Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 26, 21:43)
O gal ryt susibėgam, kitą savaitgalį nelabai išeis doh.gif

Ryt aš einu į darbą.... g.gif g.gif Na nebent sekmadienį???? Aš grįštu apie devynias ryto, tai galima pasiplanuot apie pietus g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 02 26, 20:58)
Ryt aš einu į darbą....  g.gif  g.gif  Na nebent sekmadienį???? Aš grįštu apie devynias ryto, tai galima pasiplanuot apie pietus  g.gif  g.gif

Nea, sekamdienis su šeima. Nieko nekeičiam, gal man kas pasikeis mirksiukas.gif
Atsakyti
ar buna ewenweave ar lino su taskuciais. kol kas radu tik aida...
Atsakyti
grįšiu prie nuotraukų ir klaikumos 4u.gif
man asmeniškai irgi ten nieko gero, bet čia mano asmeninis reikalas taip galvoti cool.gif
ar pastebėjot kokie tie žmonės patenkinti laikydami tuos išsiuvinėtus paveikslus rankose blink.gif
kažkuri minėjo, kad neįmanoma padaryti paveikslo kaip nuotrauka, tai tikrai įmanoma, tik ne kiekviena tą gali padaryti ax.gif esu mačiusi rusačių ir kelių lietuvaičių siuvinėtų nuotraukų, atrodo beveik kaip tikros mirksiukas.gif

Saule danguje, reikia pagyrų laukt, o ne kritikos su tokiais darbais mirksiukas.gif wub.gif dizainai ir atlikimas puikus thumbup.gif don ki hotas (?) nerealus, pas mane jis irgi planuose wub.gif

Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 26, 19:02)
Na, man nėra taip klaiku smile.gif
Pvz V.Adamkaus ir D.Grybauskaitės nuotraukos - jau tikrai daug kokybiškesnės nei kad kitų žymių žmonių. Vadinasi žmogus tobulėja. Jei tai vieno žmogaus darbai, aš už tuos "klaikius" darbus, nes jie turi tendenciją gerėti. Tad tobulumui nėra ribų, o auksarankėms reikia palinkėti kantrybės ir tobulėjimo.

tu tik nesupyk, bet jeigu su tokia nuomone gyventume visi, kad "ai darau, kad bile daryt, nes man patinka. Kada nors gal ir patobulėsiu. Koks skirtumas, svarbiausia, kad patinka", tai nemanau, kad kada nors išvystume HEADu, dimu ar kitu dizainų. Šneki apie tobulumą, bet nesieki jo pati. Kažkaip forume besirodančios mergaitės tobulėja gerokai greičiau (kas yra tiesiog nuostabu), nei minėta siuvinėtoja. Žodžiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Senokai cia buvau..... tiesa sakant paskendus rupesciuose, bet siuvinejimo neapleidau. Sulaukiau keletos asmeniniu zinuciu- pasistengiau visoms atsakyt, bet jei kas praslydo pro akis- tai nepykit, netycia... labai didelis nuovargis..... na praset magnoliju proceso- stai jis....

user posted image

Atsiprasau uz suglamzyta vaizda- siuvineju be remo, rankose, o kadangi naudoju markeri- negaliu islygint pries darydama foto, kad amziams neliktu.... bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(giedress @ 2010 02 27, 10:31)
tu tik nesupyk, bet jeigu su tokia nuomone gyventume visi, kad "ai darau, kad bile daryt, nes man patinka. Kada nors gal ir patobulėsiu. Koks skirtumas, svarbiausia, kad patinka", tai nemanau, kad kada nors išvystume HEADu, dimu ar kitu dizainų. Šneki apie tobulumą, bet nesieki jo pati. Kažkaip forume besirodančios mergaitės tobulėja gerokai greičiau (kas yra tiesiog nuostabu), nei minėta siuvinėtoja. Žodžiu ax.gif

Aš tikrai nepykstu už tavo išsakytą nuomonę, nes lygiai kaip tu - aš irgi turiu savo nuomone smile.gif
Negyvenu su tokia nuomonė, kad daryti bile daryti.. O šiaip jau tikrai mielai išsiuvinėčiau nekokybišką darbą, kad kitą kartą žinočiau kokių klaidų nedaryti. Kad jei kažkas sukritikuos ir duos patarimų - jai pasinaudočiau.
Esu mėginusi darytis schemą iš nuotraukos, deja man tai pasirodė per sudėtinga, bet nemečiau tos minties. Geriau mėginti ir įvertinit savo galimybes, nei visai sėdėti ir nemėginti. Kiek čia esančių merginų yra pasakiusios, nerizikuosiu siuvinėti nuotraukų,nes tai labai sudėtinga.. Bet jei pagal svetimas schemas siūvinėjat ir tikrai nuostabius darbus, reikia pamėginti ir nuotraukytę - net jei darbas buv nevykęs, bet bent jau žinos, kad tai ne ta sritis - kurioje galima pasireikšti..
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 02 27, 10:42)
Sveikutes!

Atsiprasau uz suglamzyta vaizda- siuvineju be remo, rankose, o kadangi naudoju markeri- negaliu islygint pries darydama foto, kad amziams neliktu.... bigsmile.gif

ar pati esi patenkinta procesu?
Atsakyti
Laba, labai grazus visu jusu darbeliai, vis ziuriu ir ziuriu bigsmile.gif o prisiziurejus pradejau irgi siuvineti. tik, kad musu kaime nera DMC siulu, tik Ariadna. tai gal sakau kuri turite konvertavimo lentele is DMC i Ariadna? ir dar sakykit, ar matosi is po jusu kryziuku medziaga? nes kiek ziuriu tai nepastebejau schmoll.gif o pas mane svieciasi doh.gif nors siulu pardaveja sake, kad uzteks 2 giju, bet as siuvineju is 3, bet ir tai persimato medziaga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveiga84 @ 2010 02 27, 12:53)
Laba, labai grazus visu jusu darbeliai, vis ziuriu ir ziuriu  bigsmile.gif  o prisiziurejus pradejau irgi siuvineti. tik, kad musu kaime nera DMC siulu, tik Ariadna. tai gal sakau kuri turite konvertavimo lentele is DMC i Ariadna? ir dar sakykit, ar matosi is po jusu kryziuku medziaga? nes kiek ziuriu tai nepastebejau  schmoll.gif  o pas mane svieciasi doh.gif  nors siulu pardaveja sake, kad uzteks 2 giju, bet as siuvineju is 3, bet ir tai persimato medziaga g.gif

Konverteris http://www.rucniprac...dmc-ariadna.php

Kaip ir neturėtų šviestis medžiagytė, nebent gal labai stambi aida arba gal šviečiasi minimaliai tik iš labai arti žiūrint..?
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 27, 13:15)
Konverteris http://www.rucniprac...dmc-ariadna.php

Kaip ir neturėtų šviestis medžiagytė, nebent gal labai stambi aida arba gal šviečiasi minimaliai tik iš labai arti žiūrint..?

labai aciu 4u.gif ten gal net ir ne Aida, nes pigi labai 75*50cm kainavo tik 5lt, stamboka tokia, na nieko pirmadieni uzsisakysiu internettu Aidos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveiga84 @ 2010 02 27, 13:20)
labai aciu 4u.gif  ten gal net ir ne Aida, nes pigi labai 75*50cm kainavo tik 5lt, stamboka tokia, na nieko pirmadieni uzsisakysiu internettu Aidos rolleyes.gif

tai gal tuo pačiu ir DMC siūliukų užsisakyk, nes konvertavus tai bala žino ką gali gauti, Ariadna paletė daug mažesnė nei DMC..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mege2: 27 vasario 2010 - 12:28