš jūsų yr girdėjusios arba gal tuo užsiimat? Žinau, jog siūlo siuvinėti, už pinigus.. Tarkim kažkiek tai ct už kryžiuką ir pan., medžiagas parūpina. Ar esat apie taigirdėjusios? Gal kuri siuvinėjat pagal tokius užsakymus. Tiesiog, įdomu ar apsimoka irgalvisai įdomu būtu pamėginti.  blush2.gif

Zinau kad Paukščiukas siuvineja ax.gif gal ir is kitu kas nors. Kiek zinau, kainuoja 1 kryzelis 3ct, bet buvo Florestina visa darbo kainai apskaiciuoti formule idejusi, tik dabar neisivaizduoju kurioj temoj doh.gif galbut ir apsimoka, tik didesniu darbu kainos iseina labai kosmines. Kaip cia pasakyt...pagal darba tai mazos, na kazkur 3lt/val, bet kai vidutinio dydzio paveikslelio kaina paskaiciavus kryzelius gaunasi kokie 2000lt tai atrodo labai daug ax.gif gerai, jei uzsakovas sutinka moketi. Man su finansais nekas, tai viena paveiksla bandysiu mamos draugei siuvineti, uz medziagas sumokes, o vat uz darba dar nesutarem. Na, siuvinet tai norisi, bet ner jau kur kabint tu paveikslu, o pinigu medziagom tai nemazai iseina blush2.gif
Atsakyti
O man tai kol kas išeina tik dovanoms skirti paveiksliukai smile.gif Vis norisi kažką kažkąm išsiuvinėt, va dabar sūnėnui pradėjau siuvinėt, jau planuose draugei paveiksliukas biggrin.gif O pati realiai gal tik patį pirmąjį turiu doh.gif
Atsakyti
sveikutes , ilindau i jusu temele su klausimuku: gal yra galinciu iki balandzio pradzios kryzeliu issiuvineti inicialus ant patalynes. ir kiek mazdaug tai kainuotu, pvz . viena raide.

Sorry, jei apie tai buvo jau kalbeta, neseku temos. Brukstelkit i AZ. aciu
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 02, 14:08)
Zinau kad Paukščiukas siuvineja ax.gif gal ir is kitu kas nors. Kiek zinau, kainuoja 1 kryzelis 3ct, bet buvo Florestina visa darbo kainai apskaiciuoti formule idejusi, tik dabar neisivaizduoju kurioj temoj doh.gif galbut ir apsimoka, tik didesniu darbu kainos iseina labai kosmines. Kaip cia pasakyt...pagal darba tai mazos, na kazkur 3lt/val, bet kai vidutinio dydzio paveikslelio kaina paskaiciavus kryzelius gaunasi kokie 2000lt tai atrodo labai daug ax.gif gerai, jei uzsakovas sutinka moketi. Man su finansais nekas, tai viena paveiksla bandysiu mamos draugei siuvineti, uz medziagas sumokes, o vat uz darba dar nesutarem. Na, siuvinet tai norisi, bet ner jau kur kabint tu paveikslu, o pinigu medziagom tai nemazai iseina blush2.gif

Na, dėl sunkesnes finansinės padėties - tai vat ir aš galvojau, kad gal būtų įdomu pamėginti. Nors nesijaučiu labai jau "tikusi" siuvinėtoja, bet keliatą darbelių turiu, ir jei darbelis nesudėtingas būtų - pamėginčiau pagal užsakymą pasiūvinėti..
Atsakyti
Dar karteli dekui visoms uz ivertinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na stai ir pirmas pabaigtas mano darbelis smile.gif

user posted image

net negalvojau kad taip patiks man siuvineti, bet va visai neblogai gavosi kaip pradedanciajai 4u.gif
Atsakyti