Labas rytas
QUOTE(giedress @ 2010 02 27, 10:31)
tu tik nesupyk, bet jeigu su tokia nuomone gyventume visi, kad "ai darau, kad bile daryt, nes man patinka. Kada nors gal ir patobulėsiu. Koks skirtumas, svarbiausia, kad patinka", tai nemanau, kad kada nors išvystume HEADu, dimu ar kitu dizainų. Šneki apie tobulumą, bet nesieki jo pati. Kažkaip forume besirodančios mergaitės tobulėja gerokai greičiau (kas yra tiesiog nuostabu), nei minėta siuvinėtoja. Žodžiu
Aš tikrai nepykstu už tavo išsakytą nuomonę, nes lygiai kaip tu - aš irgi turiu savo nuomone
Negyvenu su tokia nuomonė, kad daryti bile daryti.. O šiaip jau tikrai mielai išsiuvinėčiau nekokybišką darbą, kad kitą kartą žinočiau kokių klaidų nedaryti. Kad jei kažkas sukritikuos ir duos patarimų - jai pasinaudočiau.
Esu mėginusi darytis schemą iš nuotraukos, deja man tai pasirodė per sudėtinga, bet nemečiau tos minties. Geriau mėginti ir įvertinit savo galimybes, nei visai sėdėti ir nemėginti. Kiek čia esančių merginų yra pasakiusios, nerizikuosiu siuvinėti nuotraukų,nes tai labai sudėtinga.. Bet jei pagal svetimas schemas siūvinėjat ir tikrai nuostabius darbus, reikia pamėginti ir nuotraukytę - net jei darbas buv nevykęs, bet bent jau žinos, kad tai ne ta sritis - kurioje galima pasireikšti..