QUOTE(provizore @ 2014 01 14, 18:15)
labas merginos,
spali dare ir man laparoskopija,rado kad vienas kiausintakis nepraeinamas, kitas ilgas vingiuotas,kiasides irgi nekokios, sansu pastoti nedaug duoda, bet gruodi pasiseke pastojau naturliai, bet deja...persileidau...kovo men leido vel bandyti pastoti,bet nezinau kada dabar vel pastosiu,ta nezinomybe zudo...
spali dare ir man laparoskopija,rado kad vienas kiausintakis nepraeinamas, kitas ilgas vingiuotas,kiasides irgi nekokios, sansu pastoti nedaug duoda, bet gruodi pasiseke pastojau naturliai, bet deja...persileidau...kovo men leido vel bandyti pastoti,bet nezinau kada dabar vel pastosiu,ta nezinomybe zudo...
Laba, aš taip pat esu žudoma nežinomybės... vasario 20d turiu vizitą pas ginekologę, prašysiu vizito kiaušintakių prainamumo tikrinimui. Nors dar neilgai męs bandome, tik du bandymai nesėkmingi, o koks trečias sužinosiu kitą savaitę... Bet panikos pilnos kelnės, labai bijau liudnų rezultatų, bijau, kad palūšiu ir nusikamuosiu iš sielvarto jei paaiškės, kad kiaušintakiai užaakę... Kai buvau 21m ginekologė siuntė į Vilniaus "odos ir veneros ligų kliniką" pasidaryti tyrima dėl chlamidijų. Tuo metu tyrimas kainavo 37Lt aš išsitraukiau pinigus ir padėjau daktarei ant stalo, daktarė paėmė tepinėlį, o sekančio vizito metu praneša jog turiu chlamidijų, skiria vaistų. Kai ateinu kartotiniam tyrimui pinigus moku į kasą ir chlamidijų neberanda... Tai va gal net neieškojo man tų chlamidijų tą syk, o įsidėjo pinigus į kišenę, (juk seselės niekada neina į kasą sumokėti už pacientą...) ir skyrė vaistų dėl visa ko... O aš dabar verkiu...vieną dieną esus ko ne įsitikinusi, kad kiaušintakiai užakę, kitą dieną jau netikiu, kad kada nors turėjau tų chlamidijų... O labiausiai gaila vyro kuris kenčia mano nuotaikų svyravimus, panikos priepuolius ir begalinį sielvartą atėjus mmm. Žinau, kad dar per mažas laiko tarpas, kad panikuoti, bet esu paranoikė...ir greičiausiai nepastoju dėl psichologinių priežasčių... bet labai sunku, aš kiekvieną dieną galvoju kaip viskas bus ir niekur negaliu nukreipti minčių, o jos kaip musės galvoje zyzia ir zyzia... Nežinau, kodėl tau visa tai i6sipasakojau... gal kad tu paskutinė parašiusi į šį forumą ir tau niekas neatrašė... Linkiu tau sėkmės, jei užkibo vieną kartą, manau užkibs ir antrą kartą, tikrai tikimybė didėja! O kovas jau čia pat!