Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(bella272 @ 2013 04 17, 22:03)
Turiu du vaikucius is pirmos santuokos.
Kai istekejau antra karta, pradzioj neplanavom vaiku, bet po metu pradejom planuoti. Tada ilgai laukti nereikejo, per 3men planavimo pastojau. Taciau 7sav ivyko persileidimas. Po jo emiau varstyti gydytoju duris ieskoti kas negerai. Dariausi ivairius tyrimus, ir rado chlamidiju. Po sio tyrimo iskarto pasake, kad ir persileidimas galejo del to but, ir kaiusintakiai pakenkti. Tada dare gimdos nuotrauka kuri parode kaires puses nepratekamuma. veliau atliko LAP. Is israso: kaireje kiausintakis uzdaras, galas yra saaugose, jis atidalintas, isverstas, fiksuotas 1PDS siulu, des kiausintakio galas fimozuotas, jis isplestas.
Po operacijos del pratekejimo nieko man nesake gydytoja.  As buvau nekarta ispeta apie negimdinio nestumo tikimybe.

Oi ta nelemta chlamidija doh.gif is kur ji isvis ant svieto atsirado, kiek zmoniu ji gyvenimus sugadina, ir kas blogiausia- pozymiu jokiu, nieko taip ir nezinai doh.gif doh.gif doh.gif
Idomiai su tom laparaskopijom, kaip pasiskaitai, visom vis truputi skirtingai g.gif Maniau kad jau pratekamuma tai savaime turejo patikrint g.gif Cia rasai tik apie kairi kiausintaki, o kaip desinysis? O GN nenori pasidaryti, gal suteiktu daugiau vilties jei prateketu kazkiek 4u.gif
Atsakyti
Na visa laika galvojau, kad nepratekamas tik kairys, gydytoja, man tik po kelinto vizito pas ja prasitare, kad ir desinys per Lap yra judintas. dar pamenu as is netiketumo issiziojau, o ji sako taigi po operacijos aptarem, nutylejau tada, bet tikrai nieko man nesake. Tada kazkaip man eme mano gydytoja nebepatikti, taciau visitek tesiau gydyma. Kad ir del to IUI siulymo, kai as jai isdesciau ka as zinau apie ta IUI ir kokios salygos, tada jis sako: nu jo, gal tu ir teisi, gal ir nereikia tau to. As buvau apsalus, ir pasijutau, kad tai jau ne gydymas, o komercija. Del pratekejimu man nieko nebeaiskino, o po ektopinio nestumo pasake , kad man lieka tik IVF
Operacija dare valstybinej ligoninej, o visas gydymas privacioje klinikoje. Vaziavau po kurio laiko i ligonine ir vyr. seseles, paprasiau operaciju israsu. Tik gavus israsus as tiksliai paskaiciau kas man buvo daryta. Bandau patekti pas rekomenduota gydytoja, prasysiu pakartoti gimdos nuotrauka o tada ziuresim kas toliau.
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 04 17, 22:22)
Na visa laika galvojau, kad nepratekamas tik kairys, gydytoja, man tik po kelinto vizito pas ja prasitare, kad ir desinys per Lap yra judintas. dar pamenu as is netiketumo issiziojau, o ji sako taigi po operacijos aptarem, nutylejau tada, bet tikrai nieko man nesake. Tada kazkaip man eme mano gydytoja nebepatikti, taciau visitek tesiau gydyma. Kad ir del to IUI siulymo, kai as jai isdesciau ka as zinau apie ta IUI ir kokios salygos, tada jis sako: nu jo, gal tu ir teisi, gal ir nereikia tau to. As buvau apsalus, ir pasijutau, kad tai jau ne gydymas, o komercija. Del pratekejimu man nieko nebeaiskino, o po ektopinio nestumo pasake , kad man lieka tik IVF
Operacija dare valstybinej ligoninej, o visas gydymas privacioje klinikoje. Vaziavau po kurio laiko i ligonine ir vyr. seseles, paprasiau operaciju israsu. Tik gavus israsus as tiksliai paskaiciau kas man buvo daryta. Bandau patekti pas rekomenduota gydytoja, prasysiu pakartoti gimdos nuotrauka o tada ziuresim kas toliau.

Nu jo, zinodama kad kiausintakiai nepratekami siulo IUI, keist iskart tokia gydytoja... Jo, visi tik ta IVF siulo nes ir pinigai ir lengviau nei gydyt kiausintakius, bet kad ne visiem jis ikandamas tai nenori ne klausyti tie daktarai.. Ech doh.gif
Manau tikrai GN dabar tau bus pats geriausias dalykas pasidaryti, o tada zinosi kokios mazdaug galimybes ateiciai 4u.gif
Atsakyti

[quote=RositaK,2013 04 12, 20:44]
dariau du kursus. pamenu tiek, kad tuo metu, kai uzdedavau kompresa, tai man ten viska nuo gimdos iki pilvo maudendavo unsure.gif matyt vistiek kazka sujudino.
konkreciai kiek itakos padare man sunku pasakyti, nes juos dariausi po laparoskopiju, gal pries 5IVF g.gif nepamenu tiksliai blush2.gif faktas kad pastot nepadejo. Taciau ar tik nuo to gali priklausyt...
pas mane saaugos l. greitai dauginas: dare pirma lap. (po 3IVF) - rado saaugas (jas atidalino) ir kiausintakius susisukusius, hidrosalpingsuose...tada po 3men antros lap. metu vel tu saaugu priaugo doh.gif

Labukas mergelikės 4u.gif man irgi pasidariu kompresą jautėsi maudenimai, nors pavyko tik vieną, pabandymui, man dabar O, tai kaip patarė man jdjola13 , kompresus daryti iki ovuliacijos. Tai va pajauciau kazkokius pamaudenimus, bet dabar jauciu ,kad karts nuo karto ir taip jauciu maudulius kairiame kiausintakyje, kad net per visą koją nueina g.gif
Papildyta:
QUOTE(bella272 @ 2013 04 17, 15:38)
Labas visoms mergytėms 4u.gif
Einu ir aš šiuo nelengvu keliu, kai dėl kiaušintakiu nepratekamumo nesulaukiam savo stebuklėlio.
Lygiai prieš metus po GN, buvo atlikta laparaskopija, kuria labai tikejau, kad padės pastoti. Kelis menesius bandem naturaliai, o paskui su ovuliacijos stimuliacija.

Pastojau per 3 ovuliacijos stimuliacija, tačiau buvo negimdinis nėštumas.
Anksciau maciau kalbėjot apie leidziamas alijosiaus ampules. Ta mėnėsi kai pastojau as buvau susileidus 10 alijosiaus apmuliu.

Po operacijos kai salino negimdini nėštuma, bunant namie visa initka naršiau ka daryti ,kad atblokuoti kiaušintakius. radau amerikietiska puslapi, taipat apie ricinos aliejus. Pora menesiu dėjaus, paskui uzsimirso. Prisisiunciau visokiu papildu, "Wobenzym"-ji geriu ir dabar.
Taip pat prsisiunciau augalu, jei kas girdejo detis išmirkius tamponeli i maksti ir buti su juo. Iskuiciau sudetis, pagal jas is visokiu ebay, amerikos per tarpininkes susisiunciau viska, pasidriau misini ir deduosi.

Vis tikiuosi sulaukti savo stebuklo.
mane gydziusi gydytoja sako , kad lieka tik IVF verysad.gif , bet as kazkodel netikiu. Nusprenziau atsiduoti gamtos galioms. taipat esu pasidarisu eteriniu alieju misini, kuriuo tepu pilveli
Papildyta:

jdjola13 mano svajoniu kelione i pietų Prancuzija. jei tik viskas iseis i birzelio gala planuojam su vyru aplankyti si krasta, Santropezas taipat įtrauktas i lankytinu miestu sąrasa smile.gif
Papildyta:
Šiandien vėl nusipirkau leidziamu alijosiaus ampuliu, bandysiu dar karta.

Bella , užuojauta tau didelė. Ar tu kalbi apie princeses perlą, kur mažutis žolelių rutuliukas, tamponėlis. Aš ir bandžiau, atseit valo gimdą nuo nešvarumų, sunaudojau pokelį ( ten 6 perlai) pabijjau daugiau pirkti, nes tas vartojimas man nelabai patiko. Tamponelį reikia laikyti įkištą 3 paras( galima kas dieną išsitraukti ir nuplauti tuos nešvarumus blink.gif
Papildyta:
QUOTE(exDaiva @ 2013 04 17, 15:41)
Bella, niekas neatblokuoja kiausintakiu, saaugos yra saaugos, visokie tepimai, tamponai - tik laiko gaisimas, jei jau diagnozuota, kad nepratekami. Teoriskai gali padeti kiausintakiu plastine operacija, bet irgi tikimybe maza, nes lieka pazeista kiausintakiu struktura, as pati esu itin retas atvejis, kai pastojau su absoliuciai beviltisku kiausintakiu, tiksliau jo likuciu (kelis kartus operuotu).

exDaiva, nu čia tai tikrai stebuklų sebuklas bigsmile.gif Tai įrodo kad mūsų organizmas gali padaryti mums nesuvokiamus dalykus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 18 balandžio 2013 - 18:52
[quote=Olelebebe,2013 04 18, 18:51]
[quote=RositaK,2013 04 12, 20:44]
dariau du kursus. pamenu tiek, kad tuo metu, kai uzdedavau kompresa, tai man ten viska nuo gimdos iki pilvo maudendavo unsure.gif matyt vistiek kazka sujudino.
konkreciai kiek itakos padare man sunku pasakyti, nes juos dariausi po laparoskopiju, gal pries 5IVF g.gif nepamenu tiksliai blush2.gif faktas kad pastot nepadejo. Taciau ar tik nuo to gali priklausyt...
pas mane saaugos l. greitai dauginas: dare pirma lap. (po 3IVF) - rado saaugas (jas atidalino) ir kiausintakius susisukusius, hidrosalpingsuose...tada po 3men antros lap. metu vel tu saaugu priaugo doh.gif

Labukas mergelikės 4u.gif man irgi pasidariu kompresą jautėsi maudenimai, nors pavyko tik vieną, pabandymui, man dabar O, tai kaip patarė man jdjola13 , kompresus daryti iki ovuliacijos. Tai va pajauciau kazkokius pamaudenimus, bet dabar jauciu ,kad karts nuo karto ir taip jauciu maudulius kairiame kiausintakyje, kad net per visą koją nueina g.gif
[/quote]

Sveika sugryzus 4u.gif

Nu va, visos kazka jaucia. O as irgi zinok jauciau kazka gimdoj 5 dienas is eiles, bet nezinau ar cia nuo tu kompresu ar ne, nes as si menesi dariausi kaip sakiau visa savaite, po to buvo O tai nustojau, o kazkur 5dpo pradejau justi kazkoki keista jausma gimdoj, kokio dar nebuvau jutus niekada. Tik kadangi tai buvo 5dpo tai nezinau ar tiksliai cia nuo tu kompresu.. blink.gif na ziuresim, pabandysiu dar ir si menesi paekperimentuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 04 17, 22:51)
Tai ner uz ka mirksiukas.gif  nesunku gi smile.gif
Esant tokioms problemoms atrodo viska isbandytum, kol yra nors kiek vilties, kad gali padeti. Kaip cia rase, kad svaistau pinigus ir laika, tai as jauciuosi bent kazka daranti tiklso link, nei sedeciau ir grauzciausi. IVF mums kolkas neiperkama verysad.gif

Bella, man ir IVF kosmosas, tai ir laukiu stebuklo ax.gif beje neradau tavo atsakymo, ar tu susilaukei leliukų po laporoskopijos ir visų tų procedūrų kurias minėjai?
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 18, 20:02)
Sveika sugryzus  4u.gif

Nu va, visos kazka jaucia. O as irgi zinok jauciau kazka gimdoj 5 dienas is eiles, bet nezinau ar cia nuo tu kompresu ar ne, nes as si menesi dariausi kaip sakiau visa savaite, po to buvo O tai nustojau, o kazkur 5dpo pradejau justi kazkoki keista jausma gimdoj, kokio dar nebuvau jutus niekada. Tik kadangi tai buvo 5dpo tai nezinau ar tiksliai cia nuo tu kompresu.. blink.gif  na ziuresim, pabandysiu dar ir si menesi paekperimentuoti  rolleyes.gif

Labukas 4u.gif buvau išvykus dienelę pailsėti nuo kompo, kitą pakeliauti po LT, nu bet tai pasiilgau Jūsų 4u.gif . Nu tai čia tikrai ricinos pasėkmės ax.gif Nes aš visą šaltą sezoną miegu su karšta pūsle ant pilvo ( kitaip užmigt negaliu tongue.gif ) tai jokių poveikių. jdjola 13,kaip laikaisi? taip brangioji, reikia psichologiškai nusiteikti, mūsų organizmas kokių tik stebuklų nepridaro bigsmile.gif Viska bus gerai, aš kaip sakiau - tikėk iki pat galo, mums turbūt reikia dar prie viso to ką darom ir psichologinio nusiteikimo valandėlės, išmokti save nuteikti, mačiau yra knygų apie pasamonės galią. Juk ir knygos ne iš galvos sukurtos, bent jau dauguma rolleyes.gif Bet Bella konkrečiai prigavo daktariūkštę, išdrįsčiau ją pavadinti aferiste. Nu jo, kas joms, kai sako statosi sau laimę iš kitų nelaimės mad.gif Tiesa, dar prisiminiau savo istorijos biškį, kai prieš kelis metus man padarė GN, tai sakė kad kiaušintakiai nuo pat gimdos kampų nepratekami, nu va o LAP parodė baisesnę diagnozę - dešrikės forma kiaušintakio ir prie gimdos užsiraukęs, tai jį prabadė , pravalė kiek galėjo happy.gif Laukiu savo mmm ir po to vėl GN fear.gif Oi dar laukia ir beveik sveiko protinio danties rovimas, tai iš vis kai pagalvoju kada galėsiu atsipūsti nuo tų visų baisumų, kada galėsiu džiaugtis pagerėjusiais reikalais , pasiektu tikslu rolleyes.gif Mu tai ateinu čia palaikyti Jūsų ir tuo pačiu savęs friends.gif Va tos ampulės mane irgi sudomino.
Atsakyti
Po LAP ir po stimuliaciju buvau pastojus, taciau kiausintakyje. Dar iki to pries pora metu pastojau naturaliai , tik tada ivyko 7 sav persileidimas. Po jo ir pradejau minti gydymo istaigu slenkscius.

Po ektopinio nestumo pasalinimo emiau ieskoti info, ir tik tuomet pradejau viska daryti, rezultatu kolkas nera.
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 04 18, 20:39)
Po LAP ir po stimuliaciju buvau pastojus, taciau kiausintakyje. Dar iki to pries pora metu pastojau naturaliai , tik tada ivyko 7 sav persileidimas. Po jo ir pradejau minti gydymo istaigu slenkscius.

Po ektopinio nestumo pasalinimo emiau ieskoti info, ir tik tuomet pradejau viska daryti, rezultatu kolkas nera.

Tai ką Bella272, laikomės smile.gif , nenuleidžiam rankų ir bandom savo metodus. Linkiu mums visoms kuo greičiau pasiekti tikslą, ir po kiek laiko dalintis kur kas malonesniais rūpestėliais apie lelių auginimą biggrin.gif
Atsakyti
Visom mergytem linkiu sulaukti savo stebukleliu, ir kad tas laukimas labai nepraiilgtu, kad taip laukiami stebukliukai pas mus greiciau ateitu.
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 18, 19:36)
Labukas 4u.gif buvau išvykus dienelę pailsėti nuo kompo, kitą pakeliauti po LT, nu bet tai pasiilgau Jūsų  4u.gif . Nu tai čia tikrai ricinos pasėkmės ax.gif Nes aš visą šaltą sezoną miegu su karšta pūsle ant pilvo ( kitaip užmigt negaliu  tongue.gif ) tai jokių poveikių. jdjola 13,kaip laikaisi? taip brangioji, reikia psichologiškai nusiteikti, mūsų organizmas kokių tik stebuklų nepridaro bigsmile.gif Viska bus gerai, aš kaip sakiau - tikėk iki pat galo, mums turbūt reikia dar prie viso to ką darom ir psichologinio nusiteikimo valandėlės, išmokti save nuteikti, mačiau yra knygų apie pasamonės galią. Juk ir knygos ne iš galvos sukurtos, bent jau dauguma  rolleyes.gif Bet Bella konkrečiai prigavo daktariūkštę, išdrįsčiau ją pavadinti aferiste. Nu jo, kas joms, kai sako statosi sau laimę iš kitų nelaimės mad.gif Tiesa, dar prisiminiau savo istorijos biškį, kai prieš kelis metus man padarė GN, tai sakė kad kiaušintakiai nuo pat gimdos kampų nepratekami, nu va o LAP parodė baisesnę diagnozę - dešrikės forma kiaušintakio ir prie gimdos užsiraukęs, tai jį prabadė , pravalė kiek galėjo happy.gif  Laukiu savo mmm ir po to vėl GN fear.gif  Oi dar laukia ir beveik sveiko protinio danties rovimas, tai iš vis kai pagalvoju kada galėsiu atsipūsti nuo tų visų baisumų, kada galėsiu džiaugtis pagerėjusiais reikalais , pasiektu tikslu rolleyes.gif Mu tai ateinu čia palaikyti Jūsų ir tuo pačiu savęs friends.gif Va tos ampulės mane irgi sudomino.

Jo, nuo kompo atitrukti gerai kartais.. Jis man kaip liga, pastoviai ijungtas biggrin.gif Na bet greit tas pasibaigs, darbai prasides, nes kurorte gyvenu, tai cia pagal sezona- bus parduota vasara doh.gif
GN ir danties rovimas... labai uzjauciu console.gif kuo daugiau anastezijos per abi proceduras ir kaip nors isgyvensi mirksiukas.gif Svairbiausia kad GN parodytu gerus zerultatus.. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif
noriu papasakot toki ciuda, kokio gyvenime nera buve dar... blink.gif Cia is ricinos aliejaus serijos.. Taigi mes cia svarstem ar veikia tie kompresiukai ar ne. Is kur zinot ar jie veikia. Aiku, kad tiketi mums visa laika reikalingi kazkokie irodymai..
Taigi si ryta susirgau mmmm net nepajutus ! Visa gyvenima jausdavau gana stiprius priesmmm skausmus. Kazkaip idomiai, iki Lap tie skausmai budavo daug didesni, neapseidavau be nospos. Po lap pastebejau kad skausmai apmazeje ir apseidavau be skausminamuju, o si menesi (kai dariausi gan intensyviai ricinos kompresus) susirgau absoliuciai net neitardama biggrin.gif doh.gif Guliu lovoj prabudus, jauciu slapia ten... Galvoju, hm negi isskyros parejo taip gausiai (atsiprasau uz rislia kalba) at sikeliu blyn, raudona, nes apakau.. Nes visa laika jau zinau kad bus mmm vien is to maudimo pilvo apacioj.. Na zodziu 100proc aisku nezinau ar cia nuo ricinos ar ne, bet kolkas nezinau ka daugiau ''kaltint'' biggrin.gif Zodziu ziuresiu kita menesi! ir atraportuosiu 4u.gif
Atsakyti