QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 10, 09:40)
Kas liecia amziu, tai zinoma, pats jegu zydejimas gi
vakar nusiprkau Marios Treben arbatzoliu, tipo irgi nuo visu ligu. Na, zinau tik tai kad tikrai nepakenks man buvau paskaitinejusi šios zolininkes knyga, tai kaip ir kinai, pareiske, kad nera tokios ligos kurios negalima įveikti. Tai va brangioji, mums pirmiausia reikia ščyriai "prasiplauti "smegenus , pastiprinti organizma ir kiausintakiai bus beveik kaip nauji Dar niekad tiek negeriau vitaminu, ir folio rgš. ir selena ir geležį. Dar šios žoles. Laukiu nesulaukiu, kada pagysiu po LAP iki galo, nes vis dar pateplioja po truputi, beje dar GN laukia, gyne liepe saugotis iki to laiko. Bet taip knieti padaryti stebukliuka
As ir vitaminus geriu, su gelezim dabar atsargiai nes esu jos persirijus viena kart. Man seniau truputi mazakraujyste ten minejo daktaras, tai israse gelezies.. O veliau pati ja pradejau 'gydytis' nuo nuovargio ir pan, ant tiek persirijau tos gelezies kad net liezuvis pajuodavo.. galvojau kosmaras, kas cia darosi Greitai suvedziau galus kad cia jau gelezies perteklius, tai dabar truputi atsargiai su visais preparatais Ai dabar nusiperku dazniausiai kompleksa specialiai bandancioms pastoti, ar tai pregnacare ar kita koki panasu ir uztenka nes perdaugint vitaminu irgi nera gerai..
O kiek tu folines rugsties vartoji? Zinau kad 400 yra rekomenduojama norma, bet kituose skyreliuose pasiskaitau kad merginos vartoja po 2000 ir 3000 tai nezinau gal reiktu padaugint ir man
Tiesa, sianakti sapnavau kad abu su MB gaudem lasisas rankomis!! jis viena pagavo tokia riebia grazia, ir as , bet mano mazesne buvo tai as nusprendziau ja paleisti ir bandyti didesne pagauti nes ten ju pilnas tvenkinys buvo Esu seniau sapnavus zuvis tai kazkaip nestumo neatnese, man kazkaip daugiau su pinigais sis sapnas susijes, nu bet vistiek buvo malonus, geras sapnas kaip bebutu
Truputi keista kad taip ilgai teplioji ir taip ilgai myletis neleido tau, tau daktare sake kiek laiko mazdaug teplios? Nes man tai net ir pasake kada mazdaug menesines bus, ir neapsiriko.. Nu bet visom truputi skirtingai vistiek po tu lap. Manau priklauso visa pooperacine eiga nuo to ka ten dare vidui.. Tikiuosi greit sugysi