Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(RositaK @ 2013 04 12, 19:44)
dariau du kursus. pamenu tiek, kad tuo metu, kai uzdedavau kompresa, tai man ten viska nuo gimdos iki pilvo maudendavo  unsure.gif matyt vistiek kazka sujudino.
konkreciai kiek itakos padare man sunku pasakyti, nes juos dariausi po laparoskopiju, gal pries 5IVF  g.gif nepamenu tiksliai  blush2.gif faktas kad pastot nepadejo. Taciau ar tik nuo to gali priklausyt...
pas mane saaugos l. greitai dauginas: dare pirma lap. (po 3IVF) - rado saaugas (jas atidalino) ir kiausintakius susisukusius, hidrosalpingsuose...tada po 3men antros lap. metu vel tu saaugu priaugo  doh.gif

sie kompresai kaip supratau teigiamai veikia ne tik saaugas, bet jei kokia cista ar siaip negalavimai gimdoj, uzdegimai ir t.t.
siaip visur po lap. rekomenduotina vartoti enzymus kad nesidaugintu saaugos, nesurandetu pjovimai. Dar geriau grynas bromelainas  4u.gif

Aiskutis, situacija sudetinga pas jumi g.gif Na taip, sie kompresai kaip profilaktinis dalykas, jie stebuklu padaryti negali, bet ju poveikio lygis turbut dar priklauso nuo problemos sunkumo ir dar nuo asmens turbut. Taip, raso kad nuo gimdos polipu, cistu ir viso reprodukcinio trakto negalavimu, bet ne tik, ir kitoms ligoms jis gali but naudojamas- plauciam, kepenim ir t.t.. turbut turi bendrai kokiu tai antiuzdegiminiu savybiu. 4u.gif Bet va mes ir galvojam ji naudoti kad saaugu vel nepriaugtu, nes ir as ir olelebebe nesenai laparaskopijas praeje, ir taip nesinoriu kad vel ten ju priaugtu verysad.gif Bet va jusu atveju va atrodo kad jos vistiek auga, ricina ar ne ricina.. g.gif Nors visur teigia kad kompresus reikia naudoti nuo 3 iki 6 menesiu, zodziu ilgas procesas, reikia daug kantrybes ir pasisventimo. doh.gif
As klausiau vieno gero ginekologo del tu enzimu, tai jis man pasake kad neverta svaistyti pinigu, sake tikrai nepades.. schmoll.gif Nors daug kur matau kad rekomenduoja juos ar netgi israso po laparaskopiju. Kas ten zino istiesu kiek padeda tie visi alternatyvus metodai, turbut niekas iki galo to istyre nesa, tas mes ir bandom viska ka galim, gal vieniem padeda, kitiem gal maziau, bet va bent jauti kad kazka darai zmogus, kad kazkokia kontrole savo rankose turi, nes nieko nedaryti ir susitaikyti su situciaja butu lygu kapituliacijai, o mes gi moterys karingos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 11, 22:47)
Baik tu baikas, skolinga  biggrin.gif  As tik dziaugiuos kad kazkam dar idomu tokia info, kad yra su kuo pasidalint, nes aplink cia tai visi sveiki, niekas problemu neturi, tai ir sedi su savo mintim ir 'ziniom' vienas zmogelis verysad.gif  O cia forumuke bent jau randu likimo draugu friends.gif
Kai jau gavau diagnoze, tai valandu valandas, dienu dienas sededavau intike, siurbiau informacija kaip ir ka galima padaryti kad nors kazkiek padet savo tiems kiausintakiams  doh.gif  tai va dabar kiek ko girdejus, su mielu noru pasidalinsiu  4u.gif
Gyvenu tai as dabar Prancuzijoj, St.Tropeze, gal esi girdejus, kurortinis miestelis. Na jie turejo to ricinos aliejaus viena karta , bet man atidave paskutinius 2 mazus buteliukus, kuriu net neuzteko kompresui, po to perejau visas kitas vaistines ir niekas is ju neturejo. Aisku, kokiam didesniam mieste tai butu, bet po to uzsipirkau Lietuvoj ir kolkas turiu pakankamai  smile.gif
Akupunktura daresi mano sesuo. Po to greit pastojo. Bet nesivyste... Nu cia kita istorija. Kiek teko skaityti  biggrin.gif , akupunktura gerai apskritai, ne tik del neovuliavijos. Pagrinde ji sujudina kraujotaka reprodukciniame trakte, o pagerejus kraujotakai vyksta daug teigiamu dalyku, kas gali buti ir labai naudinga ir kiausintakiams: su krauju lasteles gauna daugiau deguones ir visu kitu gerybiu, kas padeda ju gyjimui, regeneracijai, veiksmingumui. Tad manau kad butu neblogai ji ir su musu problemom. As zadejau pabandyti akupunktura kai buvau LT, bet nespejau. Tad gal ateity  mirksiukas.gif
O apie koki cia vaisingumo lubrikanta sneki? apsviesk dabar tu mane  smile.gif  4u.gif

Labukas 4u.gif turbut jau radai pati, nes neabejoju,kad esi naršymo asė, va čia http://www.conceiveplus.lt/ Na mums jis problemos nepašalins , o as ten žino, gal prie viso to ka mes darome, šitas bus paskutinis lašas iki tikslo blush2.gif . Taigi brangioji, aš ir esu viena tokia nesveika tarp sveiku, tai net nenoriu savo bėdom kitų apkrauti rolleyes.gif Dar pradės šalintis manes kaip raupsotos. Pasidariau vakar bandomąjį kompresiuką, tai su maistine plevele labai gerai laikosi. Kursas doh.gif iš ties labai ilgas, nu bet teks daryti tiek kiek leis kantrybė. Kiek pamenu prieš ovuliaciją iš kart po mm reikia? Žinok arba aš prasta naršytoja arba tikrai nėra medžiagos apie profilaktiką prieš sąaugas ir užakusius kšnt. schmoll.gif Net bobučių liaudiškų gydymo būdų nera tongue.gif Na bet jei ką išgirsiu nors ausies krašteliu ar užžiūrėsiu akies krašteliu nedelsiant atreportuosiu. Keista ko mūsų šiame skyrelyje tiek nedaug, kai kituose forumuose merginos pasisako kad yra problemos su kšnt nepratekamumu g.gif P.S jau kokioj romantiškoj šaly gyveni...
wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 13, 20:38)
Labukas 4u.gif  turbut jau radai pati, nes neabejoju,kad esi naršymo asė, va čia http://www.conceiveplus.lt/ Na mums jis problemos nepašalins , o as ten žino, gal prie viso to ka mes darome, šitas bus paskutinis lašas iki tikslo  blush2.gif . Taigi brangioji, aš ir esu viena tokia nesveika tarp sveiku, tai net nenoriu savo bėdom kitų apkrauti rolleyes.gif Dar pradės šalintis manes kaip raupsotos. Pasidariau vakar bandomąjį kompresiuką, tai su maistine plevele labai gerai  laikosi. Kursas  doh.gif iš ties labai ilgas, nu bet teks daryti tiek kiek leis kantrybė. Kiek pamenu prieš ovuliaciją iš kart po mm reikia? Žinok arba  aš prasta naršytoja arba tikrai nėra medžiagos apie profilaktiką prieš sąaugas ir užakusius kšnt. schmoll.gif Net bobučių  liaudiškų gydymo būdų nera tongue.gif Na bet jei ką išgirsiu nors ausies krašteliu ar užžiūrėsiu akies krašteliu nedelsiant atreportuosiu. Keista ko mūsų šiame skyrelyje tiek nedaug, kai kituose forumuose merginos pasisako kad yra problemos su kšnt nepratekamumu g.gif P.S jau kokioj romantiškoj šaly gyveni...
wub.gif  thumbup.gif

Labuka labuka 4u.gif
Ai dabar zinau apie koki lubrikanta sneki, panasu bandziau Preseed vadinasi, bet deja nieko jis man.. Na cia aisku ne jame esme, bet galvojau irgi pabandysiu a vnus smile.gif
Del narsymo tai as nemanau kad tu bloga narsytoja, as zinok kiek ieskodavau info Lietuviskam google tai irgi labai mazai rasdavau apie visas sias problemas, nekalbant jau apie saaugas. net apie ta pacia chlamydia, kur jau yra viena is populiariausiu plintanciu zarazu, jau tokios netikslingos informacijos LT tinklapiuose matydavau, tai ner zodziu.. As tai daugiausia visko randu anglu kalba.
Nu jo, musu cia nedaug, bet matau senesniuose postuose tai daugiau mergaiciu buvo.. Paskui gal kitos perejo i IVF skyreli,eli iveikiau nevaisinguma 4u.gif Bet jei paziuresi ten forume prie temutes rodo skaiciuka kiek zmoniu perziurejo sia tema tai rodo daug mirksiukas.gif
Jo, ricina nuo menesiniu iki ovuliacijos 4u.gif
Na taip romantiska salis, labiausiai tai man patinka siluma, jau pas mus vasarele kaip ir atejo, nors siemet paveluotai siek tiek, bet jau kyla virs 20 silumos, tai dziugu, ir nuotaikos geresnes. Jau prie juros galima bus lekt greit clap.gif Nu atsiprasau, nenorejau cia jusu erzint ax.gif bet girdejau ir lietuvelei jau sniegas tirpsta 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms mergytėms 4u.gif
Einu ir aš šiuo nelengvu keliu, kai dėl kiaušintakiu nepratekamumo nesulaukiam savo stebuklėlio.
Lygiai prieš metus po GN, buvo atlikta laparaskopija, kuria labai tikejau, kad padės pastoti. Kelis menesius bandem naturaliai, o paskui su ovuliacijos stimuliacija.

Pastojau per 3 ovuliacijos stimuliacija, tačiau buvo negimdinis nėštumas.
Anksciau maciau kalbėjot apie leidziamas alijosiaus ampules. Ta mėnėsi kai pastojau as buvau susileidus 10 alijosiaus apmuliu.

Po operacijos kai salino negimdini nėštuma, bunant namie visa initka naršiau ka daryti ,kad atblokuoti kiaušintakius. radau amerikietiska puslapi, taipat apie ricinos aliejus. Pora menesiu dėjaus, paskui uzsimirso. Prisisiunciau visokiu papildu, "Wobenzym"-ji geriu ir dabar.
Taip pat prsisiunciau augalu, jei kas girdejo detis išmirkius tamponeli i maksti ir buti su juo. Iskuiciau sudetis, pagal jas is visokiu ebay, amerikos per tarpininkes susisiunciau viska, pasidriau misini ir deduosi.

Vis tikiuosi sulaukti savo stebuklo.
mane gydziusi gydytoja sako , kad lieka tik IVF verysad.gif , bet as kazkodel netikiu. Nusprenziau atsiduoti gamtos galioms. taipat esu pasidarisu eteriniu alieju misini, kuriuo tepu pilveli
Papildyta:
jdjola13 mano svajoniu kelione i pietų Prancuzija. jei tik viskas iseis i birzelio gala planuojam su vyru aplankyti si krasta, Santropezas taipat įtrauktas i lankytinu miestu sąrasa smile.gif
Papildyta:
Šiandien vėl nusipirkau leidziamu alijosiaus ampuliu, bandysiu dar karta.
Atsakyti
Bella, niekas neatblokuoja kiausintakiu, saaugos yra saaugos, visokie tepimai, tamponai - tik laiko gaisimas, jei jau diagnozuota, kad nepratekami. Teoriskai gali padeti kiausintakiu plastine operacija, bet irgi tikimybe maza, nes lieka pazeista kiausintakiu struktura, as pati esu itin retas atvejis, kai pastojau su absoliuciai beviltisku kiausintakiu, tiksliau jo likuciu (kelis kartus operuotu).
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2013 04 17, 14:41)
Bella, niekas neatblokuoja kiausintakiu, saaugos yra saaugos, visokie tepimai, tamponai - tik laiko gaisimas, jei jau diagnozuota, kad nepratekami. Teoriskai gali padeti kiausintakiu plastine operacija, bet irgi tikimybe maza, nes lieka pazeista kiausintakiu struktura, as pati esu itin retas atvejis, kai pastojau su absoliuciai beviltisku kiausintakiu, tiksliau jo likuciu (kelis kartus operuotu).

exDaiva,

Nors kreipeisi ne i mane, bet noriu isiterpti, zinau ka sakai, man daktarai ta pati pasake buvo, kad jei jau kiausintakis uzsikimses, ar yra saaugu, atsatyti jo funksciojos neimanoma... Taciau, pasiziurek, net ir pati parasei, kad pastojai su 'beviltisku' kiausintakiu.. Ir mes visos ne viena toki atveji esam girdeje.. Mano manimu ir ziurint pagal visa medicina, iki galo niekas nera issiaiskines ar paskires pakankamai laiko studijoms kad istirti ar tie visi tamponai, aliejai, masazai istiesu kazkiek veikia ar ne.. Jei visi sie dalykai ir padeda, ar kazkiek asistuoja organizmo gyjimui, tai turbut yra per ilga laiko tarpa ir t.t.. O kadangi medicina isrado IVF- greita sios problemos sprendima, todel niekas i kiausintakiu 'gaivinima' demesio ir labai nebekreipia.. Todel manau kad vilties yra.. Tuo labiau kad tikrai pasitaiko gi tiek istoriju kad pastoja su tais visiskai 'nepratekamais' kiausintakiais. Organizmas juk linkes save gydyti tad manau kazkokia asistencija, pagalba jam, tikai nepakenks. Nesakau aisku, vilties tos nedaug, jei jau tokius stebuklus darytu tie aliejai, alijosiai ir visa kita, visos jau senai nescios vaiksciotu, taciau gi negali sakyt kategoriskai kad niekas tau cia nepades, nes mes to iki galo tikrai nezinom mirksiukas.gif

Bella,

Uzjauciu kad esi sioj situacijoj, zinau tikrai kaip sunku. kantrybes tau 4u.gif Na o pietu Prancuzija tikrai verta aplankyti, St, Tropeza taip pat! Tikrai nenusivilsi manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 04 17, 14:38)
Labas visoms mergytėms 4u.gif
Einu ir aš šiuo nelengvu keliu, kai dėl kiaušintakiu nepratekamumo nesulaukiam savo stebuklėlio.
Lygiai prieš metus po GN, buvo atlikta laparaskopija, kuria labai tikejau, kad padės pastoti. Kelis menesius bandem naturaliai, o paskui su ovuliacijos stimuliacija.

Pastojau per 3 ovuliacijos stimuliacija, tačiau buvo negimdinis nėštumas.
Anksciau maciau kalbėjot apie leidziamas alijosiaus ampules. Ta mėnėsi kai pastojau as buvau susileidus 10 alijosiaus apmuliu.

Po operacijos kai salino negimdini nėštuma, bunant namie visa initka naršiau ka daryti ,kad atblokuoti kiaušintakius. radau amerikietiska puslapi, taipat apie ricinos aliejus. Pora menesiu dėjaus, paskui uzsimirso. Prisisiunciau visokiu papildu, "Wobenzym"-ji geriu ir dabar.
Taip pat prsisiunciau augalu, jei kas girdejo detis išmirkius tamponeli i maksti ir buti su juo. Iskuiciau sudetis, pagal jas is visokiu ebay, amerikos per tarpininkes susisiunciau viska, pasidriau misini ir deduosi.

Vis tikiuosi sulaukti savo stebuklo.
mane gydziusi gydytoja sako , kad lieka tik IVF verysad.gif , bet as kazkodel netikiu. Nusprenziau atsiduoti gamtos galioms. taipat esu pasidarisu eteriniu alieju misini, kuriuo tepu pilveli
Papildyta:
jdjola13 mano svajoniu kelione i pietų Prancuzija. jei tik viskas iseis i birzelio gala planuojam su vyru aplankyti si krasta, Santropezas taipat įtrauktas i lankytinu miestu sąrasa smile.gif
Papildyta:
Šiandien vėl nusipirkau leidziamu alijosiaus ampuliu, bandysiu dar karta.

Papasakok jei gali daugiau apie tas leidziamas alijosiaus ampules, kaip jos tiksliai vadinasi ir kur pirkai? Ar savo nuoziura jas sau paskyrei ar daktarai israse? Ar jos kokiu pasaliniu poveikiu neturi? 4u.gif
Atsakyti
Apie alijosiu man papasakojo kolege virs 50 metu. sake jos jaunystes laikais labai buvo populiarus. Ir ji pastojo susileidus alijosiaus apmules. Lietuviskuose puslapiuose neradau jokios info.
Kelis kartus bandziau gydytojai uzsiminti apie juos, bet ji labai pasaipiai i tai reagavo. Vis tik vaisingumo klinika, pinigeliai nemazi. Na suabejojau ja kai ji primigtynai siule IUI, o kaip zinia tokia procedura atliekant viena is salygu pratekami kiausintakiai, kas pas mane butent tai ir yra probelma.

Tai zodziu as apie juos pasiskaicius rusu saituose savarankiskai nusprendziau leistis . Kad nenusisnekeciau ikelsiu nuoroda i aprasyma rusu kalba, pati ko nesuprantu per google verteja verciuosi.
Vadinasi : алоэ экстракт жидкии раствор для подкожного введения.
Pirkau is rusijos kur veza prekes ivairias, tame tarpe ir vaistus.
http://askorbin.ru/S...cForm=000125146
Kai leidausi jokio pasalinio poveikio nejutau.
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 04 17, 21:31)
Apie alijosiu man papasakojo kolege virs 50 metu. sake jos jaunystes laikais labai buvo populiarus. Ir ji pastojo susileidus alijosiaus apmules. Lietuviskuose puslapiuose neradau jokios info.
Kelis kartus bandziau gydytojai uzsiminti apie juos, bet ji labai pasaipiai i tai reagavo. Vis tik vaisingumo klinika, pinigeliai nemazi. Na suabejojau ja kai ji primigtynai siule IUI, o kaip zinia tokia procedura atliekant viena is salygu pratekami kiausintakiai, kas pas mane butent tai ir yra probelma.

Tai zodziu as apie juos pasiskaicius rusu saituose savarankiskai nusprendziau leistis . Kad nenusisnekeciau ikelsiu nuoroda i aprasyma rusu kalba, pati ko nesuprantu per google verteja verciuosi.
Vadinasi : алоэ экстракт жидкии раствор для подкожного введения.
Pirkau is rusijos kur veza prekes ivairias, tame tarpe ir vaistus.
http://askorbin.ru/S...cForm=000125146
Kai leidausi jokio pasalinio poveikio nejutau.

Aciu uz nuoroda 4u.gif reiks pamastyt g.gif
P.s cia po tavo nik'u matau kad parasyta kad turi sunu ir dukra, ar cia po to tau kiausintakiai uzako ar kaip? blink.gif
Del tu tamponeliu tai skaiciau kad padeda jei yra kamsciai susidare kiausintakiuose, bet saaugom jie nelabai ka padarys... verysad.gif O po laparaskopijos tau pratekamumas buvo ar ne? Koki diagnoze? Man pradzioj sake buvo visai uzauge galiukai, po lap tipo 'sunkiai pratekami' bet deja nestumo jokio, nei vietoj nei nevietoj.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 17 balandžio 2013 - 21:47
Tai ner uz ka mirksiukas.gif nesunku gi smile.gif
Esant tokioms problemoms atrodo viska isbandytum, kol yra nors kiek vilties, kad gali padeti. Kaip cia rase, kad svaistau pinigus ir laika, tai as jauciuosi bent kazka daranti tiklso link, nei sedeciau ir grauzciausi. IVF mums kolkas neiperkama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 04 17, 21:51)
Tai ner uz ka mirksiukas.gif  nesunku gi smile.gif
Esant tokioms problemoms atrodo viska isbandytum, kol yra nors kiek vilties, kad gali padeti. Kaip cia rase, kad svaistau pinigus ir laika, tai as jauciuosi bent kazka daranti tiklso link, nei sedeciau ir grauzciausi. IVF mums kolkas neiperkama verysad.gif

Tai va as irgi manau kad turbut mes kazkaip psichologiskai geriau jauciames kai kazka darom, negu visiskai sedet ir susitaikyti su ta mintim. Galu gale juk tikrai tie dalykai nepakenks ax.gif
Atsakyti
Turiu du vaikucius is pirmos santuokos.
Kai istekejau antra karta, pradzioj neplanavom vaiku, bet po metu pradejom planuoti. Tada ilgai laukti nereikejo, per 3men planavimo pastojau. Taciau 7sav ivyko persileidimas. Po jo emiau varstyti gydytoju duris ieskoti kas negerai. Dariausi ivairius tyrimus, ir rado chlamidiju. Po sio tyrimo iskarto pasake, kad ir persileidimas galejo del to but, ir kaiusintakiai pakenkti. Tada dare gimdos nuotrauka kuri parode kaires puses nepratekamuma. veliau atliko LAP. Is israso: kaireje kiausintakis uzdaras, galas yra saaugose, jis atidalintas, isverstas, fiksuotas 1PDS siulu, des kiausintakio galas fimozuotas, jis isplestas.
Po operacijos del pratekejimo nieko man nesake gydytoja. As buvau nekarta ispeta apie negimdinio nestumo tikimybe.

Atsakyti