Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

Darbeliai juda į priekį, šaunu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 02 28, 21:35)
peachy siela, man labai patiko patarimas bandyt išsiuvinėt vaikiuką atitinkančiomis rudo atspalvio spalvytėmis ax.gif

Aha, aš irgi apie tai pagalvojau, tik matyt aš ant jo dabar supykusi, kad neišėjo, kaip ir tu ant to savo darbeliio smile.gif Tai lauksiu kol pyktis atslėgs ir bandysiu taisyti...

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 02 28, 21:46)
o as maniau i ta vaikiuko vidu uzrasys metrika ax.gif  g.gif  blush2.gif a cia ne metrikas bus unsure.gif as taip supratau tik neuzmetykit:pomidorai2:

Turėjo būti metrikas, tik užrašus galvojau dėti į tą kampą į kurį lelius žiūri...

QUOTE(Little angel @ 2010 02 28, 23:12)

wub.gif
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 28, 23:39)

thumbup.gif
Atsakyti
Ei klaipėdietės, tai ar darom meet'ą šį savaitgalį??? Nesulaukiau nei vienos žinutės... Gal čia tik aš svigstu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 01, 12:38)
Ei klaipėdietės, tai ar darom meet'ą šį savaitgalį??? Nesulaukiau nei vienos žinutės... Gal čia tik aš svigstu  ax.gif  ax.gif  ax.gif

aš jau rašiau, man nesigauna, o kaip dėl kito savaitgalio?
Atsakyti
Sveikos, kryziavotojos 4u.gif .
soriux, kad isibraunu pas jus... blush2.gif Gal pas jus yra Mazeikieciu? Noreciau pasikonsultuot, kur reminat darbelius Mazeikiuose? Turiu keleta darbeliu, tik neapsisprendziu kur nest remint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 01, 13:51)
aš jau rašiau, man nesigauna, o kaip dėl kito savaitgalio?

Nu man bus laisva... Jei niekas be pačios nerašo, tai nemanau, jog bus norinčių ir kitam savaitgaliui... O jei pati nedirbi, tai gali pas mane ir šiaip kurią dieną užsukt wink.gif Aš juk parom darbuojuos, taip kad laisvo laiko pakankamai ax.gif ax.gif
Atsakyti
ir mane prigriebkiti meeta bigsmile.gif as sestadieni galiu ir paprasta diena 4u.gif
auuu klaipeda.negi mess tik3 g.gif
Atsakyti
Taip norėjau šito paveikslo, man jis toks spalvingas, bet žiūrėkit kas gaunasi verysad.gif visiškai spalvos neatitinka, pradėjau siuvinėt nuo kairio apatinio šono, nuo jos alkūnių, paveiksle nėra jokios raudonos spalvos, o čia raudonuoja blink.gif ir suknelė ten tokia lyg žydra, o siūlai su kuriais siuvinėju - žali, nors foto ne taip matosi, bet realiai vien žali skvernai blink.gif ir tas tarpas, tarp rankų ir suknelės, foto lyg toks švelniai žalias, o pas mane rudas blink.gif ir ką dabar daryt?? gaila ir darbo, jei išsiuvinėsiu, o paskui net ant sienos nepasikabinsiu "tokio grožio" biggrin.gif ir siūlų gaila, viską susipirkau.... ale ot, kad nudegiau, bijosiu dabar ką ir besirinkt unsure.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 01, 13:28)
/92/485a17f33e91.jpg[/img][/url]

is kur rinkaisi?as ta paveiksla kazkur maciau tai spalvos atitiko tik buvo blankesnes
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 01, 13:32)
is kur rinkaisi?as ta paveiksla kazkur maciau tai spalvos atitiko tik buvo blankesnes

matei jau išsiuvinėtą? net nebe žinau kur aš jį radau, greičiausiai kokiam rusiškam forume g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 01, 14:28)
Taip norėjau šito paveikslo, man jis toks spalvingas, bet žiūrėkit kas gaunasi  verysad.gif  visiškai spalvos neatitinka, pradėjau siuvinėt nuo kairio apatinio šono, nuo jos alkūnių, paveiksle nėra jokios raudonos spalvos, o čia raudonuoja  blink.gif ir suknelė ten tokia lyg žydra, o siūlai su kuriais siuvinėju - žali, nors foto ne taip matosi, bet realiai vien žali skvernai  blink.gif ir tas tarpas, tarp rankų ir suknelės, foto lyg toks švelniai žalias, o pas mane rudas  blink.gif ir ką dabar daryt?? gaila ir darbo, jei išsiuvinėsiu, o paskui net ant sienos nepasikabinsiu "tokio grožio"  biggrin.gif ir siūlų gaila, viską susipirkau.... ale ot, kad nudegiau, bijosiu dabar ką ir besirinkt  unsure.gif

Bent jau pagal tą schemą, kurią turiu, tai ten ir matosi, kad išsiuvinėtas darbas neatitinka nurodytų spalvų schemoj... Ko gero reikėjo pakoreguot g.gif g.gif g.gif
Aš jį turiu iš čia abstrakcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 01 kovo 2010 - 13:49
aga as ir lyg gallery maciau ireminta

kaip pasivadina,pbandyciau tau schemos paieskot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 01 kovo 2010 - 13:54