QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 08, 19:15)
Jei teplioja tai normau kiek girdejau, nors man nustojo teplioti po kokiu 3 dienu, ir as net 5 dienos po operac ND padariau
nors gydytoja sake maziausiai 10 dienu nedaryti, bet man kaip tik O buvo, tai nesusilaikiau, nors nereikejo aisku, durna buvau. Paskui issigandau, na bet viksas gerai baiges
.. Tikiuosi tau ta GN padarys normaliai, as ne karto nesu darius, kai gryzau i LT galvojau irgi GN darysiuos bet man kazkaip is kart laparaskopija paskyre, dabar mastau reiktu gal ir man pasidaryt jau kaip sakiau beveik 6 menesiai praejo nuo lap, bet kadangi jau esu uzsirasius IVFui tai kazkaip nelabai matau tikslo. Mastau jei pirmas IVf nepavyks, tada pasidarysiu GN ir paziuresiu kokia ten situac su tais mano kiausintakiais..
Blem, kaip butu faina pastot natural, ir kad nereiktu jokiu ten intervenciju. Kartais mastau jei as sugebeciau pamirsti apie visa si reikala, negalvoti, nestebeti, neieskoti pozymiu visokiu, gal tai ir atsitiktu. Juk kiek girdi istoriju kad tai atsitinka kai zmones maziausiai apie tai galvoja arba kai jau visai praranda vilti. Kazkaip visgi tai yra susije psichologiskai as manau. Bet kaip atjungt savo makaule nuo to nuolatinio tikejimosi?
prazdioj isvis buvo kaip sunku, kai tik pradejau bandyt ir diagnozes dar neturejau, dieve, kiekviena diena ejo vezlio greiciu, kiek testu izgadinta kosmaras, dabar jau biski lengviau, bet tik biski
Papildyta:
Del gines tai jo, man teta ja patare, nes pries 20 metu ta pati gine padejo mano tetai susilaukti pirmo ir vienintelio vaiko, o mano tetai tada buvo 39...Pradejo jinai nuo 35 bandyti, taip pat turejo problemu- uzsikimsusius kiausintakius, bet pas ja lengvesnis atvejis manau buvo, nes jai leido ta vaista Lidaza, atvere tuos kiausintakius ir ji kaip tik po tos proceduros pirma menesi ir pastojo, ir susilauke savo dukros budama 40ies.. Tad aisku mano tiotka liko jai dekinga visa gyvenima del to man ja ir rekomendavo, na bet tuo metu ta gine irgi buvo jauna, entuziastinga...
Nu bet patirties aisku turi, tik siaip jau tokia gruboka buvo ir konsultacijos tokios paskubom budavo, todel man ji ir nelabai patiko.. Tikiuosi tavo valstietuke nepadarys kokiu tau kuriozu
Tik baime reik tau pasinaikinti, kokiu vaistuku gal isgert, ir koki antibiotika paprasyt kad neduok die kokios infekcijos ten neuznest, ir viskas bus gerai
kai geras
kodel manai kad lengvesnis atvejis pas teta? Na daktare matyt jau ismano sita procedura kaip 2x2, tai ir nesicackindama atlieka.Zinai pasitikeciau sia daktare
Va va , zinok tas psichologinis nusistatymas labai daug ka reiskia, organizme itampa, kazkas uzsiblokuoja, savotiskas stresas
Situo dalyku as ir labai tikiu, tik va kad zinociau kaip negalvoti, kaip nestradalinti paciai. Ot pavydziu merginoms kurios moka nekreipti demesio i tokius gyvenimo sunkumus, priima jos kaip normalu dalyka, ir viskas svaime susiklosto, ne viena atveji zinau( nebutinai del nestumo)
Is visos sirdies linkiu mum susilaukti, mums visoms kurios tiek isgyveno, iskentejo
beje man taip pat virs 30
( mes dar jaunos, pats tinkamiausias laikas vaikams gimdyti)
Papildyta:
QUOTE(zupe @ 2013 04 09, 10:41)
Tyriausi tj skydliauke.sita veikia puikiai. Tada fsh 5 o lh 8. Sake nieko blogo bet lh turi but mazesnis uz fsh... Jam mintys krypsta link policistiniu kiausidziu bet per echo nk nesimato. Israse brangiu vaistu gert ir paskiau jei snd viskas ok tj stimuliuos folikulus ir reiks daryt daug daug namu darbu....
Linkiu brangioji greiciau pasiekti tiksla
Papildyta:
QUOTE(Voverūnas @ 2013 04 08, 20:03)
Laba, mergaitės, matau čia jūsų dialogą- įsiterpsiu šiek tiek
Galvoju dėl IVF - man buvo diagnozuotas nepraeinamumas, daryta LAP. Tiesa, pavyko pastoti natūraliai, turiu stebuklą - pavyko apie 8 mėn po LAP (prieš tai 4 metai buvo visiškai beviltiškai skausmingai tušti). Noriu dar, dar labiau, nes dabar jau žinau, koks nepaprastas tai gėris.
Žinau, kad natūraliai šansai maži, metų man daug, tai ir svarstau IVF, ypač dėl finansinės pusės...
aciu Voverūnai kad parasei, tokios istorijos mums labai reikalingos smegenu praplovimui
Tokios istorijos geriausias gydymo metodas