Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

bella, tikiuosi jau nebesilankai pas ta ginekologe blink.gif mesk greiciau ir bek kuo toliau! 4u.gif aisku dar galetum ir visas cia perspeti ja ivardinus

kas liecia kiausintakius ir pastojima, tai esu skaiciusi SM ne viena pastojimo su neveikliais kiausintakiais istorija. Deja, neaisku kas nulemia visus ivykius.
Aisku, dar gi kiekvienas gydytojas skirtingai/subjektyviai suvokia problemos stipruma. Kaip ir kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja i liga, i gydyma ir t.t.
4u.gif
Atsakyti
Dabar nebesilankau pas ja. Na Klaipedietes ir aplinkiniu rajonu pacientes ja labai tiki. Tik mano pasitikejimo ji nebeturi, o dar kai snekejau su vyr . sesele kai buvau israsu- ji issake nekokia nuomone. Bande drauges mane protint, ka cia sesele gali apie gydytoja zinot, bet as manau jei jau dirba kartu, tai zino. Viesai nenoriu ivardinti, jei kam idomu i AZ. bet kiek paskaitineju SM foruma, jau ne viena skundziasi.

Kad ir del tu paciu kaiusintakiu pratekamumo as realiai situacijos nezinau.... Tik iskarto siulo IVF .
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 19, 09:37)
Mergaites  4u.gif 
noriu papasakot toki ciuda, kokio gyvenime nera buve dar...  blink.gif Cia is ricinos aliejaus serijos.. Taigi mes cia svarstem ar veikia tie kompresiukai ar ne. Is kur zinot ar jie veikia. Aiku, kad tiketi mums visa laika reikalingi kazkokie irodymai..
Taigi si ryta susirgau mmmm net nepajutus !  Visa gyvenima jausdavau gana stiprius priesmmm skausmus. Kazkaip idomiai, iki Lap tie skausmai budavo daug didesni, neapseidavau be nospos. Po lap pastebejau kad skausmai apmazeje ir apseidavau be skausminamuju, o si menesi (kai dariausi gan intensyviai ricinos kompresus) susirgau absoliuciai net neitardama  biggrin.gif  doh.gif  Guliu lovoj prabudus, jauciu slapia ten... Galvoju, hm negi isskyros parejo taip gausiai (atsiprasau uz rislia kalba)  at sikeliu blyn, raudona, nes apakau.. Nes visa laika jau zinau kad bus mmm vien is to maudimo pilvo apacioj.. Na zodziu 100proc aisku nezinau ar cia nuo ricinos ar ne, bet kolkas nezinau ka daugiau ''kaltint'' biggrin.gif  Zodziu ziuresiu kita menesi! ir atraportuosiu  4u.gif

Pilnai tikiu, kad kompresai sumažino tau tuos simptomus rolleyes.gif Aš tai tikiuosi kad kita mėn. nebesulauksi mm ax.gif Na o aš tai nebesulaukiu savo mm, nebežinau kada jos turi prasidėti blink.gif prasidėjo tepliojimas kai turėjo būti mm kovo 18, tęsėsi iki pat operacijos kovo 29 d., po to kovo 31 prasidėjo turbūt tikrosios mm, nes jau buvo tikros kraujo upės, ir nuo balandžio kažkur 4 d. dar 3 dienas patepliojo g.gif . Maniau mm turėj prasidėti balandžio 15 - 16 d. Bet gal skaičioti nuo tų mm, kur prasidėjo po LAP blink.gif ? gal man dar ramiai atsipūsti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 19 balandžio 2013 - 18:37
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 19, 18:36)
Pilnai tikiu, kad kompresai sumažino tau tuos simptomus rolleyes.gif  Aš tai tikiuosi kad kita mėn. nebesulauksi mm ax.gif    Na o aš tai nebesulaukiu savo mm, nebežinau kada jos turi prasidėti  blink.gif  prasidėjo tepliojimas kai turėjo būti mm kovo  18, tęsėsi iki pat operacijos  kovo 29 d., po to kovo 31 prasidėjo turbūt tikrosios mm, nes jau buvo tikros kraujo upės, ir nuo balandžio kažkur 4 d. dar 3 dienas patepliojo g.gif . Maniau mm turėj prasidėti balandžio 15 - 16 d. Bet gal skaičioti nuo tų mm, kur prasidėjo po  LAP  blink.gif  ? gal man dar ramiai atsipūsti

Tai rasei nesenai kad O tau vyksta, tai nuo O apie dvi savaites skaiciuok. Ar tu tik itarei O? dareisi testukus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 18, 21:07)
Jo, nuo kompo atitrukti gerai kartais.. Jis man kaip liga, pastoviai ijungtas  biggrin.gif  Na bet greit tas pasibaigs, darbai prasides, nes kurorte gyvenu, tai cia pagal sezona- bus parduota vasara doh.gif 
GN ir danties rovimas... labai uzjauciu console.gif  kuo daugiau anastezijos per abi proceduras ir kaip nors isgyvensi  mirksiukas.gif Svairbiausia kad GN parodytu gerus zerultatus.. 4u.gif

Stiprybės jdjola13, linkiu kad sklandžiai ir lengvai prabėgtų šis sezonas 4u.gif . Mano atostogėlės irgi jau į pabaigą nuo pirmadienio šuoliuoju į darbelį doh.gif Kažko tai manau kad šią vasarą į darbus eisim nebe vienos yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 19, 18:46)
Stiprybės jdjola13, linkiu kad sklandžiai ir lengvai prabėgtų šis sezonas  4u.gif . Mano atostogėlės irgi jau į pabaigą nuo pirmadienio šuoliuoju į darbelį doh.gif Kažko tai manau kad šią vasarą į darbus eisim nebe vienos  yahoo.gif

Kad tavo zodis i dievo ausi blush2.gif but taip faina ax.gif
Atsakyti
Jdjola noriu paklaust, raset kad laukiat darbymecio. Kuom uzsiimat? Klausiu todel, kad musu atostogu laikui ieskom kur nakvynes. Galvojam apie kempingus.gal galetumet ka rekomenduot ? As cia biski ne i tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bella272: 19 balandžio 2013 - 19:23
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 19, 19:39)
Tai rasei nesenai kad O tau vyksta, tai nuo O apie dvi savaites skaiciuok. Ar tu tik itarei O? dareisi testukus ? g.gif

taigi va, kad lyg ir vyko, kalbant apie krūtinės maudimą, dabar ir to nebėra...savo O nustatau tik pagal tai blush2.gif Testo nesidariau, reiks ryt darytis, nors kai dariausi kraujo tyrimą po LAP prabegus savaitei, tai tas HCG nuo 3200 iki 217 nukrito. Viskas lyg ir kaip turi buti.. unsure.gif Su MB tai saugojames, ir kazkokiu tai nestumo pozymiu nera ir negali buti... Nu zinok man gėda net prisipazinti, niekada neskaiciuodavau ir nemokejau skaiciuoti savo O, ir nesidomedavau,mano mm kaip laikrodukas, tik karta per metus buna toks vienas nuokrypis, pastoviai. Taigi prasidedant O mano papai kaip pamelos, apetitas kai krokodilo, tai jau zinau kad man O blush2.gif Is dalies bijau ir testa darytis, nes man ta kairy kiausintaly vis paskaudena pamaudzia, man net panika kartais pakyla...nu bet bandau ramintis , kad gyja po LAP cool.gif O krūtines maudenimas buvo apie 10 d. atgal..bet ir tai labai trumpam i nezymiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 19 balandžio 2013 - 19:47
Olelebebe, nelabai sekiau pries tai pokalbius. Is kur tas Hcg? Buvai pastojus?
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 04 19, 19:19)
Jdjola noriu paklaust, raset  kad laukiat darbymecio. Kuom uzsiimat? Klausiu todel, kad musu atostogu laikui ieskom kur nakvynes. Galvojam apie kempingus.gal galetumet ka rekomenduot ? As cia biski ne i  tema  4u.gif

Atrasiau jum i az 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 19, 19:37)
taigi va, kad lyg ir vyko, kalbant apie krūtinės maudimą, dabar ir to nebėra...savo O nustatau tik pagal tai blush2.gif Testo nesidariau, reiks ryt darytis, nors  kai dariausi kraujo tyrimą po LAP prabegus savaitei, tai tas HCG nuo 3200 iki 217 nukrito. Viskas lyg ir kaip turi buti.. unsure.gif Su MB tai saugojames, ir kazkokiu tai nestumo pozymiu nera ir negali buti... Nu zinok man gėda net prisipazinti, niekada neskaiciuodavau ir nemokejau skaiciuoti savo O, ir nesidomedavau,mano mm kaip laikrodukas, tik karta per metus buna toks vienas nuokrypis, pastoviai. Taigi  prasidedant O mano papai kaip pamelos, apetitas kai krokodilo, tai jau zinau kad man O blush2.gif Is dalies bijau ir testa darytis, nes man ta kairy kiausintaly vis paskaudena pamaudzia, man net panika kartais pakyla...nu bet bandau ramintis , kad gyja po LAP  cool.gif O krūtines maudenimas buvo apie 10 d. atgal..bet ir tai labai trumpam i nezymiai

Turejau omeny ovuliacijos testuka 4u.gif As irgi is tokiu paciu pozymiu zinau kad O thumbup.gif, pagrinde speneliai l skauda, na ir iskart po O krutine pasilieka pabrinkus ir jautri iki mmm. Ne kaip pamelos deja, bet man ir tai gerai kad bent jau krutine atsiranda biggrin.gif Ai, man dar nemiga buna per O kankina.. Tai irgi is pozymiu zinau kada O, bet kartais dar pasitikslinimo pasidarau ta ovuliacijos testuka (bent jau tokiu budu dvi juosteles gali pamatyt- ir juoktis ir verkt galima doh.gif ).. Na jei jautei kazka pries mazdaug 10 dienu, tai kazkur 4 dienu begyje turetu buti mm, bet savaime aisku kad ciklas gali buti siek tiek issiderines po negimdyminio. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 19 balandžio 2013 - 20:05
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 19, 21:03)
Atrasiau jum i az  4u.gif
Papildyta:
Turejau omeny ovuliacijos testuka  4u.gif  As irgi is tokiu paciu pozymiu zinau kad O  thumbup.gif, pagrinde speneliai l skauda, na ir iskart po O krutine pasilieka pabrinkus ir jautri iki mmm.  Ne kaip pamelos deja, bet man ir tai gerai kad bent jau krutine atsiranda biggrin.gif Ai, man dar  nemiga buna per O kankina.. Tai irgi is pozymiu zinau kada O, bet kartais dar pasitikslinimo pasidarau ta ovuliacijos testuka (bent jau tokiu budu dvi juosteles gali pamatyt- ir juoktis ir verkt galima  doh.gif ).. Na jei jautei kazka pries mazdaug 10 dienu, tai kazkur 4 dienu begyje turetu buti mm, bet savaime aisku kad ciklas gali buti siek tiek issiderines po negimdyminio.  4u.gif

aiskuma ax.gif Matai aš net nesu mačius O testukų blush2.gif nu rimtai gėda man iš visų pusių. Man er O naktimis prakaitas išmušdavo ir apetitas lengvai tariant keistokas, vos ne lašinius su uogiene galiu valgyt tongue.gif O va kai kuriems kvapams ir vaizdams ( kaip pvz virtos šviežio faršo dešrelės ) uhhh...Prisipažinsiu( nors tiesą sakant buvau pamiršusi) buvau pas vieną bioenergetiką prieš kokius porą metų dėl vaikų, bet va gaila kad ne ką pamenu apie jo diagnozę. Tik pamenu kad pasakė kad mano pusiaujas iš nugaros pusės silpnas. Kita tokia , net nežinau kaip pasakyti, žolininkė ar ir su bionergetika susijusi moteriškė man masažą kiaušintakiams darė, bet man labai nemalonu buvo ax.gif nedrystu kartoti nors gal ir derėtų. Beje ar skaitei apie tas alijošiaus ampules, ką manai, ar jos padeda ar dar vienas placebas? Nes matai ricina yra ricina- vis labiau į naturalumą, o čia neaišku kas tų ampulių viduje iš tikrųjų g.gif Nors tiesą pasakius vilioja. Šiandien vėl maudžia kiaušintalį, reiks eit daryt echo nes pradeda erzinti.
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 20, 22:16)
aiskuma  ax.gif Matai  aš net nesu mačius O testukų blush2.gif nu rimtai gėda man  iš visų pusių. Man er O naktimis prakaitas išmušdavo ir apetitas lengvai tariant keistokas, vos ne lašinius su uogiene galiu valgyt  tongue.gif O va kai kuriems kvapams ir vaizdams ( kaip pvz  virtos šviežio faršo dešrelės )  uhhh...Prisipažinsiu( nors tiesą sakant buvau pamiršusi) buvau pas vieną bioenergetiką prieš kokius porą metų dėl  vaikų, bet va gaila kad ne ką pamenu apie jo diagnozę. Tik pamenu kad pasakė kad mano pusiaujas iš nugaros pusės silpnas. Kita tokia , net nežinau kaip pasakyti, žolininkė ar ir su bionergetika susijusi moteriškė man masažą kiaušintakiams darė, bet man labai nemalonu buvo ax.gif nedrystu  kartoti nors gal ir derėtų. Beje  ar skaitei apie tas alijošiaus ampules, ką manai, ar jos padeda ar dar vienas placebas? Nes matai ricina yra ricina- vis labiau į naturalumą, o čia neaišku kas tų ampulių viduje iš tikrųjų  g.gif  Nors tiesą pasakius vilioja. Šiandien vėl maudžia kiaušintalį, reiks eit daryt echo nes pradeda erzinti.

Ner cia ko gedytis, as pati apie nieka nieko nezinojau iki pat praeitu metu birzeli, kai pradejau bandyti pastoti. Iki to man dzin buvo kas ta ovuliacija, kaip ja nustatyti ir pan. As 7 metus KT naudojau tai per juos buvau pamirsus visus pozymius ir t.t.. Atsimenu iki KT kad pas mane budavo 2 savaiciu PMSas, - pilvo putimas, apetitas, krutines jautrumas, nieko nenutuokiau tada kad tai ovuliacija biggrin.gif
Del alijosiaus net nezinau, kazka leistis susilaikau, ten pavirsutiniskai panaudot ar vitaminu pagert yra viena, i ampules leisti jau kita. Kazkaip be daktaro nuorodos nesileisciau nes skaiciau kad alijosius turi ir kitu poveikiu. Kolkas apsiribosiu ricinos kompresais, pratimais, ir visokiu gerybiu vartojimu: biciu pienelis, kvieciu zelmenu sultys - tipo daro stebuklus, gydo, ir t.t.. jose labai daug tu enzymu, kuriuos daznai po operaciju israso kad audiniai sugytu gerai ir kad saaugos neatsirastu, foline rugstis ir antioxidanatai, na ir man uzteks, nes visko gi i ta organizma nesukisi ax.gif
Na o del maudimo kiausintakio tai butinai nueik pasiechoskopuot, negerai jei tiek ilgai maudzia. O butent ta kuriame ir buvo tavo zirniukas? turbut del to maudzia nes gyja, bet visgi pasitart su gydytoju nepakenks 4u.gif
Atsakyti