QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 20, 23:41)
Ner cia ko gedytis, as pati apie nieka nieko nezinojau iki pat praeitu metu birzeli, kai pradejau bandyti pastoti. Iki to man dzin buvo kas ta ovuliacija, kaip ja nustatyti ir pan. As 7 metus KT naudojau tai per juos buvau pamirsus visus pozymius ir t.t.. Atsimenu iki KT kad pas mane budavo 2 savaiciu PMSas, - pilvo putimas, apetitas, krutines jautrumas, nieko nenutuokiau tada kad tai ovuliacija
Del alijosiaus net nezinau, kazka leistis susilaikau, ten pavirsutiniskai panaudot ar vitaminu pagert yra viena, i ampules leisti jau kita. Kazkaip be daktaro nuorodos nesileisciau nes skaiciau kad alijosius turi ir kitu poveikiu. Kolkas apsiribosiu ricinos kompresais, pratimais, ir visokiu gerybiu vartojimu: biciu pienelis, kvieciu zelmenu sultys - tipo daro stebuklus, gydo, ir t.t.. jose labai daug tu enzymu, kuriuos daznai po operaciju israso kad audiniai sugytu gerai ir kad saaugos neatsirastu, foline rugstis ir antioxidanatai, na ir man uzteks, nes visko gi i ta organizma nesukisi
Na o del maudimo kiausintakio tai butinai nueik pasiechoskopuot, negerai jei tiek ilgai maudzia. O butent ta kuriame ir buvo tavo zirniukas? turbut del to maudzia nes gyja, bet visgi pasitart su gydytoju nepakenks
Del alijosiaus net nezinau, kazka leistis susilaikau, ten pavirsutiniskai panaudot ar vitaminu pagert yra viena, i ampules leisti jau kita. Kazkaip be daktaro nuorodos nesileisciau nes skaiciau kad alijosius turi ir kitu poveikiu. Kolkas apsiribosiu ricinos kompresais, pratimais, ir visokiu gerybiu vartojimu: biciu pienelis, kvieciu zelmenu sultys - tipo daro stebuklus, gydo, ir t.t.. jose labai daug tu enzymu, kuriuos daznai po operaciju israso kad audiniai sugytu gerai ir kad saaugos neatsirastu, foline rugstis ir antioxidanatai, na ir man uzteks, nes visko gi i ta organizma nesukisi
Na o del maudimo kiausintakio tai butinai nueik pasiechoskopuot, negerai jei tiek ilgai maudzia. O butent ta kuriame ir buvo tavo zirniukas? turbut del to maudzia nes gyja, bet visgi pasitart su gydytoju nepakenks
taip tas kuriame zirniukas buvo:-S sunku bus greitai echo susiorganizuoti, pas mus eiles kaip tarybiniais laikais prir desros. Taigi leistis kazka reikia drasos, as pati niekada nebesileisiu. Kazkada b grupes vitaminus leidaus, tai kai susileidau po to tik atsimenu kaip pabudau isgriuvus ant zemes. Pasirodo esu alergiska, o gydytoja lengva ranka israse, gerai kad ta vit. kunas is karto isprakaitavo, atsibudau ispilta ruzavo prakaito . Siandien is sesers suzinojau, kad mano babytes amzina atilsi sesuo irgi negalejo susilaukt vaiku, tik neaisku del ko. Tai vat ir pagalvojau ar mano atveji galima laikyti paveldimumu, bent is dalies...