gal kas siuvinėjote šitą viskas gerai ten su atspalviais bijau ir vėl nudegt
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 28, 14:19)
Tai laukiam pasirodymo lobių inventorizavimo temoje Žiauriai pavydžiu, aš irgi noriu daaaaug siūliukų.... Na po truputį surinksiu
as ir po truputi rinkau,bet pavyko surinkti kazzkur tik puse,man tie siuliukai kaip vaikui zaisliukai
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 01, 14:54)
niu va, jau kompanija, gal dar kas prisijungs . tai jei galim paprastą dieną, dienos metu, man dar geriau būtų Rašykit kada jum tiktu. man nuo 11 iki 17val, išskyrus šį 4dienį
sveikos ... senai pas jus nebuvau ... persikelem tai tik daba intika ivede ... darot meeta ? kada ? ne visa tema dar perskaicaiu tik akim permeciau ... as savaitgali busiu klaipedoj
Papildyta:
ech ... jus ryt meetinates
QUOTE(etaeta @ 2010 03 01, 21:06)
Dekui uz schemute, audini keiciau ,nes sendinto neturejau, ir aisku koregavau raides su skaiciais,o siaip viskas daug maz pagal schema Kai nebuvo iremtas tai taip varganai atrode , bet kai isiremino, tai igavo "spalvu" . Siaip esu patenkinta galutiniu variantu, tik reminimas nemazai kainavo, o darbelis nera didelis
nėr už ką dėkot, svarbiausia tiko. Atrodo tikrai superiniai kokius kitus išsirinkai
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 01, 22:22)
Gytė siuvineja sita, perversk kelis puslapius atgal, kazkur rodesi procesa
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 01, 23:07)
nėr už ką dėkot, svarbiausia tiko. Atrodo tikrai superiniai kokius kitus išsirinkai
Dabar sita siuvineju
Tik irasu lietuvisku ieskosiu.
Po to gal sita, tik irgi irasus kur nors komponuosiu.
QUOTE(SheMe @ 2010 03 01, 21:02)
Tai, kad žinokitės aš dar niekur su kleckium nebuvau išėjusi, tik trumpam pasivažinėjam grynu oru pakvėpuot ir vėl iškart į trobą. Gal kai labiau paaugs
O ir šiaip kai baigiau metriką tai taip ir nebuvo laiko kitam darbui apsipirkti tai taip ir sedžiu nieko neveikdama
O ir šiaip kai baigiau metriką tai taip ir nebuvo laiko kitam darbui apsipirkti tai taip ir sedžiu nieko neveikdama
tai nors trumpam galėtum užbėgt, dėl sportinio intereso
egliuchiux tu čiolės užklausk, ji gal antrą partyją ir savaitgalį priims
etaeta labai lauksiu pasirodant
As siuvineju
Procesa rodziau. Siaip asmeniskai tikejausi kazko ryskesnio. Schema is osenki, manau kad ten jos geros, jei del atspalviu. Tik tiek kad as konvertavau is DMC i Madeira. Bet kiek tikrinau- tai tikrai labai atitinka atspalviai. Procesas susiglamzes ir fotografuotas is arti. Is tolo kitaip atrodo- naturalu. Be abejo, nesu foto meistre.... tad foto kokybe ne auksciausios klases... tiek komentaru galiu pasakyt is savo puses...
Ir as siuvineju sita paveiksla. Nieko nekonvertavau, siuvineju su DMC siulais. Man visai pakanka ryskumo. Tik as siuvinejau ant 14 aidos dviem siuliukais. Dabar siuvineciau ir kitoms patariu siuvineti trimis siulais, nes svieciasi medziaga is po siuvinio Tada ir ryskumo butu dar daugiau
QUOTE(Sela:) @ 2010 03 02, 09:43)
Ir as siuvineju sita paveiksla. Nieko nekonvertavau, siuvineju su DMC siulais. Man visai pakanka ryskumo. Tik as siuvinejau ant 14 aidos dviem siuliukais. Dabar siuvineciau ir kitoms patariu siuvineti trimis siulais, nes svieciasi medziaga is po siuvinio Tada ir ryskumo butu dar daugiau
Na nezinau del 3 siulu... man asmeniskai ant 14 su 3 siek tiek perstora... bet jau cia kiekvieno asmeninis poziuris.
O del ryskumo- as manau kad jis pas mane atsiskleis kai issiplaus nuo markerio ir issilygins audinys. Is tolo ziurint viskas okey ir nesimato tu sviecianciu tarpeliu.
QUOTE(Gytė @ 2010 03 02, 09:49)
Na nezinau del 3 siulu... man asmeniskai ant 14 su 3 siek tiek perstora... bet jau cia kiekvieno asmeninis poziuris.
O del ryskumo- as manau kad jis pas mane atsiskleis kai issiplaus nuo markerio ir issilygins audinys. Is tolo ziurint viskas okey ir nesimato tu sviecianciu tarpeliu.
Man to ryskumo pakanka, nuotraukoj blankiau gaunas negu is tikro, matyt fotikas sufokusuoja. Tik mane erzina tie tarpai, kurie svieciasi po juodais ir rudais siulais
QUOTE(Sela:) @ 2010 03 02, 09:53)
Tik mane erzina tie tarpai, kurie svieciasi po juodais ir rudais siulais
Kai siuvi erzina, o grozekis is tolo- ir nesvies