Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

mano ziniomis rukymas itakoja kiausialasciu kokybe 4u.gif
bet, Obelele, tikiuosi II vaiduoklis ir buvo nerukymo-naujos pradzios-pradzia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 04 22, 18:04)
mano ziniomis rukymas itakoja kiausialasciu kokybe  4u.gif
bet, Obelele, tikiuosi II vaiduoklis ir buvo nerukymo-naujos pradzios-pradzia  4u.gif  4u.gif

Oi pralinksminai clap_1.gif Čia būtų geras. Tiek kad keistoka, manau kad saugojomes pakankamai ax.gif Ir kažkaip greitoka, tik 4 sav po LAP. Nu bet juk būna gyvenime kuriozų. Jaučiu kad jau užteks man , persisvajojau, nors tiesą pasakius iki tavo komentaro net nebuvau apie tai susimasčiusi biggrin.gif Maniau, kad tas nežymus antras NT brūkšnys - tai mano organozmo pokštas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 22 balandžio 2013 - 17:45
Sveikos dar kartelį. Noriu atsiprašyti visų kas mane skaitė .. Kažkur minėjau kad GN buvo daryta apytiksliai prieš 3 m. Radau savo žinutę kitame forume ir... blush2.gif pasirodo ji buvo daryta 2012 metų kovo mėnesį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu mergaitės rimtai, net neturiu paaiškinimo tongue.gif prie jau geriam vitaminų reikia ir Bilobilą gerti lotuliukas.gif Negaliu patikėti kad praėjo tik metai su trupučiu.
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 22, 22:21)
Sveikos dar kartelį. Noriu atsiprašyti visų kas mane skaitė .. Kažkur minėjau kad GN buvo daryta apytiksliai prieš 3 m. Radau savo žinutę kitame forume ir... blush2.gif pasirodo ji buvo daryta 2012  metų kovo mėnesį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu mergaitės rimtai, net neturiu paaiškinimo  tongue.gif prie jau geriam vitaminų reikia ir Bilobilą gerti lotuliukas.gif Negaliu patikėti kad praėjo tik metai su trupučiu.

doh.gif biggrin.gif nu tu duodi
Kito NT nesidarei si ryta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 23, 10:31)
doh.gif  biggrin.gif  nu tu duodi
Kito NT nesidarei si ryta?  bigsmile.gif

blush2.gif aha duodu, pati prieš save susigėdau blush2.gif Ne nedariau, šiandieną pirksiu el. NT jei nebus jau tada paprastą. Vakar po darbo ( 21 Val.) jau tingėjau kur bevažiuot tik namo, iš puodo dar drungnos sriubos kelis šaukštus, prabėgdama pro šaldytuva šaukštelį pasukų varųkės užkabinau ir už džiūvėsio( ot bjaurus įprotis ax.gif ) ir lovon. Bet kokiu atveju jei ir bus neštumas tai labai trumpas. Kuo aš nelabai tikiu. Nes kitu atveju jau būčiau tą pačią dieną kokius tris testus pasidarius. Kai aną testą dariaus tai galėjo būti per giliai įmerktas į šlapimą. Mokėčiau tai foto iš telefono įkelčiau. Nežinau, vat turiu nuojautą kad ne ir viskas. Informuosiu mergaitės jus rytoj apie tai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 23, 13:14)
blush2.gif aha duodu, pati prieš save susigėdau  blush2.gif  Ne nedariau, šiandieną pirksiu el. NT jei nebus jau tada paprastą. Vakar po darbo ( 21 Val.) jau tingėjau kur bevažiuot tik namo, iš puodo dar drungnos sriubos kelis šaukštus, prabėgdama pro šaldytuva šaukštelį pasukų varųkės užkabinau ir už džiūvėsio( ot bjaurus įprotis  ax.gif ) ir lovon. Bet kokiu atveju jei ir bus neštumas tai labai trumpas. Kuo aš nelabai tikiu. Nes kitu atveju jau būčiau tą pačią dieną kokius tris testus pasidarius. Kai aną testą dariaus tai galėjo būti per giliai įmerktas į šlapimą. Mokėčiau tai foto iš telefono įkelčiau. Nežinau, vat turiu nuojautą kad ne ir viskas. Informuosiu mergaitės jus rytoj apie tai rolleyes.gif

Nu lauksim lauksim rytojaus ax.gif Nu siaip tos antros juosteles be reikalo neatsiranda, na bet pasidarysi antra ir bus viskas aisku 4u.gif O sona kairi vis dar skaudena ar nebe?
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 23, 14:52)
Nu lauksim lauksim rytojaus ax.gif  Nu siaip tos antros juosteles be reikalo neatsiranda, na bet pasidarysi antra ir bus viskas aisku  4u.gif  O sona kairi vis dar skaudena ar nebe?

Taip, jis man maudžia tarsi timpčioja unsure.gif Tuomet padarau tos pusės kojos tempimo pratimus - tempiu ištiesiant atgal ir iškėlus sulenkus į priekį, taip "švytuokliuojant" Tai aprimsta g.gif Mantaip retkarčiais buvo ir ankščiau, bet retai - kartą ar du į mėn. nekreipdavau dėmesio ax.gif Jei nusipirksiu dar šiandien el. NT tai dar ųiandieną pasakysiu ką rodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 23, 15:23)
Taip, jis man maudžia tarsi timpčioja unsure.gif Tuomet padarau tos pusės kojos tempimo pratimus  - tempiu ištiesiant atgal ir iškėlus sulenkus į priekį, taip "švytuokliuojant" Tai aprimsta g.gif  Mantaip retkarčiais buvo ir ankščiau, bet retai - kartą ar du  į mėn. nekreipdavau dėmesio ax.gif Jei nusipirksiu dar šiandien el. NT tai dar ųiandieną pasakysiu ką rodo  rolleyes.gif

Aiskutis, na lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
na, Olelebebe, ka parode NT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 04 24, 18:40)
na, Olelebebe, ka parode NT?  ax.gif

Labukas mergytes 4u.gif 4u.gif Nesidariau dar šendieną blush2.gif Pasirodo ne taip jau lengva prisiversti pasidaryti blush2.gif Guli ant palangės tualete, net pažiūrėt bijau ax.gif Visgi jei teigiamas tai daktares man pirtį užkurs dėl nesisaugojimo...nors aš saugojausi blush2.gif Darysiu rytoj, nes kaip tik ryt einu pas gyne, tai bus šviežias testukas. Elektroninio negavau. Čia turbūt ne Panvž ieškoti blush2.gif ax.gif Rytoj tikrai parašysiu , tikiuosi su gerom naujienomis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 24 balandžio 2013 - 21:03
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 24, 20:59)
Labukas mergytes 4u.gif  4u.gif Nesidariau dar šendieną blush2.gif Pasirodo ne taip jau lengva prisiversti pasidaryti  blush2.gif Guli ant palangės tualete, net pažiūrėt bijau  ax.gif Visgi jei teigiamas tai daktares man pirtį užkurs dėl nesisaugojimo...nors aš saugojausi  blush2.gif  Darysiu rytoj, nes kaip tik ryt einu pas gyne, tai bus šviežias testukas. Elektroninio negavau. Čia turbūt ne Panvž ieškoti blush2.gif  ax.gif Rytoj tikrai parašysiu , tikiuosi su gerom naujienomis  bigsmile.gif

tai nusprendei mus paerzint ane? rolleyes.gif o tai kaip saugojais, normaliai su prez visus kartus ar siaip tik su viltim kad bus saugu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 24, 22:31)
tai nusprendei mus paerzint ane?  rolleyes.gif  o tai kaip saugojais, normaliai su prez visus kartus ar siaip tik su viltim kad bus saugu  biggrin.gif

ne tikrai nenoriu jūsų erzinti 4u.gif Aš bijau, man nervas ima, rimtai. Blogiausia kad esu labai prietaringa, turinti fobijų, o dar blogiau , kad tuos prietarus pati susigalvoju, savaime blush2.gif Šiandieną po danties traukimo išvis pasiutus ax.gif iškankino mane cry.gif Rytoj panelės atreportuosiu, kas su manimi darosi rolleyes.gif
Atsakyti