QUOTE(RositaK @ 2013 04 12, 19:44)
dariau du kursus. pamenu tiek, kad tuo metu, kai uzdedavau kompresa, tai man ten viska nuo gimdos iki pilvo maudendavo matyt vistiek kazka sujudino.
konkreciai kiek itakos padare man sunku pasakyti, nes juos dariausi po laparoskopiju, gal pries 5IVF nepamenu tiksliai faktas kad pastot nepadejo. Taciau ar tik nuo to gali priklausyt...
pas mane saaugos l. greitai dauginas: dare pirma lap. (po 3IVF) - rado saaugas (jas atidalino) ir kiausintakius susisukusius, hidrosalpingsuose...tada po 3men antros lap. metu vel tu saaugu priaugo
sie kompresai kaip supratau teigiamai veikia ne tik saaugas, bet jei kokia cista ar siaip negalavimai gimdoj, uzdegimai ir t.t.
siaip visur po lap. rekomenduotina vartoti enzymus kad nesidaugintu saaugos, nesurandetu pjovimai. Dar geriau grynas bromelainas
konkreciai kiek itakos padare man sunku pasakyti, nes juos dariausi po laparoskopiju, gal pries 5IVF nepamenu tiksliai faktas kad pastot nepadejo. Taciau ar tik nuo to gali priklausyt...
pas mane saaugos l. greitai dauginas: dare pirma lap. (po 3IVF) - rado saaugas (jas atidalino) ir kiausintakius susisukusius, hidrosalpingsuose...tada po 3men antros lap. metu vel tu saaugu priaugo
sie kompresai kaip supratau teigiamai veikia ne tik saaugas, bet jei kokia cista ar siaip negalavimai gimdoj, uzdegimai ir t.t.
siaip visur po lap. rekomenduotina vartoti enzymus kad nesidaugintu saaugos, nesurandetu pjovimai. Dar geriau grynas bromelainas
Aiskutis, situacija sudetinga pas jumi Na taip, sie kompresai kaip profilaktinis dalykas, jie stebuklu padaryti negali, bet ju poveikio lygis turbut dar priklauso nuo problemos sunkumo ir dar nuo asmens turbut. Taip, raso kad nuo gimdos polipu, cistu ir viso reprodukcinio trakto negalavimu, bet ne tik, ir kitoms ligoms jis gali but naudojamas- plauciam, kepenim ir t.t.. turbut turi bendrai kokiu tai antiuzdegiminiu savybiu. Bet va mes ir galvojam ji naudoti kad saaugu vel nepriaugtu, nes ir as ir olelebebe nesenai laparaskopijas praeje, ir taip nesinoriu kad vel ten ju priaugtu Bet va jusu atveju va atrodo kad jos vistiek auga, ricina ar ne ricina.. Nors visur teigia kad kompresus reikia naudoti nuo 3 iki 6 menesiu, zodziu ilgas procesas, reikia daug kantrybes ir pasisventimo.
As klausiau vieno gero ginekologo del tu enzimu, tai jis man pasake kad neverta svaistyti pinigu, sake tikrai nepades.. Nors daug kur matau kad rekomenduoja juos ar netgi israso po laparaskopiju. Kas ten zino istiesu kiek padeda tie visi alternatyvus metodai, turbut niekas iki galo to istyre nesa, tas mes ir bandom viska ka galim, gal vieniem padeda, kitiem gal maziau, bet va bent jauti kad kazka darai zmogus, kad kazkokia kontrole savo rankose turi, nes nieko nedaryti ir susitaikyti su situciaja butu lygu kapituliacijai, o mes gi moterys karingos