Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 28, 17:15)
baltu siūlu siuvinėsi?

Manau kad taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 28, 15:29)
Manau kad taip  g.gif

tai gerai
Atsakyti
Head'ai manęs nežavėjo, bet pamačius šį paveikslą pakeičiau nuomonę bigsmile.gif bigsmile.gif O dar siuvinėjo vyras bigsmile.gif bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražumėlis wub.gif
Mane žavi ne pats HAED, bet dideli spalvingi ir pilnai išsiuvinėti paveikslai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 28, 15:19)
Aha, schema pilna yra tokia... Net nežinau ar rizikuoti ir siuvinėti viską g.gif aij kažkaip pagailo laiko ir priemonių sunaudotų... verysad.gif Iš klaidų mokomąsi turbūt... Dar bandyiu gal tų gėlyčių pridėti...

schmoll.gif manau nevark, gėlytės tikrai vaizdo nepagerins...

jei schema kurta juodai medžiagai, tai geriau ir neimprovizuoti, o siuvinėt kaip priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 28 vasario 2010 - 16:02
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 28, 16:46)
Head'ai manęs nežavėjo, bet pamačius šį paveikslą pakeičiau nuomonę  bigsmile.gif  bigsmile.gif O dar siuvinėjo vyras  bigsmile.gif  bigsmile.gif
...

niu nieko sau bigsmile.gif mane irgi pradeda zavet tongue.gif niu bet man reikia dar "paaugti" iki tokiu darbeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 28, 13:19)
Aha, schema pilna yra tokia... Net nežinau ar rizikuoti ir siuvinėti viską g.gif aij kažkaip pagailo laiko ir priemonių sunaudotų... verysad.gif Iš klaidų mokomąsi turbūt... Dar bandyiu gal tų gėlyčių pridėti...

Norėjau patarti pamėginti paieškoti tikroviškai atrodančių drugelių ir jais užpildyti vidų g.gif bet kad tie juodai pilki vaikiuko kontūrai nesižiūri. Kiek ten spalvų yra? Gal perdaryti kad būtų rusvos kreminės spalvos? Jei labai užsispyrus, tikrai įmanoma suimprovizuoti pasirinkus atspalvius iš kitų rusvų vaikiškų schemučių, bet darbą tai tektų visą ardyti, nors galima dar būtų pasižiūrėti, kas gautųsi vien tik juodą nuardžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 28 vasario 2010 - 16:15
Peachy_sheila, gal gali pamėginti visą vidų kokiu pusiniu kryželiu tamsesne spalva užpildyti. Nemanau, kad kokie drugeliai pagerins vaizdą, greičiau subanalins.
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 28, 16:19)

Aš tai nedėčiau jokių gėlyčių, o kaip Libaja minėjo siuvinėt bandyčiau tamsesniu pusiniu, pakenkt nepakenks pabandymas, o gal visai neblogai žiūrėtųsi g.gif g.gif
Atsakyti
Gera mintis dėl pusinių, reiktų tik ausytę kaip nors išraityti, gal kitose schemose nusižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 28, 16:46)
Head'ai manęs nežavėjo, bet pamačius šį paveikslą pakeičiau nuomonę  bigsmile.gif  bigsmile.gif O dar siuvinėjo vyras  bigsmile.gif  bigsmile.gif

OMG!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kap grazu!!
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Reikės galvoti ką daryti, nes taip palikti irgi nesinori.... verysad.gif
Atsakyti