QUOTE(burbuliacija @ 2014 02 17, 08:11)
Tik IgM dare? nes IgM rodo taip pat esama arba nesenai tureta infekcija o IgG rodo senai tureta infekc. Kaip ir turejo abu daryti O pries kiek tau metu buvo ta chlamidioze? (na jeigu ji istie buvo)
Taip nepergyvenk del tu menesiniu. Tas stresas irgi ne i gera. Supratu kad sunku, bet pasistenk kaip nors
Taip nepergyvenk del tu menesiniu. Tas stresas irgi ne i gera. Supratu kad sunku, bet pasistenk kaip nors
Man darė IgG vėlaiu pažiūrėjau čekyje. Tai viskas ok tuos padarė, lauksiu atsakymų. O chlamidijų man ieškojo kažkur prieš 8metus.. Ar dar rodys? Taip, gali tai būt ir stresas, nes net jau ir prieš nėštumo planavaimą buvau kaip reikalas prisistresavus dėl tų visokiu neprainamumų...Mano sesė negali susilaukti vaikučių dėl nepraeinamumo, bet ji sirgo uždegimas. O aš nesu turėjusi rimtesnių ginekologinių problemų apart candia grybelio ir kažkada senai, vėl gi, panašiai prieš 8metus turėjau cistutę kurią vaistais pašalino ir daugiau jau nebuvo... Ir dar neaišku kaip tą syk su tom chlamidijom... Bet kai šeimoje yra pavizdys su tokiom problemom tai nori nenori lenda į galvą baisios mintys... Net jei IgG atsakymas bus geras vis vien prašysiu siuntimo gimdos nuotraukai, nes dar kažkur skaičiau, kad ir nuo streso gali užakti kiaušintakiai, o prisistresavus gyvenime esu iki valiai... Beveik visai nemiegojau, o dar dirbti reikia, darbe labai sunku nuslėpti liūdesį... O kokie dar pirmiausia tyrimai eina nevaisingumui nustatyti, kam ruoštis? Tikriausiai skydliaukės, hormonų, ovuliacijos..? Ir ką geriau daryti ar eiti pas savo ginę, ar registruotis į vaisingumo kliniką?