Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

Labutis, kasdien vis naujus grožius matau. wub.gif
Atsakyti
aš tai bišken pasipasakosiu apie dukrai skirtą siuvinėjamą paveiksliuką. Maniau, išsiuvinėsiu jai Nimue fėjų vaikiuką. Kažkaip jis man buvo užkliuvęs jau nėštumo metu. Susipirkau viską, pradėjau siuvinėt ir pamačiau, kad apsiskaičiavau verysad.gif Viršuj palikau per mažai vietos rėminimui. Susinervinus užmečiau tą darbą... Praėjo keli mėnesiai, nusiraminus nutariau išardyt viską, kas buvo pasiuvinėta, ir pradėt iš naujo. O išsiuvinėjus buvau visą kūnelį, veidlį. Žo visą fėjuką. Dukra čia aplink ropinėjo kurią dieną, kai aš ardžiau. Pamatė mane ardančią, privarė ir bado pirštu - "lelia" wub.gif Atėmė iš manęs darbelį, nešiojasi po visą butą, bučiuoja doh.gif wub.gif Pataikiau pasirinkti thumbup.gif

peachy siela, man labai patiko patarimas bandyt išsiuvinėt vaikiuką atitinkančiomis rudo atspalvio spalvytėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 02 28, 21:35)
aš tai bišken pasipasakosiu apie dukrai skirtą siuvinėjamą paveiksliuką. Maniau, išsiuvinėsiu jai Nimue fėjų vaikiuką. Kažkaip jis man buvo užkliuvęs jau nėštumo metu. Susipirkau viską, pradėjau siuvinėt ir pamačiau, kad apsiskaičiavau verysad.gif Viršuj palikau per mažai vietos rėminimui. Susinervinus užmečiau tą darbą... Praėjo keli mėnesiai, nusiraminus nutariau išardyt viską, kas buvo pasiuvinėta, ir pradėt iš naujo. O išsiuvinėjus buvau visą kūnelį, veidlį. Žo visą fėjuką. Dukra čia aplink ropinėjo kurią dieną, kai aš ardžiau. Pamatė mane ardančią, privarė ir bado pirštu - "lelia" wub.gif Atėmė iš manęs darbelį, nešiojasi po visą butą, bučiuoja doh.gif  wub.gif Pataikiau pasirinkti thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
o as maniau i ta vaikiuko vidu uzrasys metrika ax.gif g.gif blush2.gif a cia ne metrikas bus unsure.gif as taip supratau tik neuzmetykit:pomidorai2:
Atsakyti
Na jau anam puslapy įdėtas Head'as tai be žodžių. Fantastiškai atrodo. wub.gif

O va mano Haedas pasipildė dar vienu lapu, kuriame jau ir ciucia matyti bigsmile.gif
user posted image

Ten šiek tiek matyti kaip kreinikas blizga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 28, 23:12)
O va mano Haedas pasipildė dar vienu lapu, kuriame jau ir ciucia matyti bigsmile.gif

thumbup.gif saunuole 4u.gif labai grazu, o ir greitis doh.gif as tai mazai beprisedu- su suneliu visa laika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simon4: 28 vasario 2010 - 23:24
Sioks toks progresas blush2.gif
user posted image
Atsakyti

Sparčiai kyli bigsmile.gif labai gražu wub.gif Aš dar nesiryžtu siuvinėt tokių didelių darbų ax.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 02 28, 23:39)

wub.gif wub.gif wub.gif be komentarų
Atsakyti

bigsmile.gif kaip šauniai stumies. Head ar Haed? blush2.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 02 28, 23:39)

wub.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
Little Angel, Dantiste thumbup.gif suzaveta wub.gif

O cia mano procesiukas http://public.fotki....inju/02-28.html
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 01, 11:25)
Head ar Haed? blush2.gif
:

HAED - heaven and earth designs mirksiukas.gif

Už gražius darbelius ir procesus visoms po 4u.gif .

Little angel o haed'ą ant lankelio siuvinėt galima, ar būtina ant rėmo, kad vienodai išsitemptų medžiaga? Klausiu kaip profesionalės šioj srity tongue.gif
Atsakyti
Na Haed'as iš tiesų o ne Headas, bet man čia tos raidės vis susipainioja doh.gif

Kas dėl klausimo ant ko jį siuvinėti, tai čia jau pripratimo rekalas. Aš su lankeliu tokio dydžio darbo nesiuvinėčiau. Paklodės triuš ir išsitampyti gali.

Ant rėmo pritvirtinai ir ramu. Privalumai, kad viskas tolygiai laikosi, nieko laikyt nereikia, galima dviem rankom siuvinėti. Na man su rėmu Haed'ą siuvinėti tikras malonumas. Nors žinau, kad yra ir su lankeliu jį siuvinėjančių. Bet man tas visas svoris audinio atbaido unsure.gif

O Dantistės siuvinėja Mirabilė yra viena mano mylimiausių wub.gif dėl savo spalvų ir šiaip. Bet kadangi neturėčiau kur tokios kabint tai nesiuvinėju blush2.gif
Atsakyti