Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 86 tema

QUOTE(Katu @ 2010 02 23, 21:12)
Pasirodau ir as viena paskutiniuju atviruciu:

labai graži atvirutė wub.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 02 23, 23:38)
Aš tai tik visai neseniai apie šį prietarą sužinojau, kai užėjau pas rusaites pasiskaityti temos Statom/siuvinėjam savo namą. Labai jos tem įsijautusios pasakojasi, kaip sekasi, kad bent jau remontą pasidaro, kai pradeda namelį siuvinėt  biggrin.gif Viską susumavus, idealus namelis turi turėti link jo einantį išriestą takelį, turi atrodyti visas atviras, kviečiantis, įėjimo į jį jokiu būdu neturi užstoti tvora, žmonės, upeliai, tilteliai ar dar kas nors, nes nieko neįvyks.
Atsipūčiau supratusi, kad siuvinėju teisingą namelį  biggrin.gif

na kaip tik ir siuvinėju tokį wub.gif wub.gif ,tik ne sau ,sesė labai užsimanė,tai gal ji tokį namelį turės?
va procesiukas blush2.gif
user posted image

QUOTE(ruci @ 2010 02 24, 08:31)
thumbup.gif  wub.gif
O aš savuosius batukus įrėminau:

na,kaip gražu ant lino wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 24, 09:35)

na kaip tik ir siuvinėju tokį wub.gif  wub.gif ,tik ne sau ,sesė labai užsimanė,tai gal ji tokį namelį turės?
va procesiukas blush2.gif

bigsmile.gif na kaip jis man gražiai žiūrisi wub.gif wub.gif
Papildyta:
ruci wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 24, 10:35)
...va procesiukas blush2.gif
.....

niu kaip sauniai gaunas wub.gif
Atsakyti
zundyte o tu tiksliai pagal schema siuvinėji? dmc? Vis neatsistebiu, kad jis taip gražiai gaunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 24, 10:15)
zundyte o tu tiksliai pagal schema siuvinėji? dmc? Vis neatsistebiu, kad jis taip gražiai gaunas blush2.gif

taip ,viskas tiksliai pagal schemą ,kiekviena spalva pagal kodą blush2.gif ,nė vieno derinimo,46 spalvos DMC,aš dar bijau improvizuot tokiuose dideliuose darbuose,kur atspalviai labai svarbu..o kodėl Paukščiuk turėtų nesigauti ,jei viskas pagal schemą?..šiaip tai spalvos kiek ryškesnės,čia fotikas truputį iškreipia...šiaip tai aišku čia schema juk neoriginali ,nežinau,kokie tiksliai siūlai turėtų būti,nes nežinau kieno čia dizainas,gal visai ne DMC,bet mane visiškai tenkina ir tai ,kas gaunasi,jei ir konvertavimas čia ,tai manau ,kad vykęs mirksiukas.gif ..labai smagiai siuvinėjasi ....tik jau dabar ilgai nesiuvinėsiu darbo ,kur tiek žalios spalvos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Katu,koks superinis atvirukas,net seiles bespoksant istyso....
Ruci,mieli batukai
grazus mieli darbeliai,nepamenu kurios kur biskorniukas,uzrasu knygute - saunu
nu ir visoms kuriu nepaminejau po 4u.gif uz grozius kuriuos gaminate
Atsakyti
drinks_cheers.gif pritariu.
Katu - labai šiltas ir žavus atvirukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 24 vasario 2010 - 11:25
QUOTE(zundyte @ 2010 02 24, 10:24)
taip ,viskas tiksliai pagal schemą ,kiekviena spalva pagal kodą blush2.gif  ,nė vieno derinimo,46 spalvos DMC,aš dar bijau improvizuot tokiuose dideliuose darbuose,kur atspalviai labai svarbu..o kodėl Paukščiuk turėtų nesigauti ,jei viskas pagal schemą?..šiaip tai spalvos kiek ryškesnės,čia fotikas truputį iškreipia...šiaip tai aišku  čia schema  juk neoriginali ,nežinau,kokie tiksliai siūlai turėtų būti,nes nežinau kieno čia dizainas,gal visai ne DMC,bet mane visiškai tenkina ir tai ,kas gaunasi,jei ir konvertavimas čia ,tai manau ,kad vykęs mirksiukas.gif ..labai smagiai siuvinėjasi ....tik jau dabar ilgai nesiuvinėsiu darbo ,kur tiek žalios spalvos doh.gif  blush2.gif

aš klausiu, nes prieš tai merginos dėtas toks namukas, skiriasi kaip diena ir naktis. Jis gražus, bet tavo spalvos, man labiau priimtinos. O ir Schemoje kur nurodytas spalvotas šis namukas, visiškai nesižiūri schmoll.gif

Lauksiu galutinio varianto, jei ir toliau taip, prašysiu schemos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 02 23, 22:12)
Pasirodau ir as viena paskutiniuju atviruciu:

user posted image

Labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 24 vasario 2010 - 12:08
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 24, 12:43)
aš klausiu, nes prieš tai merginos dėtas toks namukas, skiriasi kaip diena ir naktis. Jis gražus, bet tavo spalvos, man labiau priimtinos. O ir Schemoje kur nurodytas spalvotas šis namukas, visiškai nesižiūri schmoll.gif

Lauksiu galutinio varianto, jei ir toliau taip, prašysiu schemos  ax.gif

Pas mane yra schema, va cia: http://zuiq.gallery....eature=mainlist, jei turi kuriuos nors siuliukus, gali pati susiziuret, kokios realiai spalvos 4u.gif O mergina pries tai kur issiuvinejo sita namuka, sake kad pati spalvas derino mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena!
Gal galėtų man kas padėti, paaiškinti, kaip iš siuvinėto darbelio galima padaryti aplikaciją ant patalynės? Turiu išsiuvinėtą darbelį, dabar man reikia kažkaip apkirpti gražiai ir kažką padaryti su kraštais kad neiširtų. O toliau norėčiau ta aplikaciją prisiūti ant patalynės. Tai vat nežinau ką daryti su kraštais g.gif Turiu klijus kurie neleidžia iširti siūlams. o kas toliau? blink.gif Tikiuosi Jūs supratote ko man reikia blush2.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Labutis, visi darbeliai nerealiai gražūs. wub.gif

O aš vakar besiuvinėdama buitinę traumą gavau (o gal gamybinę, nes darbe siuvinėjau), bandžiau durti per dvi skylutes ir atbula adata persivariau pirštą. blink.gif Sakiau rytoj vakare pasiimsiu antpirštį. ax.gif
Atsakyti