GYTE, super darbas. Jauciu, gausis nuostabiai. Mes su mama kadaise internete radom keleta tokiu rinkinuku. Tai aikciojom is zavesio. As tai pati toki darba maziausiai dvejus metus siuvineciau. O kantrybes nera
Sveikos, noriu paprašyti patarimo. Siuvinėju draugės vaikams paveiksliuką, bet iškilo keli klausimai:
1. po data nelabai telpa į vieną eilutę svoris ir ūgis. Tai kaip geriau daryti? Kelti per dvi eilutes ar nerašyti g ir cm gal tilptų?
2. žalio meškučio berniuko vardas Erikas, jis gausis trumpesnis, tai lygiuoti pagal datą (kad pirma raidė sutaptų su skaičiumi 2) ar bandyti "išcentruoti"?
Būsiu dėkinga už patarimus
1. po data nelabai telpa į vieną eilutę svoris ir ūgis. Tai kaip geriau daryti? Kelti per dvi eilutes ar nerašyti g ir cm gal tilptų?
2. žalio meškučio berniuko vardas Erikas, jis gausis trumpesnis, tai lygiuoti pagal datą (kad pirma raidė sutaptų su skaičiumi 2) ar bandyti "išcentruoti"?
Sveikos.Gal galit kas pagelbet,susiruosiau siuvineti sia bronzine ir susiduriau su neaiskumais.Ten 2 staciakampiai simboliai,o siulai parodyti skirtingi,ir dar schemoje yra apvalus simbolis,bet kokiu siuliuku siuvineti neparasyta.Nebezinau kas daryt,susibraiziau medziagyte,o pries tai net nepastebejau??
Papildyta:
GYte,o as maniau tos magnolijos siuvinejais ant atskiru medziagu ir reminasi atskirai
Papildyta:
GYte,o as maniau tos magnolijos siuvinejais ant atskiru medziagu ir reminasi atskirai
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 27, 13:49)
Sveikos, noriu paprašyti patarimo. Siuvinėju draugės vaikams paveiksliuką, bet iškilo keli klausimai:
Aš kelčiau svorį ir ūgį per dvi eilutes, o vardą Erikas "išcentruočiau"... manau būtų gražiau... Bet čia tik mano nuomonė
QUOTE(čiolė @ 2010 02 27, 14:42)
Aš kelčiau svorį ir ūgį per dvi eilutes, o vardą Erikas "išcentruočiau"... manau būtų gražiau... Bet čia tik mano nuomonė
Bet tada ūgį ir svorį taip pat reiktų labiau centre tikriausiai siuvinėti ?
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 27, 13:54)
Sveikos.Gal galit kas pagelbet,susiruosiau siuvineti sia bronzine ir susiduriau su neaiskumais.Ten 2 staciakampiai simboliai,o siulai parodyti skirtingi,ir dar schemoje yra apvalus simbolis,bet kokiu siuliuku siuvineti neparasyta.Nebezinau kas daryt,susibraiziau medziagyte,o pries tai net nepastebejau??
Žiūrint į schemą tai atrodytų, kad schemoje yra tik kvadratai, bet nėra jokių stačiakampių. Be to spalvų rakte trūksta ne tik apvalaus simbolio, bet ir žvaigždutės. Tai gal žvaigždutės yra juoda spalva, 310, o apvalus simbolis 839, spalvų rakte ir žvaigždutės ir apvalūs pažymėti stačiakampiais. Pati nesiuvinėjau šios schemos, tad čia tik spėliojimai, gal kas nors žino tiksliai
Gražiai darbuojatės.
vikulia 84, man rodos, kad čia fono visai nereikia.
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 27, 14:51)
Bet tada ūgį ir svorį taip pat reiktų labiau centre tikriausiai siuvinėti ?
Manau geriau žiūrėtųsi jei pirma išcentravus siuvinėtum svorį, o po po išcentruok ūgį...
[/quote]
Pamirsau pasakyt, kad tai pagalve bus. Tai nenoriu, kad tos skylutes matytusi. Veliau reikes dar tokia pat siuvinet. Kad komplektas butu
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 27, 13:54)
Ne, tikrai reminasi i viena- aiskiai parodyta tai ir schemoj. As tokio ir ieskojau- keletas viename.
Pauksciuk, del proceso- vel gi nera vienareiksmio atsakymo. Kas liecia ispildyma- jis teisingas, tvarkingas, kryziukai vienodi ir lygus. Kas link bendro vaizdo- manau, kad cia ir yra suo pakastas, kad viskas bus aisku tik tada kai bus visi 4 padaryti ir ne tik issiuti, o ir ireminti. Po viena- jis ne vienas nesiziuri. Cia yra VISUMA. O dabar, be abejo, trukdo viska pilnai matyt ir atsiskleist- ir neisbaigtumas, ir markeris, ir suglamzyta medziaga. Taip kad turekim kantrybes.....
Vikulia 84, dekui, bet kaip sakiau- dar turekim kantrybes kas ten gausis.....