Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Mur mur @ 2010 02 25, 23:49)

iš esmės kaip ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 26, 00:50)
thumbup.gif Labai fainas paršiukas smile.gif Pagal mano gimimo metus tiktų man kaip talismanas smile.gif
P.S. O kaip su schemute, gal pasidalinsi?  blush2.gif

Aciu rolleyes.gif
Na, jei tiktu PM formatas. Man su sia programa taip patogu, kad net kitokiu schemu neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 25, 22:25)
O čia galima pasidairyt po nevykusius siuvinėtus darbelius, daug iš igolki  doh.gif

doh.gif net ir lietuvių politikė yra išsiuvinėta (nepamenu jos pavardės blush2.gif ), pamenu per kažkokią laidą rodė lietuvaitę "menininkę", ji daug Lietuvos žinomų žmonių nuotraukas siuvinėjo ax.gif visų kokybė panaši

Mur Mur, schemoje nenurodyta? jei ne, man į BS panašu tuomet g.gif ar
Atsakyti
QUOTE(Murku-Burku @ 2010 02 26, 08:57)
Mur Mur, schemoje nenurodyta? jei ne, man į BS panašu tuomet g.gif ar

dar ilindau i aprasymus. tikriausia sie kvadrateliai (kaip kad man susirode) ir bus BS, nes aprasyme yra parodyti kryziuko ir BS dygsniai (be simboliu).
Aciu, mergaites, uz paprotinima 4u.gif
Atsakyti

SheMelabai tvarkingas darbas, puikiai pasidarbavai wub.gif
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 25, 23:49)

Pauksciuk - tavo raistis akims  thumbup.gif  o kas su juo miega? cia siaip smalsauju apie to daikto panaudojima  blush2.gif

dar panaudot neteko, bet negi išduosiu visas , kaip viena mergina rašė, ''garbanotas '' mintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 26, 10:29)
SheMelabai tvarkingas darbas, puikiai pasidarbavai  wub.gif
dar panaudot neteko, bet negi išduosiu visas , kaip viena mergina rašė, ''garbanotas ''  mintis  lotuliukas.gif

niu gi butent tokios ir kilo lotuliukas.gif paziurejus i tuos 2 zuikucius ir sirdele lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 26 vasario 2010 - 09:36
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 26, 09:35)
niu gi butent tokios ir kilo  lotuliukas.gif paziurejus i tuos 2 zuikucius ir sirdele  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif geras darbas, daug minčių sukelia lotuliukas.gif Aš nenorėdama, tikrai, tik po jūsų komentarų, mintys susigarbanavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 25, 20:25)
Apie blogąją pusę ne taip senai kalbėjom, lyg preitoj temoj  mirksiukas.gif

O čia galima pasidairyt po nevykusius siuvinėtus darbelius, daug iš igolki  doh.gif
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k

unsure.gif Vargšas Dima Bilanas. Kažkas veidą jam purvu ištepė biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis darbštuoliukės wink.gif
Prisiduodu jūsų teismui su pirmaisiais savo rėmintais darbeliais. Labai laukiu kritikos, komentarų drąsių, nes noriu tobulėti ir žinau, kad dar oi kaip reikia pasistengti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 26, 13:27)
Labutis darbštuoliukės wink.gif
Prisiduodu jūsų teismui su pirmaisiais savo rėmintais darbeliais. Labai laukiu kritikos, komentarų drąsių, nes noriu tobulėti ir žinau, kad dar oi kaip reikia pasistengti  smile.gif

Nekomentuosim. Gražu wub.gif Ypač motina su vaikiuku. wub.gif ploja.gif

Tik kitą kartą sukelk dideles nuotraukas per radikal.ru, nes tada viskas geriau matosi, o ir komentarus duoti lengviau.
Atsakyti
Labutis, labai mieli darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 26, 13:34)
Nekomentuosim. Gražu wub.gif Ypač motina su vaikiuku. wub.gif  ploja.gif

Tik kitą kartą sukelk dideles nuotraukas per radikal.ru, nes tada viskas geriau matosi, o ir komentarus duoti lengviau.

Ačiū ax.gif Bandau per radikal.ru kelti
user posted image
Atsakyti