Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(naaringiux @ 2010 03 01, 13:43)
matei jau išsiuvinėtą? net nebe žinau kur aš jį radau, greičiausiai kokiam rusiškam forume  g.gif

Deja, kartais pasitaiko nekokybiškų schemų.
Ir man buvo, radau tiesiog svajonių paveikslą, o kai atsisiunčiau schemą, pamačiau, kad padirbta, nes prie jos pridėtas paveikslėlis štai kaip atrodė:
user posted image
Vėliau radau PM.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 01, 13:28)
ir mane prigriebkiti meeta bigsmile.gif as sestadieni galiu ir paprasta diena 4u.gif
auuu klaipeda.negi mess tik3 g.gif

bigsmile.gif niu va, jau kompanija, gal dar kas prisijungs bigsmile.gif . tai jei galim paprastą dieną, dienos metu, man dar geriau būtų thumbup.gif Rašykit kada jum tiktu. man nuo 11 iki 17val, išskyrus šį 4dienį ax.gif
Atsakyti
nieko nebus, reiks išardyti verysad.gif doh.gif tai nors guodžia tai, kad nedaug buvau te išsiuvinėjusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 01, 14:54)
bigsmile.gif niu va, jau kompanija, gal dar kas prisijungs bigsmile.gif . tai jei galim paprastą dieną, dienos metu, man dar geriau būtų  thumbup.gif  Rašykit kada jum tiktu. man nuo 11 iki 17val, išskyrus šį 4dienį  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei mes tik trys, tai tada renkamės gal ryt apie pusę dvylikos ???? Kam gi tempt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 01, 14:27)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jei mes tik trys, tai tada renkamės gal ryt apie pusę dvylikos ???? Kam gi tempt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš sutinku, tik būsiu su mažium ax.gif (parašyk į až adresą ir ką atsivešt mirksiukas.gif )
Atsakyti
Nors tokia iš manęs ir siuvinėtoja, greičiau bandytoja tai daryti, bet į meetą aš taip pat norėčiau, tik gaila, kad šiuo metu nėra galimybės išlėkti iš namų, būtinai prisijungčiau kitą kartą, aišku jei priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 01, 15:33)
aš sutinku, tik būsiu su mažium  ax.gif (parašyk į až adresą ir ką atsivešt  mirksiukas.gif )

Parašiau mirksiukas.gif Bandysiu po pietų prikalbint dar vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 01, 14:38)
Nors tokia iš manęs ir siuvinėtoja, greičiau bandytoja tai daryti, bet į meetą aš taip pat norėčiau, tik gaila, kad šiuo metu nėra galimybės išlėkti iš namų, būtinai prisijungčiau kitą kartą, aišku jei priimsit  blush2.gif

as ir su maze busiu mirksiukas.gif atlek

o pasiimt ka nors siuvinejimui biggrin.gif juk reiks techikas ir navarotus parodyt
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 01, 13:54)
Deja, kartais pasitaiko nekokybisku schemu.
Ir man buvo, radau tiesiog svajoniu paveiksla, o kai atsisiunciau schema, pamaciau, kad padirbta, nes prie jos pridetas paveikslelis stai kaip atrode:

tai gal is to gero pav, yra perdirbta PM, to nepagalvojai smile.gif

siaip si schema yra Janlynn firmos, tai manau, kad tikrai gera turi but smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 01 kovo 2010 - 17:05
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 01, 17:04)
tai gal is to gero pav, yra perdirbta PM, to nepagalvojai  smile.gif

siaip si schema yra Janlynn firmos, tai manau, kad tikrai gera turi but  smile.gif

Vat pagalvojau, kad taip gali būti, radau skirtingose vietose abi ir duoti DMC numeriukai. Nors šiaip galvoju visą rinkinį pirkti. Ir dar trečią variantą gavau, ten jau su Janlynn kodais, matyt schema nuskenuota. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 01, 15:07)
as ir su maze busiu mirksiukas.gif atlek
o pasiimt ka nors siuvinejimui biggrin.gif juk reiks techikas ir navarotus parodyt

Gerai, kad MB pasiėmė išeiginę, pabus su mažium, nes jis sloguoja. Reikia krepšiuką susidėt, pasirinkt ką siuvinėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 01, 17:09)
Vat pagalvojau, kad taip gali būti, radau skirtingose vietose abi ir duoti DMC numeriukai. Nors šiaip galvoju visą rinkinį pirkti. Ir dar trečią variantą gavau, ten jau su Janlynn kodais, matyt schema nuskenuota. g.gif

visko buna, aš kelias schemas dimensions(t.y.paveiksliuka ) radau perleistas per kitas programas, daug tokiu ir igoliki .net doh.gif o kokybė lygi O doh.gif

pas mane skenuota schema smile.gif tai tikiu, kad turėtu but viskas ok.

ši paveiksla ir aš esu nusižiurėjus, tik nežinau kada pavyks igivendinti rolleyes.gif
Atsakyti