QUOTE(Džeinė @ 2010 02 21, 15:53)
kėdainiuose yra pirkt visokio storio kartonu lakštu, 1 x 1,5 metro
tai tikrai turėtu ir kaune but
QUOTE(Dvi @ 2010 02 21, 18:55)
Jeigu yra noras, visada atsiras išeitis. Dėl kartono -Kauno parduotuvių nežinau, patarti nelabai galiu, bet pasiskambink cia: Meno mūza, Rotušės a. 10, Kaunas
Tel./faks. (8 ~ 37) 423 814. Pasakyk, kad reikia storo maketavimo arba knygrišyklose naudojamo kartono. Alternatyvai: jau siuvinėdama juk žinai kokio dydžio bus darbas. Gali nueiti į rėminimo dirbtuves ir užsisakyti tik kartoną šiek tiek didesnio dydžio nei tau reikia. Jei dėsi pasportą, pakanka, kad darbas po pasportu palįstų maždaug 1cm. Pabaigei siuvinėti, aptraukei sutvarkytą darbą ant kartono ir neši rėminti. O tada jau ramiai gali palikti dirbtuvėse - į pasportą ir rėmą jau įdės jie patys.
nu ,kad niekas nežino kur jo yra,apėjau kone visas popieriaus parduotuves kie jų žinau ,niekur nėra didesnio nei A4 formato kartono.
Dvi ,ačiū už nuorodą ,būtinai pasinaudosiu,o gal ten galima tiesiog nuvažiuyot ir pasiimt,jei ten jo turi?
ir dar dėl to darbo palindimo po paspartu ,tai jei taip daryt ,kaip sakai ,tai tuomet kitaip neišeina jo rėmint kaip prisiuvant ant kartono,nes gi jei paspartas kokie 4cm,taigi ir kartonas ant kurio tempiama turėtų būti tokio pačio dydžio,o jei aš noriu tempti susiuvant siūlais kitoje pusėje ,tai juk darbas turi būt gerokai didesnis ,ar aš čia ko nors nesuprantu?jei man medžiagos trūkumas tai aišku tempsiu prisiuvant ant kartono ,bet jei aš jos turiu tiek kiek reikia, tai man patogiau ištempt siūlais kitoje pusėje...na, vienu žodžiu, pasimečiau truputį,na bet gal kaip nors išsiaiškinsiu
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 21, 20:14)
Šiaip Kaune kartono įvairaus dydžio, spalvos ir storio galima rasti Daukšos gatvėj popieriaus salone netoli Šilo parduotuvės. Man kai reikėjo, nemokamai supjaustė į mano pageidaujamus gabaliukus.
tai tik ten ir gavau storo kartono ,bet tik A4 formato ,sakė didesnio neturi,bet nepaklausiau ,gal tik tuo metu neturėjo ,gal šiaip būna ..na, žodžiu pardavėjoms dzin,ko klausi ,tą atsako ,paaiškint kokia iš tikro situacija, tai nepersisntengia
QUOTE(i2kas @ 2010 02 22, 01:33)
nevisos esame tokios tobulos, kaip kad little angel(tikrai nieko asmeniško
). Džiugu, nes dauguma čia esančių yra(ar bent mano, kad yra) tobulos.
Nžn,gal pražiopsojau, kai mokėte ar aiškinote apie to darbelio klaidas, tačiau paskaičius vien tik menkinimą matau. negražu taip, merginos.
kaip ten bebūtų, darbo įdėta ten. o dėl skonio nesiginčijama, juk ne Jūsų namuose darbeliai kabės, bus rodomi.
tikiuos plytom neužmėtysit...
tobula nesu ir net nesistengiu ja būti ,ne apie tobulumą čia kalba eina...niekaip nesuprantu to užsispyrimo tiek darbo įdėti,tiek pinigų siūlams išleisti ir paskui negalėt visapusiškai džiaugtis,juk darbai pagal tokias schemas tai švelniai tariant apgailėtini,jei nežinočiau ,kad ten katinas ,tai gyvenime nepasakyčiau..ir vargu ,ar kiti žmonės ten iš karto pamatys katiną,na bet jei merginą tenkina kasdieniai klausimai-"Kas čia toks?"-tai valio.....Tiesiog čia rodome savo darbus tam,kad pasisemt patirties ir nedaryt klaidų,jei žmogus išgirsta pastabas ,jis nebedaro klaidų ir tobulėja,jei neišgirsta ,tai niekas ir nesikeičia..kiekvienam savo