Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 10, 09:40)
Kas liecia amziu, tai zinoma, pats jegu zydejimas gi  yahoo.gif  assa.gif

drinks_cheers.gif vakar nusiprkau Marios Treben arbatzoliu, tipo irgi nuo visu ligu. Na, zinau tik tai kad tikrai nepakenks man ax.gif buvau paskaitinejusi šios zolininkes knyga, tai kaip ir kinai, pareiske, kad nera tokios ligos kurios negalima įveikti. Tai va brangioji, mums pirmiausia reikia ščyriai "prasiplauti "smegenus , pastiprinti organizma ir kiausintakiai bus beveik kaip nauji mirksiukas.gif Dar niekad tiek negeriau vitaminu, ir folio rgš. ir selena ir geležį. Dar šios žoles. Laukiu nesulaukiu, kada pagysiu po LAP iki galo, nes vis dar pateplioja po truputi, beje dar GN laukia, gyne liepe saugotis iki to laiko. Bet taip knieti padaryti stebukliuka ax.gif

As ir vitaminus geriu, su gelezim dabar atsargiai nes esu jos persirijus viena kart. Man seniau truputi mazakraujyste ten minejo daktaras, tai israse gelezies.. O veliau pati ja pradejau 'gydytis' nuo nuovargio ir pan, ant tiek persirijau tos gelezies kad net liezuvis pajuodavo.. galvojau kosmaras, kas cia darosi blink.gif Greitai suvedziau galus kad cia jau gelezies perteklius, tai dabar truputi atsargiai su visais preparatais blink.gif Ai dabar nusiperku dazniausiai kompleksa specialiai bandancioms pastoti, ar tai pregnacare ar kita koki panasu ir uztenka nes perdaugint vitaminu irgi nera gerai.. schmoll.gif
O kiek tu folines rugsties vartoji? Zinau kad 400 yra rekomenduojama norma, bet kituose skyreliuose pasiskaitau kad merginos vartoja po 2000 ir 3000 bigsmile.gif tai nezinau gal reiktu padaugint ir man g.gif
Tiesa, sianakti sapnavau kad abu su MB gaudem lasisas rankomis!! smile.gif jis viena pagavo tokia riebia grazia, ir as , bet mano mazesne buvo tai as nusprendziau ja paleisti ir bandyti didesne pagauti nes ten ju pilnas tvenkinys buvo biggrin.gif Esu seniau sapnavus zuvis tai kazkaip nestumo neatnese, man kazkaip daugiau su pinigais sis sapnas susijes, nu bet vistiek buvo malonus, geras sapnas kaip bebutu thumbup.gif
Truputi keista kad taip ilgai teplioji ir taip ilgai myletis neleido tau, tau daktare sake kiek laiko mazdaug teplios? Nes man tai net ir pasake kada mazdaug menesines bus, ir neapsiriko.. Nu bet visom truputi skirtingai vistiek po tu lap. Manau priklauso visa pooperacine eiga nuo to ka ten dare vidui.. Tikiuosi greit sugysi
console.gif 4u.gif
Atsakyti
Truputi keista kad taip ilgai teplioji ir taip ilgai myletis neleido tau, tau daktare sake kiek laiko mazdaug teplios? Nes man tai net ir pasake kada mazdaug menesines bus, ir neapsiriko.. Nu bet visom truputi skirtingai vistiek po tu lap. Manau priklauso visa pooperacine eiga nuo to ka ten dare vidui.. Tikiuosi greit sugysi
console.gif 4u.gif
[/quote]
taigi taip, priklauso nuo operacijos, ir matai man vietoje menesiniu pradejo tepliot, tai ju kaip ir nebebuvo, kadangi isoperavo "nevietini " nestuma, tai po operacijos man pradejo valytis, ir menesines prasidejo, po to baigesi, ir poratrejeta dienu patepe, siandien viskas ok thumbup.gif kaip ir ...bet su tais lovos reikalais, kaip naujokai blush2.gif prezrvatyvu neturejom cool.gif saugojantis tai daryti nebemokam lotuliukas.gif jauciu kad man O prasidejo, privalau saugotis rolleyes.gif as tai geriu folio kur 400, zinai gal ir gerai daugiau, va paskaiciau kad reikalingas lasteliu atsinaujinimui, dalijimuisi ax.gif o gelezi tai pagal instrukcija, nes po LAP visgi nemazai nukraujavau. as pamenu kazkada irgi geriau pregnacare rolleyes.gif sugeriau pakeli, bet tai man tiek nepadejo. Mums reikia kazka ismastyti kas valo organizma( ypac kiausintakius ) blush2.gif nusipirkau ricinos aliejaus bet neprisiruosiu daryti kompresu . Nuuu tavo sapnelis tikrai geras biggrin.gif bet kokiu atveju jei ne vaikai, tai kazkoks laimikis geras bus. O tu nesismulkini biggrin.gif nenori atsiliki nuo vyro :)Tiesa, o ka galvoji apie kali magni, skaiciau kad jie valo organisma cool.gif beje ju trukumai susidaro trombai kraujagyslese. Gal turi itakos ir kiausintakiams tongue.gif Kad magnio trukumas pas mane tai aisku, nes visi simptomai yra kurie pasireiskia trukstant jo. Tad po gelezies dar sugersiu magnio kursa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 10 balandžio 2013 - 21:33

Papildyta:
Tiesa, o ka galvoji apie kali magni, skaiciau kad jie valo organisma cool.gif beje ju trukumai susidaro trombai kraujagyslese. Gal turi itakos ir kiausintakiams tongue.gif Kad magnio trukumas pas mane tai aisku, nes visi simptomai yra kurie pasireiskia trukstant jo. Tad po gelezies dar sugersiu magnio kursa ax.gif
[/quote]

Del kalio ir magnio nieko specifisko negirdejau, reiks pasidomet g.gif O kokie simptomai butent kai truksta magnio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 10 balandžio 2013 - 21:55
[/quote]
taigi taip, priklauso nuo operacijos, ir matai man vietoje menesiniu pradejo tepliot, tai ju kaip ir nebebuvo, kadangi isoperavo "nevietini " nestuma, tai po operacijos man pradejo valytis, ir menesines prasidejo, po to baigesi, ir poratrejeta dienu patepe, siandien viskas ok thumbup.gif kaip ir ...bet su tais lovos reikalais, kaip naujokai blush2.gif prezrvatyvu neturejom cool.gif saugojantis tai daryti nebemokam lotuliukas.gif jauciu kad man O prasidejo, privalau saugotis rolleyes.gif as tai geriu folio kur 400, zinai gal ir gerai daugiau, va paskaiciau kad reikalingas lasteliu atsinaujinimui, dalijimuisi ax.gif o gelezi tai pagal instrukcija, nes po LAP visgi nemazai nukraujavau. as pamenu kazkada irgi geriau pregnacare rolleyes.gif sugeriau pakeli, bet tai man tiek nepadejo. Mums reikia kazka ismastyti kas valo organizma( ypac kiausintakius ) blush2.gif nusipirkau ricinos aliejaus bet neprisiruosiu daryti kompresu . Nuuu tavo sapnelis tikrai geras biggrin.gif bet kokiu atveju jei ne vaikai, tai kazkoks laimikis geras bus. O tu nesismulkini biggrin.gif nenori atsiliki nuo vyro :)Tiesa, o ka galvoji apie kali magni, skaiciau kad jie valo organisma cool.gif beje ju trukumai susidaro trombai kraujagyslese. Gal turi itakos ir kiausintakiams tongue.gif Kad magnio trukumas pas mane tai aisku, nes visi simptomai yra kurie pasireiskia trukstant jo. Tad po gelezies dar sugersiu magnio kursa ax.gif
[/quote]

Nu jei vaikus visgi sapnelis reiks tai gal dvynukus biggrin.gif Gal jau cia mano IVFúi pranasauja sapnai kad dvi zuvytes uzkibs thumbup.gif

Su ricinos kompresais tai taip truputi terliones yra, man is pradziu greit fantazija atsoko nuo tu kompresu, tas aliejus toks lipnokas, rubus reikia prastesnius uzsidet. pabandziau pora kart ir pagalvojau, ai tikrai neatkims man jie tu kiausintakiu, nesamone ir meciau ta reikala. Po to po kazkiek laiko kai pradejo man ta soneli vel mausti, pamasciau, pabandysiu paziuret ar bent jau skausma nuims. Nes pas mane toks tempimo jausmas kairiame sone. Pasidariau mazesni kompresiuka butent ant to sono, celofano ant virsaus, tada su bintu apsivyniojau aplink klubus, kad nenukristu visas reikalas, tada uzsimaukslinau tokias balerinos tympas biggrin.gif (kad gerai viska prilaikytu), tada pasildyt reik, nu ir prabuvau as su tuo kompresu kokias 5 val. Ir zinok kaip ranka nueme visus tempimus. Tai kita diena vel dariausi ir taip visas dienas iki O. Tai va nezinau, tokia patirtis mano, kokius ten stebuklus ji daro tiksliai nezinau, bet kaip tu sakai- nepakenks mirksiukas.gif po siu menesiniu vel darysiuos.. Pagal visus aprasymus tai sie kompresai labai valo visa reprodukcine systema, lymfa, kiausintakius, ten raso kad net juos atkemsa, nu bet.... kazkiek skepticizmo reik idet visgi.. Raso atseit kad ricinos aliejus specifiskas tuom, kad gali prasiskverbti i pilvo ertme per 8cm, todel jis toks galingas ir efektigas savo gydomom galiom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 10 balandžio 2013 - 22:13
Labukas jdjola13 4u.gif Tu matai blink.gif zinai tikiu,kad ricinos aliejus toks galingas, fsio, darysiu ir as tuos kompresus, pasiterliot pasiterliosiu, bent jau ramiau ant sirdies bus rolleyes.gif tik kad tas ricinos aliejus pas mus koks brangus doh.gif galvojau sumokesiu daugiausiai kokius 6 Lt, o sumokejau 12 Lt uz 100 ml buteliukeli. Teks pasiteirauti dar rusu vaistinelese, ten gal pigiau. Na o apie kalį magnį, tai daug zmoniu kencia nuo ju trukumo padideja galimybe miokardo infarkto, insulto, kraujagyslių trombozės. Gal daugiau galvos kraujagysliu , bet vistiek. Paguglink labai daug yra apie tai. Bet ziurek, kaip supratau, kiekviena diena daraisi kompresus? reiks daug aliejaus ir maistines pleveles tongue.gif Zinai del tu sapnu apie zuvis. As net nezinojau kad jos pranasauja nestuma, supermamose ar tevu darzelyje buvau prisiskaiciusi biggrin.gif Vis svajojau susapnuoti tas zuvis lotuliukas.gif Nu va ir pris nestuma susapnavau, nezinau ar cia sutapimas ar ne, bet jei dar karta pasikartos toks sapnas tai leksiu griudama pirkti testo biggrin.gif Aisku linkiu tau pastoti naturaliai, laiko dar yra, vis maziau tu visokiu proceduru. Turbut jos nera itin malonios. Zinai visko pasitaiko netikeciausiuose momentuose( paskutine minute bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 11 balandžio 2013 - 19:01
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 11, 19:00)
Labukas jdjola13 4u.gif  Tu matai blink.gif zinai tikiu,kad ricinos aliejus toks galingas,  fsio, darysiu ir as tuos kompresus, pasiterliot pasiterliosiu, bent jau ramiau ant sirdies bus rolleyes.gif tik kad tas ricinos aliejus pas mus koks brangus  doh.gif galvojau sumokesiu daugiausiai kokius 6 Lt, o sumokejau 12 Lt uz 100 ml buteliukeli. Teks pasiteirauti dar rusu vaistinelese, ten gal pigiau.  Na o apie kalį magnį, tai daug zmoniu kencia nuo ju trukumo padideja galimybe  miokardo infarkto, insulto,  kraujagyslių trombozės. Gal daugiau galvos kraujagysliu , bet vistiek. Paguglink labai daug yra apie tai. Bet ziurek, kaip supratau, kiekviena diena daraisi kompresus? reiks daug aliejaus ir maistines pleveles tongue.gif Zinai  del tu sapnu apie zuvis. As net nezinojau kad jos pranasauja nestuma, supermamose ar tevu darzelyje buvau prisiskaiciusi biggrin.gif Vis svajojau susapnuoti tas zuvis lotuliukas.gif  Nu va ir pris nestuma susapnavau, nezinau ar cia sutapimas ar ne, bet jei dar karta pasikartos toks sapnas tai leksiu griudama pirkti testo biggrin.gif Aisku linkiu tau pastoti naturaliai, laiko dar yra, vis maziau tu visokiu proceduru. Turbut jos nera itin malonios. Zinai visko pasitaiko netikeciausiuose momentuose( paskutine minute bigsmile.gif )

Sveikute 4u.gif
Taip ricinos al brangus, as lietuvoj irgi jo uzsipirkau nes cia jo net nera! Bet su tuo kompresu, nezinau ar tu skaicius esi, yra taip: kiekviena karta naujo aliejaus naudoti nereikia. Pasidarai ta flanelini lankstinuka, tada pasildai truputi alieju ant duju, tuomet jis siek tiek suskysteja ir apipili flanelini lankstini juo, taip kad is butu visas persigeres tuo aliejum, ir dedi ji ant pilvuko (turi but siek tiek siltas) apsivynioji visais ten celofanais ir kojinem ir ten rekomenduoja pabut su kompresu nuo 30 iki 90 min bet as daug kur maciau kad zmones su juo buna ir po kelias val. Panaudojus nusiemi ji ir pasidedi i koki inda su dangciu ir laikai saldytuve iki kito karto.. Kita syki vel ta pati pasildai ir vel naudoji ta pati. Ten raso kad ta pati kompresa naudoji apie 30-40 kartu tik tada daraisi nauja ir naudoji nauja alieju, taip kad i bankrota nueit neturetum. As pasistengsiu tau rast ir imest info apie ji ar youtube filmuku, tik viskas angliskai. kaip ta su anglu?
Na, zuvytes turbut tavo pranasingasis sapnas apie nestuma, as tikiu kad kiekvienas turi savo sapnus kur jiems kazka butent reiskia.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Olelebebe,2013 04 11, 19:00]Labukas jdjola13 4u.gif  Tu matai blink.gif zinai tikiu,kad ricinos aliejus toks galingas,  fsio, darysiu ir as tuos kompresus, pasiterliot pasiterliosiu, bent jau ramiau ant sirdies bus rolleyes.gif tik kad tas ricinos aliejus pas mus koks brangus  doh.gif galvojau sumokesiu daugiausiai kokius 6 Lt, o sumokejau 12 Lt uz 100 ml buteliukeli. Teks pasiteirauti dar rusu vaistinelese, ten gal pigiau. 

Cia imetu tau viena filmuka kaip pasidaryti ta kopresa, toks senovinis filmukas biggrin.gif
Zodziu pradzioj galima naudot kasdien arba koiu 5 kart i sav, bet jei bandai pastoti tai po ovuliacijos negalima, nes gi ir sildai ta vieta kas negerai yra nesciom, ir siaip jei jis viska valo ten lauk, tai ir zirniukui butu pavojus blink.gif
http://www.youtube.c...h?v=sVaCT80TzlY
Ten rodo kad ji visa laika guli ta moteriske, bet as tai pradzioj paguliu o po to uzsiemu bet kuom, truputi mazesni pasidariau kad patogu butu. Na ziurek, gali truputi improvizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 11 balandžio 2013 - 19:57
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 11, 20:15)
Sveikute  4u.gif
Taip ricinos al brangus, as lietuvoj irgi jo uzsipirkau nes cia jo net nera! Bet su tuo kompresu, nezinau ar tu skaicius esi, yra taip: kiekviena karta naujo aliejaus naudoti nereikia. Pasidarai ta flanelini lankstinuka, tada pasildai truputi alieju ant duju, tuomet jis siek tiek suskysteja ir apipili flanelini lankstini juo, taip kad is butu visas persigeres tuo aliejum, ir dedi ji ant pilvuko (turi but siek tiek siltas) apsivynioji visais ten celofanais ir kojinem ir ten rekomenduoja pabut su kompresu nuo 30 iki 90 min bet as daug kur maciau kad zmones su juo buna ir po kelias val. Panaudojus nusiemi ji ir pasidedi i koki inda su dangciu ir laikai saldytuve iki kito karto.. Kita syki vel ta pati pasildai ir vel naudoji ta pati. Ten raso kad ta pati kompresa naudoji apie 30-40 kartu tik tada daraisi  nauja ir naudoji nauja alieju, taip kad i bankrota nueit neturetum. As pasistengsiu tau rast ir imest info apie ji  ar youtube filmuku, tik viskas angliskai. kaip ta su anglu?
Na, zuvytes turbut tavo pranasingasis sapnas apie nestuma, as tikiu kad kiekvienas turi savo sapnus kur jiems kazka butent reiskia..  smile.gif  4u.gif

aciuuuukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif na tu ir pasikausciusi mergyt, man jau geda pries tave darosi, tiek daug geru dalyku suzinojai. O as va sedziu ir laukiu isiziojus kai varna surio blush2.gif Nu be reikalo tokia informacija nebus platinama manau rolleyes.gif Sakyk jei ne paslaptis kokioj saly gyveni? Keista kad nera tokio dalyko, gal kokiose specializuotose , tipo homeopatinese, vaistinese rastum ax.gif , juk ten uzsienyje viskas taip pazenge ir perzenge i prieky, kad mums nesusigaudyti. Tiesa, dabar ar maisau ar tu kalbejai kad teta dare akupunktura? Ar tu bandei? Skaiciau kad padeda nevaisingumui, bet raso ,kad ovuliacijos ciklo nevaisingumui. Del kiausintakiu nepraeinamum dar neradau. Cia tik tarp kitko, paskaiciau, kad magnio (ir kalcio) jonu yra vaisingumo lubrikante, kuris palaiko lasteliu gyvibinguma ir t.t. nu vienu zodziu kiekvienas vitaminas kazkiek yra svarbus. Jei ka naujo suzinosiu butinai parasysiu, dabar lieku tau skoloje notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 11, 21:25)
aciuuuukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  na tu ir pasikausciusi mergyt, man jau geda pries tave darosi, tiek daug geru dalyku suzinojai. O as va sedziu ir laukiu isiziojus kai varna surio  blush2.gif Nu be reikalo tokia informacija nebus platinama manau rolleyes.gif Sakyk jei ne paslaptis kokioj saly gyveni? Keista kad nera tokio dalyko, gal kokiose specializuotose , tipo homeopatinese, vaistinese rastum  ax.gif , juk ten uzsienyje viskas taip pazenge ir perzenge i prieky, kad mums nesusigaudyti. Tiesa, dabar ar maisau ar tu kalbejai kad teta dare akupunktura? Ar tu bandei? Skaiciau kad padeda nevaisingumui, bet raso ,kad ovuliacijos ciklo nevaisingumui. Del kiausintakiu nepraeinamum dar neradau. Cia tik tarp kitko, paskaiciau, kad magnio (ir kalcio) jonu yra vaisingumo lubrikante, kuris palaiko lasteliu gyvibinguma ir t.t. nu vienu zodziu kiekvienas vitaminas kazkiek yra svarbus. Jei  ka naujo suzinosiu butinai parasysiu, dabar lieku tau skoloje notworthy.gif

Baik tu baikas, skolinga biggrin.gif As tik dziaugiuos kad kazkam dar idomu tokia info, kad yra su kuo pasidalint, nes aplink cia tai visi sveiki, niekas problemu neturi, tai ir sedi su savo mintim ir 'ziniom' vienas zmogelis verysad.gif O cia forumuke bent jau randu likimo draugu friends.gif
Kai jau gavau diagnoze, tai valandu valandas, dienu dienas sededavau intike, siurbiau informacija kaip ir ka galima padaryti kad nors kazkiek padet savo tiems kiausintakiams doh.gif tai va dabar kiek ko girdejus, su mielu noru pasidalinsiu 4u.gif
Gyvenu tai as dabar Prancuzijoj, St.Tropeze, gal esi girdejus, kurortinis miestelis. Na jie turejo to ricinos aliejaus viena karta , bet man atidave paskutinius 2 mazus buteliukus, kuriu net neuzteko kompresui, po to perejau visas kitas vaistines ir niekas is ju neturejo. Aisku, kokiam didesniam mieste tai butu, bet po to uzsipirkau Lietuvoj ir kolkas turiu pakankamai smile.gif
Akupunktura daresi mano sesuo. Po to greit pastojo. Bet nesivyste... Nu cia kita istorija. Kiek teko skaityti biggrin.gif , akupunktura gerai apskritai, ne tik del neovuliavijos. Pagrinde ji sujudina kraujotaka reprodukciniame trakte, o pagerejus kraujotakai vyksta daug teigiamu dalyku, kas gali buti ir labai naudinga ir kiausintakiams: su krauju lasteles gauna daugiau deguones ir visu kitu gerybiu, kas padeda ju gyjimui, regeneracijai, veiksmingumui. Tad manau kad butu neblogai ji ir su musu problemom. As zadejau pabandyti akupunktura kai buvau LT, bet nespejau. Tad gal ateity mirksiukas.gif
O apie koki cia vaisingumo lubrikanta sneki? apsviesk dabar tu mane smile.gif 4u.gif
Atsakyti
as taip pat esu bandziusi ricinos aliejaus kompresus nakciai del saaugu ir kitu pan. nevaisingumo problemu -viena naturaliste moterele patare.
Nakciai 100ml pakaitinto aliejaus (silto tiek, kiek gali pakesti karsti) uzdedavau ant marles, apsukdavau aplinkuj pilva iki gaktos ir iki sonkauliu uzvyniodavau, tada tos maistines pleveles ant virsaus. Ryte nuimu.taip min 10-15naktu, ant tos pacios marles (ar paklodes per ilgi perplestos). Rubai tai neissiplauna galima sakyt nuo jo, nebent virintum doh.gif
Kaune jo pigiai yra Azuolyno vaistinej-ten ir pirkau. 1litras apie 40lt tiktai.
Tikrai manau verta isbandyti si naturalu kompresa 4u.gif
gerai kad priminet, reiktu vel pasidaryti kursa rolleyes.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 04 12, 18:48)
as taip pat esu bandziusi ricinos aliejaus kompresus nakciai del saaugu ir kitu pan. nevaisingumo problemu -viena naturaliste moterele patare.
Nakciai 100ml pakaitinto aliejaus (silto tiek, kiek gali pakesti karsti) uzdedavau ant marles, apsukdavau aplinkuj pilva iki gaktos ir iki sonkauliu uzvyniodavau, tada tos maistines pleveles ant virsaus. Ryte nuimu.taip min 10-15naktu, ant tos pacios marles (ar paklodes per ilgi perplestos). Rubai tai neissiplauna galima sakyt nuo jo, nebent virintum  doh.gif
Kaune jo pigiai yra Azuolyno vaistinej-ten ir pirkau. 1litras apie 40lt tiktai.
Tikrai manau verta isbandyti si naturalu kompresa  4u.gif
gerai kad priminet, reiktu vel pasidaryti kursa  rolleyes.gif  4u.gif

Sveiki 4u.gif o ar kokiu pojuciu jautet nuo siu kompresu? pasidalinkit patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 12, 20:35)
Sveiki 4u.gif  o ar kokiu pojuciu jautet nuo siu kompresu? pasidalinkit patirtim  smile.gif

dariau du kursus. pamenu tiek, kad tuo metu, kai uzdedavau kompresa, tai man ten viska nuo gimdos iki pilvo maudendavo unsure.gif matyt vistiek kazka sujudino.
konkreciai kiek itakos padare man sunku pasakyti, nes juos dariausi po laparoskopiju, gal pries 5IVF g.gif nepamenu tiksliai blush2.gif faktas kad pastot nepadejo. Taciau ar tik nuo to gali priklausyt...
pas mane saaugos l. greitai dauginas: dare pirma lap. (po 3IVF) - rado saaugas (jas atidalino) ir kiausintakius susisukusius, hidrosalpingsuose...tada po 3men antros lap. metu vel tu saaugu priaugo doh.gif

sie kompresai kaip supratau teigiamai veikia ne tik saaugas, bet jei kokia cista ar siaip negalavimai gimdoj, uzdegimai ir t.t.
siaip visur po lap. rekomenduotina vartoti enzymus kad nesidaugintu saaugos, nesurandetu pjovimai. Dar geriau grynas bromelainas 4u.gif
Atsakyti