Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Florestina @ 2010 02 24, 14:21)
O aš vakar besiuvinėdama buitinę traumą gavau (o gal gamybinę, nes darbe siuvinėjau), bandžiau durti per dvi skylutes ir atbula adata persivariau pirštą.  blink.gif Sakiau rytoj vakare pasiimsiu antpirštį. ax.gif

ir man taip yra buve kol siuvinėjau lankeli doh.gif oi kaip skauda...
bet dabar kai rėmas yra, ir traumu nebėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agatas85 @ 2010 02 24, 14:08)
Laba diena!
Gal galėtų man kas padėti, paaiškinti, kaip iš siuvinėto darbelio galima padaryti aplikaciją ant patalynės? Turiu išsiuvinėtą darbelį, dabar man reikia kažkaip apkirpti gražiai ir kažką padaryti su kraštais kad neiširtų. O toliau norėčiau ta aplikaciją prisiūti ant patalynės. Tai vat nežinau ką daryti su kraštais  g.gif  Turiu klijus kurie neleidžia iširti siūlams. o kas toliau?  blink.gif  Tikiuosi Jūs supratote ko man reikia  blush2.gif  Ačiū iš anksto  4u.gif

paskaitynėk
http://www.supermama...?...520368&st=0
Atsakyti
user posted image

pasiskolinau si paveiksleli,galit pasakyt kuri dare sitos nuotraukos schema su programa.labai jau tikroviskai atrodo,as dariausi schema bet man kazkaip nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 24, 16:01)
ir man taip yra buve kol siuvinėjau lankeli doh.gif  oi kaip skauda...
bet dabar kai rėmas yra, ir traumu nebėra  biggrin.gif

man ir su remu kelis kartus buvo kad atbula adata susivariau kai bandziau uzkist blogojoj pusej siula doh.gif oi koks nemalonus jausmas blink.gif
Atsakyti
Džeine, ar dar neįrėminai savo Pause Cafe? Labai norėčiau pamatyti, aš ir tokį jau į pabaigą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 02 23, 11:47)
Niu, žodžiu, kažkaip noris tikėt, kad kol aš tokį namelį nuveiksiu, tai jau ir tikram namely mūsų šeima gyvens smile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt dėl to aš niekaip negaliu baigt lėliuko draugei. Jau nuo liepos siuvinėju lotuliukas.gif Oi negaliu, prisijuokiau......
QUOTE(Florestina @ 2010 02 24, 15:21)
O aš vakar besiuvinėdama buitinę traumą gavau (o gal gamybinę, nes darbe siuvinėjau), bandžiau durti per dvi skylutes ir atbula adata persivariau pirštą.  blink.gif Sakiau rytoj vakare pasiimsiu antpirštį. ax.gif

Ojei.. turėjau vienas DMC adatas, pirštas dešinės rankos buvo iki kaulo pravarytas. Skausmelis - blink.gif
Atsakyti
Florestina čia jau darbinė trauma, nes patirta darbe mirksiukas.gif Žinau ir aš tokį jausmą, bet niekaip su antpirsčiu negaliu - man jis trukdo nors tu ką doh.gif

Sazha - tai jau tikrai gyvensit naujam name. Rusiškam forume dar ir dabar sėdžiu ir skaitau kaip pildosi siuvinėjimai/norai/palinkėjimai. Kai kam net smarkiau nei buvo svajota lotuliukas.gif

Žiū tai ir man poringi metai nusimato blush2.gif (nors esu senmergė kaip bepažvelgsi - tik kad nelabai standartinė biggrin.gif ), jau vienam tokiam dyyydeliam darbui susipirkau siūlus, schemą atsispausdinau, medžiagą turiu, laukiu tik kol tėtis rėmus sumeistraus ir kibsiu kryžiavot. Ją išsirinkau nes patiko, o šiandien išaiškėjo kokią užslėptą prasmę turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 24, 11:43)
aš klausiu, nes prieš tai merginos dėtas toks namukas, skiriasi kaip diena ir naktis. Jis gražus, bet tavo spalvos, man labiau priimtinos. O ir Schemoje kur nurodytas spalvotas šis namukas, visiškai nesižiūri schmoll.gif

Lauksiu galutinio varianto, jei ir toliau taip, prašysiu schemos  ax.gif

Paukščiuk ,gal praleidai ,bet ji pati pasakė ,kad spalvas pati derino ,pagal save...aš jos paklausiau kodėl pas mane spalvos visai kitokios ,tai ji man ir atsakė ,kad improvizuoja ,tada nusiraminau lotuliukas.gif ,o schemą tai galiu atsiųst,ten visa serija ,pavasaris,vasara,ruduo ir žiema,sesė vasarą išsirinko,bet man tai visi gražūs....gal sau dar kokį kitą išsisiuvinėsiu blush2.gif

o kodėl schemoje nesižiūri? man tai ten netgi labai gerai žiūrisi ,netgi panašios spalvos į DMC spalvas ,tiesa schemos turiu du variantus ,spaudinausi (kiek pamenu pavadinimą) PDF formatu,o ten kur jpg tai labai smulkiai viskas ,aš neįžiūriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 24 vasario 2010 - 20:33
Sveiki,

norejau paklausti, kokios adatas siuvinejimui yra geros? Nes ziuriu internete - parduotuvese, yra ivairiu, o kokios geriau imt?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 02 24, 20:34)
norejau paklausti, kokios adatas siuvinejimui yra geros? Nes ziuriu internete - parduotuvese, yra ivairiu, o kokios geriau imt?

Aš naudoju tokias:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2010 02 24, 21:47)
Aš naudoju tokias:

Man tokios visos 5 išlūžo ant vieno siuvinuko doh.gif Kad nepatogios - tikrai negaliu sakyt. Bet kad lūžta tai jau lūžta...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 02 24, 20:55)
Man tokios visos 5 išlūžo ant vieno siuvinuko  doh.gif Kad nepatogios - tikrai negaliu sakyt. Bet kad lūžta tai jau lūžta...

čia gal laimės dalykas,man vieną kart ir DMC adatos lūžinėjo ,matyt kaip kokia partija mirksiukas.gif .....šitos man irgi patinka,bet aš labiau mėgstu ilgesnes adatėles ,nesugraibau aš tų trumpučių,kai dviem rankom siuvinėji ,tai po audiniu kai nematant reikia sugraibyt ją ,tai ne kartą įsibedus į pirštą esu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 24 vasario 2010 - 21:04