Pasirodau ir as viena paskutiniuju atviruciu:
QUOTE(Katu @ 2010 02 23, 21:12)
gražesnės atvirutės nesu mačius
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 23, 22:37)
na tikrai, Katu, labai mielas darbelis
Aciu As tik siuvinejau, o klijavo, kaip visada, MB
Didesniems vis nesiryztu, nors jau susipirkau, bet va vel prisedau prie velykinio anciuko
Didesniems vis nesiryztu, nors jau susipirkau, bet va vel prisedau prie velykinio anciuko
QUOTE(Katu @ 2010 02 23, 22:12)
Labai labai gražu
QUOTE(Katu @ 2010 02 23, 23:08)
Aciu As tik siuvinejau, o klijavo, kaip visada, MB
Visai be reikalo tas neryžtas..
Atvirutė tikrai puiki, bet nuotraukų necituojam.
Šaunuolės merginos, kad netinginiaujat. Aš taip pat jau čiupau naują darbelį- šį kartą ant 18 aidos, pusiniu kryželiu (pagaliau prisiruošiau nusipirkti DMC siūlų)- smagumėlis, o ne darbas - labai patiko smulki medžiagytė ir geri siūliukai.
Mano naujasis "šedevras" bus Žirgas, tik be fono, o ant Ivory spalvos aidos.
Šaunuolės merginos, kad netinginiaujat. Aš taip pat jau čiupau naują darbelį- šį kartą ant 18 aidos, pusiniu kryželiu (pagaliau prisiruošiau nusipirkti DMC siūlų)- smagumėlis, o ne darbas - labai patiko smulki medžiagytė ir geri siūliukai.
Mano naujasis "šedevras" bus Žirgas, tik be fono, o ant Ivory spalvos aidos.
QUOTE(Katu @ 2010 02 23, 22:12)
lb grazi
Katu - atvirute 10balu
QUOTE(Sazha @ 2010 02 23, 08:47)
Amber namelį pamačiau... Siuvinėtojų prietarus prisiminiau... Niu, žodžiu, kažkaip noris tikėt, kad kol aš tokį namelį nuveiksiu, tai jau ir tikram namely mūsų šeima gyvens
Aš tai tik visai neseniai apie šį prietarą sužinojau, kai užėjau pas rusaites pasiskaityti temos Statom/siuvinėjam savo namą. Labai jos tem įsijautusios pasakojasi, kaip sekasi, kad bent jau remontą pasidaro, kai pradeda namelį siuvinėt Viską susumavus, idealus namelis turi turėti link jo einantį išriestą takelį, turi atrodyti visas atviras, kviečiantis, įėjimo į jį jokiu būdu neturi užstoti tvora, žmonės, upeliai, tilteliai ar dar kas nors, nes nieko neįvyks.
Atsipūčiau supratusi, kad siuvinėju teisingą namelį
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 23, 21:37)
nu nerealaus grožio
QUOTE(Katu @ 2010 02 23, 21:12)
Pasirodau ir as viena paskutiniuju atviruciu:<{POST_SNAPBACK}>
O aš savuosius batukus įrėminau: