QUOTE(burbuliacija @ 2015 01 15, 19:50)
Taip dariau as ir GN. Man skaudejo, bet kentet buvo imanoma. Buvau apsvaiginta kazkokiais raminamais, o per burna neatsimenu net ar kazka emiau, galbut kad taip. Irgi domejausi pries tai, vienos nieko nejaucia, kitoms labai skauda, isvada pasidariau kad jeigu yra problemu ir uzsikimsimu tada skauda. O jei prateka laisvai, tada ir neskauda. Jei tau saaugu rado, tikimybe yra kad bus pazeidimu tad ir kad skaudes, tai nuskausminamu tikrai patartina. Ilgai labai ten netrunka viskas, su visais pasiruosimais gal koks pusvalandis, o pats suleidimas skyscio tai 10-15 min. As ejau privaciai tai ir daktaras ir sesele buvo labai rupestingi ir demesingi, tai sakau viskas praejo gana pakenciamai. O po to atsigauni irgi greitai ir lengvai. Isvada buvo kad viskas prateka, pries tai LP daryta buvo , diagnoze kad viskas uzake baisiai, per LP siek tiek atvere tuos kiausintakius. Ir GN tada po pusantru metu dariausi, kai pasake kad viskas prateka, labai nustebau. Dave didelius sansus pastojimui naturaliai. Deja nepastojau nei po LP, nei po to GN, teko darytis IVF, po kurio ir pastojau.. Viskas priklauso ant kiek tie kiausintakiai ne tik uzsikimse bet ant kiek ju struktura pazeista. As supratau kad pas mane nors jie ir buvo ant galo pratekami, jie vistiek neatliko savo darbo iki galo, nes pastoti nepavyko. Nors ir laiko sau buvau davus pakankamai. Nors visi gyd. sako kad didziausia tikimybe pastoti per 4-6 menesius iskart po proceduros.. Na bet cia mano tokia istorija, labai individualu su tais kiausintakiais ir kiekvienas atvejis skirtingas. VIenoms niekas nepadeda, kitoms isties pakanka 'kanalu pravalymo, praputimo' ir pastoja sekmingai. To tau ir linkiu
O kiek laiko bandėte natūraliai pastoti...? ir IVF tai čia dirbtinis apvaisinimas, kiek žinau, taip..? Aš irgi ketinu privačiai kreiptis, nes valstybinėse tai konvejeris... Niekam neįdomu. Jūsų atvejis tikrai įdomus. kad ir viskas iš pažiūros gerai, bet natūraliai nepavyko... Ačiū jums už palaikymą ir išsamią informaciją