QUOTE(Dvi @ 2010 02 22, 10:09)
Manau, kad galima, bet aš negarantuoju, kad jo ten yra. Dėl to įdėjau telefona, kad pasiskambintum ir pasiklaustum, kad nebutų važiavimas veltui.
O dėl antro patarimo ne taip supratai.
Jei darbo dydis 10x10 tai tokio dydžio turi būti langas pasparte. Kartono, ant kurio tempi siūlais, ne prisiuvi, pakanka 12x12. Tada 1 cm palįs po paspartu. Kanvos dydis siuvinėjimui, kad normaliai ištempti, turi būti bent jau 15x15 arba didesnė pagal nuožiūrą.
na dėl kartono tai viskas aišku bet dėl pasparto tai vistiek nelabai suprantu ,ot liaušė esu
,bet man visai kitaip rodo smegeninė
..na tai jeigu langas to pasparto 10x10cm,o papsparto plotį aš imu ,na pvz 5cm,tai kaip galima tempti ant kartono kuris yra 12x12,tai rėmuose tas darbas plaukios tada ,netvirtai "sėdės",nes gi rėmą tai man gamins tokį,kad paspartas tilptų.tai jei aš noriu kad darbas tvirtai įsispraustų į rėmą tai man reikia tokio kartono darbui traukti ,kad jis būtų toks koks yra rėmas iš vidinės pusės ,ir jei tempiu ne prisiuvant prie kartono tai man reikia ir medžiagos atitinkamai tiek kad aptemptų tą kartoną ir dar į kitą pusę užsilenktų ,kur ir susiūsiu siūlais....aš tikriausiai nemoku paaiškint arba nesuprantu jūsų aiškinimu,bet man tai nesiderina kažkas su tais centimetrais
,na kiek pati rėminau darbų,o tikrai nedaug,tai kažkaip viskas gaudavosi,tik tiek ,kad medžiagos niekad negailėjau palikt rėminimui,,bet su tom krizėm lyg reiktų pasitaupyt
,bet matau ,kad nelabai išeis man
,nes kažko aš čia nesuprantu
..ačiū už bandymus padėti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 22, 10:24)
Na ne visai
HAED'ui rekomenduoju
Audinys: 25ct ewas, ypatingai kai daug smulkių detalių skirtumas ir grožis skiriasi.
Vot tep vat.
Ir svarbiausia: nedaryti konvertavimų į anchor'us, madeirą ir panašiai, nes čia toks dizainas, kad svarbūs tikslūs atspalviai, o jie nurodyti būtent DMC.
na taip ,tai dar aš pasikaupsiu tokiam darbui
,manau ,kad dar per sudėtinga man visa tai.....o dėl konvertavimo tai aš esu šalininkė to ,kad siuvinėt reikia tik nurodytos firmos siūlais,bet koks konvertavimas iškreipia vaizdą,na gal ne kokiuose paprastučiuose paveiksliukuose,bet jau tokiuose kaip tavasis tai be jokių abejonių...