Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Auksuole @ 2010 02 27, 12:49)
Būsiu dėkinga už patarimus  4u.gif

Aš viską bandyčiau išcentruoti: ir vardus, ir visa kita... Gal tada tilptų ūgis ir svoris į vieną eilutę?

QUOTE(vikulia 84 @ 2010 02 27, 13:12)
O stai mano darbas sustojo. Tema issiuvineta. Bet nezinau, kokios spalvos fona issiuvinet?

Na man atrodo gal švelniai gelsvą, na tokią šiltesnę gelsvą, o ne šaltą... ax.gif
Atsakyti
[quote=Gytė,2010 02 27, 11:42]Sveikutes!
Senokai cia buvau..... tiesa sakant paskendus  rupesciuose, bet siuvinejimo neapleidau. Sulaukiau keletos asmeniniu zinuciu- pasistengiau visoms atsakyt, bet jei kas praslydo pro akis- tai nepykit, netycia... labai didelis nuovargis..... na praset magnoliju proceso- stai jis....

Atsiprasau uz suglamzyta vaizda- siuvineju be remo, rankose, o kadangi naudoju markeri- negaliu islygint pries darydama foto, kad amziams neliktu.... bigsmile.gif
[/quote]
sitas paveiksliukas mano planuose thumbup.gif (tik gaila nezinau kada jam ateis eile,nes dabar darbuojuosi virbalais)
keista,bet maniau kad paveiksliukai sie turetu but ryskiasni g.gif
beje o tu juos i viena rema desi?as galvojau cia kiekvienas i atskira remeli 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
[quote=vikulia 84,2010 02 27, 15:51]
vikulia 84, man rodos, kad čia fono visai nereikia. g.gif
[/quote]

Pamirsau pasakyt, kad tai pagalve bus. Tai nenoriu, kad tos skylutes matytusi. Veliau reikes dar tokia pat siuvinet. Kad komplektas butu
[/quote]
mano nuomone tai reiketu tada tamsaus kokio nors,kad isrysketu tos gelytes,net seip is tikro jei butu paveiksliukas tai ko gero graziausia be fono 4u.gif
na bet cia turbut patyrusios siuvinetojos tau geriau patars 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 27 vasario 2010 - 15:28
QUOTE(Gytė @ 2010 02 27, 12:42)
Sveikutes!
Senokai cia buvau..... tiesa sakant paskendus  rupesciuose, bet siuvinejimo neapleidau. Sulaukiau keletos asmeniniu zinuciu- pasistengiau visoms atsakyt, bet jei kas praslydo pro akis- tai nepykit, netycia... labai didelis nuovargis..... na praset magnoliju proceso- stai jis....

Na nepyk, bet man kažkas nesižiūri g.gif Jei rėminsi į vieną rėmą manau keistai atrodys, bent jau aš taip manau, ta prasme tie balti tarpai ne į tema bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 02 27, 11:42)
na praset magnoliju proceso- stai jis....

Labai gražu. Tie tarpai tikriausiai paspartu užsidengs.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 02 27, 17:42)
Tie tarpai tikriausiai paspartu užsidengs.

Oj, kažkaip nepagalvojau, kad ir taip įmanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 02 27, 16:42)
Labai gražu. Tie tarpai tikriausiai paspartu užsidengs.

Butent, - desiu pasporta. 4u.gif

SheMe, nepykstu, kiekvienas turim savo skoni. Man asmeniskai jie nesiziuretu i atskirus sureminus. O butent viename reme yra esme. Tai vel gi- mano nuomone, kuriai kiti gali nepritart.

dziaugsmelis7x7, ir as maniau kad bus ryskesnis, bet ir pagal supirktas spalvas figuravo vienos tamsios kitos ryskios, bet kai pagal schema siuvi- matai kaip. Aisku as ne foto asas, gyvai ryskesnis vaizdas. Bandysim gyvint paspartu ir remu.
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 27, 14:13)
Žiūrint į schemą tai atrodytų, kad schemoje yra tik kvadratai, bet nėra jokių stačiakampių. Be to spalvų rakte trūksta ne tik apvalaus simbolio, bet ir žvaigždutės. Tai gal žvaigždutės yra juoda spalva, 310, o apvalus simbolis 839, spalvų rakte ir žvaigždutės ir apvalūs pažymėti stačiakampiais. Pati nesiuvinėjau šios schemos, tad čia tik spėliojimai, gal kas nors žino tiksliai  unsure.gif

joo dabar išsiaiškainau,kad pirmas stačiakampis-žvaigždutė,o tikriausiai antras ir bus tas apskritimas.Labai dėkoju už pagalbą 4u.gif
Papildyta:
Gyte,dabar supratau kaip atrodys,o as maniau kad ten atskiri remeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 02 27, 17:47)

dziaugsmelis7x7, ir as maniau kad bus ryskesnis, bet ir pagal supirktas spalvas figuravo vienos tamsios kitos ryskios, bet kai pagal schema siuvi- matai kaip. Aisku as ne foto asas, gyvai ryskesnis vaizdas.  Bandysim gyvint paspartu ir remu.

labai laukiu galutinio vaizdo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos. Ar kuri esat siuvinejusios laikrodi? Kazin, kaip ten su remais, su mechanizmu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 02 27, 18:37)
Merginos. Ar kuri esat siuvinejusios laikrodi? Kazin, kaip ten su remais, su mechanizmu?  unsure.gif

Laikrodziu esu maciusi dekupazo parduotuvese g.gif va dar cia yra kazko panasaus http://senasnaujas.l...p...268&level=3. del reminimo tai nelabai isivaizduoju kaip reiketu viska daryt, lyg tai buvo kazkas ideje instrukcijas i vien naudingu nuorodu/patarimu tema mirksiukas.gif bet manau kad iseitu ir siaip koki laikrodi nusipirkus ir isardzius idet siuvini i vidu, tik fantazijos reikia ax.gif
Atsakyti
pagaliau pabaiga praeitu metu darbeliai bet niekaip neuzbaigdavau tai va pagaliau jau reik leliu lankyt biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 27 vasario 2010 - 18:27
QUOTE(Gytė @ 2010 02 27, 17:47)

dziaugsmelis7x7, ir as maniau kad bus ryskesnis, bet ir pagal supirktas spalvas figuravo vienos tamsios kitos ryskios, bet kai pagal schema siuvi- matai kaip. Aisku as ne foto asas, gyvai ryskesnis vaizdas.  Bandysim gyvint paspartu ir remu.

labai laukiu galutinio vaizdo 4u.gif smile.gif
Atsakyti