QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 26, 10:21)
aš labiau už darymasi, gal truputį praplėstų tuos kiaušintakius. Bet siaubingai bijau išgirsti rezultatus. Kad paskui netektų nervuotis tuos 6 mėn. O dabar bent jau turiu omenyje kad jie prabadyti ir viskas ok Ir dar jei jie man užsispazmuos GN metu, vėlgi nervai, galvosiu kad nieko man ten nepadarė gero..Dabar žinok vis galvoju ar man abu kiaušintakius prabadė ar tik vieną. Gynė sako nesvarbu kad skylutės trys, gali būti operuotas tik viena pusė. Nu bet blyn..manau bent sąaugas praskirstė abiejuose pusėse nes pasakė gi kad vienam buvo daugiau kitam mažiau Nu načiart, paliksiu žinok šitą reikalą po mmm. kaip tada sugalvosiu taip ir bus. Apsvarstysiu visus už ir prieš... Aišku su tavo sese, bet vistiek ne pyragai. O kaip tau sekiojasi? Kaip jautiesi? Dar turi laiko gerą pusmenesį pastoti Tikiuosi mergyt kad abi sulauksim to stebukliuko natūraliai, nugi taip mes norim..
Hm, jo idomu tikrai ar viena puse tau patvarke ar abi, siaip logiskai mastant tai turejo abi tvarkyti, nes viena puse butu tas pats kad puse darbo tik atlikti.. O tau neiseina niekaip paskambint ar nueit pakalbeti su operacija dariusiu gydytoju/gydytoja? Man irgi neduotu ramybes sis klausimas Del GN tai vienu ar kitu atveju tau reik laukt mmm, tada matysi kaip intuicija lieps Vienur raso po Lap reikia skysti pravarinet per kiausintakius vos ne kas antra diena, kitur va ziurek sako reik duot sugyt, ir zinok kaip is tiesu, kas geriau
As normaliai, po truputi, jauciuosi kaip kada, kartais optimistiskai, kartais nelabai.. Siandien lekem MB spermos tyrima daryti, reikejo susilaikyt nuo sexo 3-4 dienas, viska darem kaip reikia, bet nulekem i laboratorija pasake kad geriau pirmadieni iki 10 ryto atlikti ta testa ir vel viskas is naujo.. Juokas ima, niekad nedare dar. Bet MB kazkaip aciu dievui gana ramiai reaguoja i visa tai.
Del pastojimo natural, tai man kaip ir praejo tas laikotarpis kur gydytoja ispranasavo- 6 menesiai po lap- didziausia tikimybe pastoti, bet as labai neimu i galva tu pranasysiciu, pastoja ir po metu ir po 2 ir po 10... kas ten zino, vienaip ar kitaip as jau turiu uzsirasius del IVF'o geguzi, tad bandysiu. O po to matysiu, jei is pirmo karto nepavyks, darysiu GN, ziuresiu kokie reikalai, tada matysiu ar natural bandyt, ar vel IVF, zodziu laikui begant bus daromi ir sprendimai nes iki galo nieko dar pati nezinau, po vizito del IVF'o zinosiu daugiau apie savo galimybes. Tei va, taip ir gyvenam, bandom stengiames, iriames link tikslo ane
O kaip pas jus, pavasaris jau atejo? Kaip nuotaikeles pacios?