Saule galima tik girti tokius darbus, nepriekaištinga
QUOTE(Murku-Burku @ 2010 02 26, 05:57)
net ir lietuvių politikė yra išsiuvinėta (nepamenu jos pavardės ), pamenu per kažkokią laidą rodė lietuvaitę "menininkę", ji daug Lietuvos žinomų žmonių nuotraukas siuvinėjo visų kokybė panaši
Ar apie šią šneki? Ši nuoroda jau buvo įdėta, bet nepakenks dar pažiūrėti
http://safrita.galle...ature=topscroll
QUOTE(Donalita @ 2010 02 26, 17:13)
Nu as vis tiek nesuprantu...jei jau viena karta siuvinejai, pamatei kad s... gaunasi is tu nuotrauku, tai arba susirandi kas moka geras schemas padaryt arba siuvineji is gatavu schemu paveikslus, o cia tiek darbu ir dar musu kauno viesojoj bibliotekoj matau paroda tu darbu buvo padaryta nu kakoi ta kosmar... na jei zmonem cia toks wow, tai gal musu mergaitem reiktu padaryt paroda is HAED'u, DIM'u, mystic stitch ir t.t., parodytumem KOKIUS darbus galima issiuvinet, o ne tas makalynes is nuotrauku
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 26, 17:13)
Nu as vis tiek nesuprantu...jei jau viena karta siuvinejai, pamatei kad s... gaunasi is tu nuotrauku, tai arba susirandi kas moka geras schemas padaryt arba siuvineji is gatavu schemu paveikslus, o cia tiek darbu ir dar musu kauno viesojoj bibliotekoj matau paroda tu darbu buvo padaryta nu kakoi ta kosmar... na jei zmonem cia toks wow, tai gal musu mergaitem reiktu padaryt paroda is HAED'u, DIM'u, mystic stitch ir t.t., parodytumem KOKIUS darbus galima issiuvinet, o ne tas makalynes is nuotrauku
čia aš suprantu toks principas-išsiuvinėt gali ne kiekvienas nuotrauką(nes vistik tai yra sudėtinga,ne visi gal žino kad tokios programos yra,tai tiems iš viso mistika kažkokia )-tai darysiu kol nukrisiu,vistiek žmonėms gražu ,nesvarbu ,kad raupsais veidai nuėję,taigi ne nuotrauka ,atleidžiami tokie kliunkai,tie,kuriems patinka ,net neįsivaizduoja ,kad gali būt milijoną kartų geriau ir gražiau,kitaip nesuprantu kaip paaiškint ,kad netgi parodas rengia tokių pusfabrikačių,ir tie kurie ten nukryžiavoti ,dar pozuoja šalia savo karikatūros ....vienu žodžiou-marazmas kažkoks
QUOTE(zundyte @ 2010 02 26, 18:38)
vienu žodžiou-marazmas kažkoks
Klaiku... na bet mes gi čia, forume turim pavyzdžių, kaip tokias klaikybes vadina šedevrais ir gula po traukiniu dėl jų. Tai kokia bobelė namie sėdėdama knarplioja tokius klaikumus, ir galvoja, kad čia ji nepakartojama.
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 26, 15:58)
Ačiū Bandau per radikal.ru kelti
Labai gražus darbelis
Šiaip kai keli per radikal.ru, pasirink 3 nuorodą (raudoną), tada nuotrauka forume bus mažesnė, o paspaudus ant jos išsididins, taip galima sutaupyti vietos.
Prieš tai pažiūrėk, ar yra varnelė ant "Надпись на превью", ten galia vietoje žodžio "Увеличить" parašyti "padidinti, max." arba išvis nieko nerašyti. Be to tokiu būdu gali įkelti didelę nuotrauką ir nereikės jaudintis, kad forume ji bus labai didelė.
Na, čia kaip pvz. - mano gal siūvinėtas tigriukas
Šiaip darbelis nesutvarkytas iki galo, jį įkėliau tiesiog kaip pavyzdį
Papildyta:
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 02 26, 02:04)
Aciu
Na, jei tiktu PM formatas. Man su sia programa taip patogu, kad net kitokiu schemu neturiu
Na, jei tiktu PM formatas. Man su sia programa taip patogu, kad net kitokiu schemu neturiu
Didelis, dėkui, bet kažkuri mergytė man tą paršiuką jau atsiuntė
QUOTE(libaja @ 2010 02 26, 19:49)
Klaiku... na bet mes gi čia, forume turim pavyzdžių, kaip tokias klaikybes vadina šedevrais ir gula po traukiniu dėl jų. Tai kokia bobelė namie sėdėdama knarplioja tokius klaikumus, ir galvoja, kad čia ji nepakartojama.
Na, man nėra taip klaiku
Pvz V.Adamkaus ir D.Grybauskaitės nuotraukos - jau tikrai daug kokybiškesnės nei kad kitų žymių žmonių. Vadinasi žmogus tobulėja. Jei tai vieno žmogaus darbai, aš už tuos "klaikius" darbus, nes jie turi tendenciją gerėti. Tad tobulumui nėra ribų, o auksarankėms reikia palinkėti kantrybės ir tobulėjimo.
Pačios jūs klaikios Taip, sutinku yra portretų kur buvo galima tikrai labiau pasistengti, bet daug yra ir super išsiuvinėtų nuotraukų. Ir nereikia čia smerkti. Na nebent jūs įsivaizduojat, kad siuvinėtas paveikslas turi atrodyti kaip nuotrauka. Bet juk čia yra paveikslas reikia prisiminti, ir jis negali atrodyti lygiai taip kaip nuotrauka.
QUOTE(Merkyte @ 2010 02 26, 21:08)
Pačios jūs klaikios Taip, sutinku yra portretų kur buvo galima tikrai labiau pasistengti, bet daug yra ir super išsiuvinėtų nuotraukų.
Sutinku. Yra ten geru portretu. ir pastebejau, gerai atrodo baltai juodi darbai. Gal netaip ziauriai spalvu perejimai matosi.
As pati nedrisciau savo nuotraukos siuvinet. Paskui bojociau kam nors rodyt. Geriau Photoshop'u pagrazint nuotrauka ir iremint.
Nu merginos jūs ir duodat vaizdų Tik savaitę nebuvau prie interneto, o jau ir nauja tema, ir naujų GRAŽIŲ darbų gausybė... Visoms po Beje, klaipėdietės, tai kovo 6d. jei niekas nesikeičia laukiu jūsų norinčių į meetą pas save... Tikslesnę informaciją parašysiu visoms norinčioms per až...
JURATE, grazus tigras.
Man ziauriai patinka "nespalvoti" siuviniai. Uzburia savo paprastumu.
Papildyta:
Net schemos prasyt nereikia. Ir taip gerai matosi kryziukai.
Papildyta:
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 02 26, 20:52)
JURATE, grazus tigras.
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū, ačiū Gal dėl to jis man ir patiko, kad labai paprastas
O gerai matosi, nes įkėliau didelio formato nuotrauką, forumo nežuteršiau, o išdidinus matosi visas brokas ar nebrokas
QUOTE(čiolė @ 2010 02 26, 19:27)
Nu merginos jūs ir duodat vaizdų Tik savaitę nebuvau prie interneto, o jau ir nauja tema, ir naujų GRAŽIŲ darbų gausybė... Visoms po Beje, klaipėdietės, tai kovo 6d. jei niekas nesikeičia laukiu jūsų norinčių į meetą pas save... Tikslesnę informaciją parašysiu visoms norinčioms per až...
O gal ryt susibėgam, kitą savaitgalį nelabai išeis