Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(zupe @ 2013 04 09, 08:22)
Sveikutes mielosios smile.gif tigi va gryzau is zebos vakar.atseit turejau darytis kiausintakiu praeinamumo tyrima. Nepadare.. sad.gif administratore per velai uzrase tj veltui laikas issvaistytas. Einu siandien 18:15 ..... Issinervavau vakar begalo laukdama proceduros ir dar dienai atidejo.snd irgi nervuosiuos nes nzn ko tiketis smile.gif) juokingai skamba bet taip jau yra. smile.gif hormonu tyr irgi neblogi. Vienas tik biskiuka nevykes. Na bet snd viskas paaiskes.. smile.gif

Labukas, na va dar vien diena nervu. Nu pratempsi kaip nors 4u.gif O kokie hormonu resultatai, kokius tau tyre? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 09, 08:29)
Labukas, na va dar vien diena nervu. Nu pratempsi kaip nors  4u.gif  O kokie hormonu resultatai, kokius tau tyre? 4u.gif

Tyriausi tj skydliauke.sita veikia puikiai. Tada fsh 5 o lh 8. Sake nieko blogo bet lh turi but mazesnis uz fsh... Jam mintys krypsta link policistiniu kiausidziu bet per echo nk nesimato. Israse brangiu vaistu gert ir paskiau jei snd viskas ok tj stimuliuos folikulus ir reiks daryt daug daug namu darbu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 08, 19:15)
Jei teplioja tai normau kiek girdejau, nors man nustojo teplioti po kokiu 3 dienu, ir as net 5 dienos po operac ND padariau blush-anim-cl.gif  nors gydytoja sake maziausiai 10 dienu nedaryti, bet man kaip tik O buvo, tai nesusilaikiau, nors nereikejo aisku, durna buvau. Paskui issigandau, na bet viksas gerai baiges  ax.gif .. Tikiuosi tau ta GN padarys normaliai, as ne karto nesu darius, kai gryzau i LT galvojau irgi GN darysiuos bet man kazkaip is kart laparaskopija paskyre, dabar mastau reiktu gal ir man pasidaryt jau kaip sakiau beveik 6 menesiai praejo nuo lap, bet kadangi jau esu uzsirasius IVFui tai kazkaip nelabai matau tikslo. Mastau jei pirmas IVf nepavyks, tada pasidarysiu GN ir paziuresiu kokia ten situac su tais mano kiausintakiais..
Blem, kaip butu faina pastot natural, ir kad nereiktu jokiu ten intervenciju. Kartais mastau jei as sugebeciau pamirsti apie visa si reikala, negalvoti, nestebeti, neieskoti pozymiu visokiu, gal tai ir atsitiktu. Juk kiek girdi istoriju kad tai atsitinka kai zmones maziausiai apie tai galvoja arba kai jau visai praranda vilti. Kazkaip visgi tai yra susije psichologiskai as manau. Bet kaip atjungt savo makaule nuo to nuolatinio tikejimosi?  doh.gif  prazdioj isvis buvo kaip sunku, kai tik pradejau bandyt ir diagnozes dar neturejau, dieve, kiekviena diena ejo vezlio greiciu, kiek testu izgadinta kosmaras, dabar jau biski lengviau, bet tik biski  blush2.gif
Papildyta:
Del gines tai jo, man teta ja patare, nes pries 20 metu ta pati gine padejo mano tetai susilaukti pirmo ir vienintelio vaiko, o mano tetai tada buvo 39...Pradejo jinai nuo 35 bandyti, taip pat turejo problemu- uzsikimsusius kiausintakius, bet pas ja lengvesnis atvejis manau buvo, nes jai leido ta vaista Lidaza, atvere tuos kiausintakius ir ji kaip tik po tos proceduros pirma menesi ir pastojo, ir susilauke savo dukros budama 40ies.. Tad aisku mano tiotka liko jai dekinga visa gyvenima del to man ja ir rekomendavo, na bet tuo metu ta gine irgi buvo jauna, entuziastinga...  biggrin.gif Nu bet patirties aisku turi, tik siaip jau tokia gruboka buvo ir konsultacijos tokios paskubom budavo, todel man ji ir nelabai patiko.. Tikiuosi tavo valstietuke nepadarys kokiu tau kuriozu  biggrin.gif Tik baime reik tau pasinaikinti, kokiu vaistuku gal isgert, ir koki antibiotika paprasyt kad neduok die kokios infekcijos ten neuznest, ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

kai geras thumbup.gif kodel manai kad lengvesnis atvejis pas teta? Na daktare matyt jau ismano sita procedura kaip 2x2, tai ir nesicackindama atlieka.Zinai pasitikeciau sia daktare bigsmile.gif Va va , zinok tas psichologinis nusistatymas labai daug ka reiskia, organizme itampa, kazkas uzsiblokuoja, savotiskas stresas ax.gif Situo dalyku as ir labai tikiu, tik va kad zinociau kaip negalvoti, kaip nestradalinti paciai. Ot pavydziu merginoms kurios moka nekreipti demesio i tokius gyvenimo sunkumus, priima jos kaip normalu dalyka, ir viskas svaime susiklosto, ne viena atveji zinau( nebutinai del nestumo) smile.gif Is visos sirdies linkiu mum susilaukti, mums visoms kurios tiek isgyveno, iskentejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif beje man taip pat virs 30 mirksiukas.gif ( mes dar jaunos, pats tinkamiausias laikas vaikams gimdyti)
Papildyta:
QUOTE(zupe @ 2013 04 09, 10:41)
Tyriausi tj skydliauke.sita veikia puikiai. Tada fsh 5 o lh 8. Sake nieko blogo bet lh turi but mazesnis uz fsh... Jam mintys krypsta link policistiniu kiausidziu bet per echo nk nesimato. Israse brangiu vaistu gert ir paskiau jei snd viskas ok tj stimuliuos folikulus ir reiks daryt daug daug namu darbu.... smile.gif

Linkiu brangioji greiciau pasiekti tiksla 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Voverūnas @ 2013 04 08, 20:03)
Laba, mergaitės, matau čia jūsų dialogą- įsiterpsiu šiek tiek  4u.gif
Galvoju dėl IVF - man buvo diagnozuotas nepraeinamumas, daryta LAP. Tiesa, pavyko pastoti natūraliai, turiu stebuklą - pavyko apie 8 mėn po LAP (prieš tai 4 metai buvo visiškai beviltiškai skausmingai tušti). Noriu dar, dar labiau, nes dabar jau žinau, koks nepaprastas tai gėris.  wub.gif Žinau, kad natūraliai šansai maži, metų man daug, tai ir svarstau IVF, ypač dėl finansinės pusės...

thumbup.gif aciu Voverūnai kad parasei, tokios istorijos mums labai reikalingos smegenu praplovimui tongue.gif Tokios istorijos geriausias gydymo metodas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Olelebebe,2013 04 09, 09:52]
kai geras thumbup.gif kodel manai kad lengvesnis atvejis pas teta? Na daktare matyt jau ismano sita procedura kaip 2x2, tai ir nesicackindama atlieka.Zinai pasitikeciau sia daktare bigsmile.gif Va va , zinok tas psichologinis nusistatymas labai daug ka reiskia, organizme itampa, kazkas uzsiblokuoja, savotiskas stresas ax.gif Situo dalyku as ir labai tikiu, tik va kad zinociau kaip negalvoti, kaip nestradalinti paciai. Ot pavydziu merginoms kurios moka nekreipti demesio i tokius gyvenimo sunkumus, priima jos kaip normalu dalyka, ir viskas svaime susiklosto, ne viena atveji zinau( nebutinai del nestumo) smile.gif Is visos sirdies linkiu mum susilaukti, mums visoms kurios tiek isgyveno, iskentejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif beje man taip pat virs 30 mirksiukas.gif ( mes dar jaunos, pats tinkamiausias laikas vaikams gimdyti)

Sveikute, tai matai tetos atvejis kitoks buvo, pas ja nebuvo jokiu chlamidiju ar pan, tiesiog turejo kazkoki uzdegima ir jos uzsikimsimas buvo daugiau del puliniu ar kazkas panasaus, nei saaugu nei randu pas ja nebuvo . kiek zinau tuos pulingus kamscius lengviau pravalyti nei saaugas ir randus isnaikint. Na bet nera neimanoma, gi matom is daugelio istoriju smile.gif
Del negalvojimo tai kazin ar imanoma, visos man atrodo jei susiduria su sia problema manau panasiai isgyvena. doh.gif
Kas liecia amziu, tai zinoma, pats jegu zydejimas gi yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
labukas mergaites! su gerom ziniom atejau pakelt jums nuotaika ir suteikt siek tiek vilties biggrin.gif dare man snd kiausintakiu praeinamumo tyrima biggrin.gif
skausmas nerealus. galvojau nualpsiu. sesute net amoniako pasiruose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet neprireike. viskas ten pas mane prateka nuostabiai ir be problemu.. prirase stimuliavima db biggrin.gif tai va pasidalinau ir tikiuosi jums siek tiek tikejimo ir dziaugsmo inesiau. viskas bus gerai tiek jums tiek man. svarbiausia tiketi ir nenuleisti rankuciu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zupe @ 2013 04 09, 18:43)
labukas mergaites! su gerom ziniom atejau pakelt jums nuotaika ir suteikt siek tiek vilties biggrin.gif dare man snd kiausintakiu praeinamumo tyrima biggrin.gif
skausmas nerealus. galvojau nualpsiu. sesute net amoniako pasiruose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet neprireike. viskas ten pas mane prateka nuostabiai ir be problemu.. prirase stimuliavima db biggrin.gif tai va pasidalinau ir tikiuosi jums siek tiek tikejimo ir dziaugsmo inesiau. viskas bus gerai tiek jums tiek man. svarbiausia tiketi ir nenuleisti rankuciu biggrin.gif  thumbup.gif

Sveika, nu tai sveikinu! smile.gif Tik kazkaip idomu kodel tau stimuliuojanciu israse g.gif juos gi tik israso jei ovuliacija nevyksta arba prastai vyksta, o tu sakei kad viskas su ovuliacija pas tave gerai. Neklausei kodel juos tau duoda?
Na matai kaip idomu, vienom sako visai neskauda, o kitom tipo labai g.gif Na svarbiausia kad viskas pratekejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 09 balandžio 2013 - 18:59
Na matai pagal daktara tj jam atrodo pagal tyrimus kad gali but policistines kiausides.uztat ir israse.nori silpnai pastimuliuot.na ziuresim kas gausis smile.gif linkiu visom visom gauti kuo greiciau ta maza rekianti ir be dantu. 4u.gif Aij snd man gandrai visur matos. Bent trus maciau o pries tai kokius sesis.visi porom skrido smile.gif)))) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zupe @ 2013 04 09, 19:33)
Na matai pagal daktara tj jam atrodo pagal tyrimus kad gali but policistines kiausides.uztat ir israse.nori silpnai pastimuliuot.na ziuresim kas gausis smile.gif linkiu visom visom gauti kuo greiciau ta maza rekianti ir be dantu.  4u.gif Aij snd man gandrai visur matos. Bent trus maciau o pries tai kokius sesis.visi porom skrido smile.gif))))  4u.gif

aisku tada, na ziurek pirma menesi ir uzkibs jei pajudinsi kiausides biski smile.gif tuo labiau kad tiek zenklu aplink biggrin.gif tai jau pranesk kai geru ziniu turesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 09, 19:37)
aisku tada, na ziurek pirma menesi ir uzkibs jei pajudinsi kiausides biski smile.gif  tuo labiau kad tiek zenklu aplink  biggrin.gif tai jau pranesk kai geru ziniu turesi  4u.gif

butinai mergyt. butinai butinai ateisiu paleist virusa pas jumis biggrin.gif laikykites smile.gif
Atsakyti
Kas liecia amziu, tai zinoma, pats jegu zydejimas gi yahoo.gif assa.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif vakar nusiprkau Marios Treben arbatzoliu, tipo irgi nuo visu ligu. Na, zinau tik tai kad tikrai nepakenks man ax.gif buvau paskaitinejusi šios zolininkes knyga, tai kaip ir kinai, pareiske, kad nera tokios ligos kurios negalima įveikti. Tai va brangioji, mums pirmiausia reikia ščyriai "prasiplauti "smegenus , pastiprinti organizma ir kiausintakiai bus beveik kaip nauji mirksiukas.gif Dar niekad tiek negeriau vitaminu, ir folio rgš. ir selena ir geležį. Dar šios žoles. Laukiu nesulaukiu, kada pagysiu po LAP iki galo, nes vis dar pateplioja po truputi, beje dar GN laukia, gyne liepe saugotis iki to laiko. Bet taip knieti padaryti stebukliuka ax.gif

Papildyta:
QUOTE(zupe @ 2013 04 09, 21:35)
butinai mergyt. butinai butinai ateisiu paleist virusa pas jumis biggrin.gif laikykites smile.gif

labai laukiami tavo virusiukai, ir as viena noreciau nusiciupti ax.gif beje, su MB vaziavom prie juros, as dar nezinojau kad laukiuosi, man gandrai aisku dar nesirode, pernelyg salta. Bet maciau ir lapiu ir stirnu ir vanagu lotuliukas.gif , tiek, kad per gyvenima sitiek nebuvau pacius. nezinau kodel bet tuomet man giliai sirdy smegtelejo apie laukimasi rolleyes.gif Juokingai gal nuskambejo bet, ko tik neprisigalvoji biggrin.gif nu ir ka, pasirodo nuojauta po tokiu zenklu manes nebuvo apgavusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 10 balandžio 2013 - 09:40

labai laukiami tavo virusiukai, ir as viena noreciau nusiciupti ax.gif beje, su MB vaziavom prie juros, as dar nezinojau kad laukiuosi, man gandrai aisku dar nesirode, pernelyg salta. Bet maciau ir lapiu ir stirnu ir vanagu lotuliukas.gif , tiek, kad per gyvenima sitiek nebuvau pacius. nezinau kodel bet tuomet man giliai sirdy smegtelejo apie laukimasi rolleyes.gif Juokingai gal nuskambejo bet, ko tik neprisigalvoji biggrin.gif nu ir ka, pasirodo nuojauta po tokiu zenklu manes nebuvo apgavusi smile.gif
[/quote]

As tj jau nezinau kiek sykiu zuvis sapnavus.kiausinius ir t.t. Ir nieko..na bet gal su gandrais pasiseks smile.gif))
Atsakyti
[quote=zupe,2013 04 10, 10:51]
[/quote]

As tj jau nezinau kiek sykiu zuvis sapnavus.kiausinius ir t.t. Ir nieko..na bet gal su gandrais pasiseks smile.gif))
[/quote]
patikek kad pasiseks mirksiukas.gif tai dar karta irodo kad ir sapnai ne visiems vienodai reiksmingi. Lauksim geru naujienu, laikom spygas visomis keturiomis thumbup.gif
Atsakyti