Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 02 24, 20:30)
Paukščiuk ,gal praleidai ,bet ji pati pasakė ,kad spalvas pati derino ,pagal save...aš jos paklausiau kodėl pas mane spalvos visai kitokios ,tai ji man ir atsakė ,kad improvizuoja ,tada nusiraminau  lotuliukas.gif ,o schemą tai galiu atsiųst,ten visa serija ,pavasaris,vasara,ruduo ir žiema,sesė vasarą išsirinko,bet man tai visi gražūs....gal sau dar kokį kitą  išsisiuvinėsiu blush2.gif

o kodėl schemoje nesižiūri? man tai ten netgi labai gerai žiūrisi ,netgi panašios spalvos į DMC spalvas ,tiesa schemos turiu du variantus ,spaudinausi (kiek pamenu pavadinimą) PDF formatu,o ten kur jpg tai labai smulkiai viskas ,aš neįžiūriu doh.gif

šitą praleidau ax.gif

Niu nesižiūri, toks ''pigus'' schemoj atrodo blush2.gif
user posted image
o tavo toks natūralus wub.gif
Kitus ir peržiūrėjau - negražūs schmoll.gif , bet įtariu, kad dėl pateikimo, natūroj būtų kitaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 24 vasario 2010 - 21:40
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 24, 21:37)
šitą praleidau ax.gif

Niu nesižiūri, toks ''pigus'' schemoj atrodo blush2.gif
o tavo toks natūralus wub.gif
Kitus ir peržiūrėjau - negražūs schmoll.gif , bet įtariu, kad dėl pateikimo, natūroj būtų kitaip  ax.gif

na ,kad spalvos kiek švelnesnės natūroje gaunasi nei paveiksliuke šitame prie schemos tai,taip,gal ten kitais siūlais siuvinėta(na kitos firmos),bet aš siuvinėju DMC ir man ten nėra taip ryšku,bet tikrai ryškiau ,nei mano fotikas nufotografuoja ,kažkaip,labai iškreipia spalvas jis.Kita vertus ,nenoriu nuo rėmo nuimt,tai jis toks išgaubtas truputį pats tas darbas,gal ir tai turi reikšmės nuotraukai...vienu žodžiu,pabaigusi nufotografuosiu lygiai patiestą dienos šviesoje ir su sesės fotiku,tai turėtų vaizdas būt tikroviškesnis wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes auksarankes. Tokie faini jusu darbeliai. Vis pasiziuriu, o pati niekaip neprisiverciu atsisest siuvinet. O cia dar tokia istorija. Pradejau vakar siuvinet. Ziuriu, jau siulu vienos spalvos pritruko. Kelis kart teko ardyt. Siandien dar pabandziau. Ir vel ardau. O ant galo mano mazius griebe ta pradeta darba ir imete i klozeta umn.gif
Sedziu ir galvoju: gal cia zenklas, kad nelemta to darbo siuvinet. Turiu daug schemu. Ir cia problema: reikia is daugeliu rinktis viena. Menesi sprendziau. O cia toks dalykas su nesekme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 02 24, 21:54)
Sveikos mamytes auksarankes. Tokie faini jusu darbeliai. Vis pasiziuriu, o pati niekaip neprisiverciu atsisest siuvinet. O cia dar tokia istorija. Pradejau vakar siuvinet. Ziuriu, jau siulu vienos spalvos pritruko. Kelis kart teko ardyt. Siandien dar pabandziau. Ir vel ardau. O ant galo mano mazius griebe ta pradeta darba ir imete i klozeta umn.gif
Sedziu ir galvoju: gal cia zenklas, kad nelemta to darbo siuvinet. Turiu daug schemu. Ir cia problema: reikia is daugeliu rinktis viena. Menesi sprendziau. O cia toks dalykas su nesekme  doh.gif

rodyk kas per darbas mirksiukas.gif , paimk ir pabaik, netikėdama jokiais ženklais mirksiukas.gif

zundyte niu va supratai 4u.gif , tas ryškumas mane ir baido. o tavo wub.gif , labai laukiu pabaigtuvių, paskubėk lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 24 vasario 2010 - 21:59

[quote=paukščiukas,2010 02 24, 23:59]
rodyk kas per darbas mirksiukas.gif , paimk ir pabaik, netikėdama jokiais ženklais mirksiukas.gif

Parodyt neiseis. Nes PM formato. Ten tokia raudonu serbentu sakele. Atrodo skaniai, bet man jau paciai ne prie sirdies. blush2.gif
Jei kada baigsiu, tai parodysiu.
O db pasikapstysiu, kaip ikelt nuotrauka. Neseniai issiuvinejau pagalve parselio. Noreciau jusu nuomones isgirst.
Atsakyti
Labas 4u.gif

kaip smagu, kad profės patarimais pasidalino, dygsnių skirtumus paaiškino thumbup.gif kažkaip supratau kad gobeleninis dygsnis nelygus pusiniam kryžiukui, bet iki galo nesupratau, kaip jis taip puikiai užpildo ir nesišviečia, o dabar viskas aišku smile.gif

pabūsiu nepopuliari, bet tas katinas ir man ilgai nedavė ramybės lotuliukas.gif niekaip negalėjau suprasti kur aš jį mačiau tongue.gif

adatas turiu kelių rūšių, Prym ir DMC -šios nepatinka, ners siulą "sugriaužia" (nežinau kaip išsireikšti, bet ąselė labai siulą nušiūrina). man dar nei karto nelūžo, bet sulinkusių turiu, reik išmest kada ax.gif

galvoju ir aš sau namą išsiuvinėt, bet vis neužtinku patinkačio ax.gif MP gražūs, bet tikro tai tokio kreivo šleivo nenorėčiau tongue.gif kol kas katinus siuvinėju, gal ir namie jų daugiau atsiras lotuliukas.gif

kiek mačiau darbų šioje temoje, visi puikūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=vikulia 84,2010 02 24, 22:07]
[quote=paukščiukas,2010 02 24, 23:59]

Parodyt neiseis. Nes PM formato. Ten tokia raudonu serbentu sakele. Atrodo skaniai, bet man jau paciai ne prie sirdies. blush2.gif
O db pasikapstysiu, kaip ikelt nuotrauka. Neseniai issiuvinejau pagalve parselio. Noreciau jusu nuomones isgirst.
[/quote]
taigi nufotografuok procesą ir parodyk ,nieks neprašo schemos mirksiukas.gif ....,kai matysim ,kas per darbas tai ir patarsim,o kad klozete pabūvojo tai ne pasaulio pabaiga,išplausi mirksiukas.gif ....vistiek reiks skalbt pabaigus,negalima numest darbų,o juo labiau jei yra noras siuvinėt...greitai rodyk ,ką ten kryžiavoji wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labuka mergytes, nu man sarmata, bet pabandziau vakar siuvinet pusiniu kryzeliu - viskas ok. Bet pabandziau siuvinet petit/gobeleniniu ir visai susibalamutijau blush2.gif I viena puse(is kaires i desine) viskas gerai, nuvarau, o kita eilute i kita puse (is desines i kaire) - nu niekaip .Pirma eilute gaunasi gobeleniniu, o anta - jau pusiniu lotuliukas.gif blink.gif Parodykit, prasau, kaip tai daroma ax.gif visur ieskojau, bet praktikoj nesigauna, nors tu ka. Aciux didelis, kas pagelbesit 4u.gif

P.S. Darbukai Jusu - thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paule kaip saule: 25 vasario 2010 - 09:26
QUOTE(libaja @ 2010 02 24, 21:55)
Man tokios visos 5 išlūžo ant vieno siuvinuko  doh.gif Kad nepatogios - tikrai negaliu sakyt. Bet kad lūžta tai jau lūžta...

Ir aš ne vieną pakelį jų sulaužiusi.
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 02 24, 22:07)

Parodyt neiseis. Nes PM formato. Ten tokia raudonu serbentu sakele. Atrodo skaniai, bet man jau paciai ne prie sirdies.  blush2.gif

gali kelti per čia
http://imageshack.us/,
paskui nukopijuok 6 nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 25 vasario 2010 - 10:17
Na roduasi aš savo procesą, anakart kažko nepavyko įklelt doh.gif biggrin.gif
Dar tik pradžia, bet gal pasikabinsiu ant sienos iki pensijos lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
gerai stumies į priekį
Papildyta:
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 25, 09:17)
Labuka mergytes, nu man sarmata, bet pabandziau vakar siuvinet pusiniu kryzeliu - viskas ok. Bet pabandziau siuvinet petit/gobeleniniu ir visai susibalamutijau  blush2.gif I viena puse(is kaires i desine) viskas gerai, nuvarau, o kita eilute i kita puse (is desines i kaire) - nu niekaip .Pirma eilute gaunasi gobeleniniu, o anta - jau pusiniu  lotuliukas.gif  blink.gif Parodykit, prasau, kaip tai daroma  ax.gif visur ieskojau, bet praktikoj nesigauna, nors tu ka. Aciux didelis, kas pagelbesit  4u.gif

P.S. Darbukai Jusu -  thumbup.gif  wub.gif

jei neklystu, čia parodytas kaip siuvinėt
http://ble-k.gallery...atch?a=vMB-dZ04
Atsakyti