Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 01, 16:18)
Labukas mergytes. Pieš porą dienų turėjau LAP.Pastojimas ne vietoje, nes nepratekami kiaušintakiai. Daktaras pasakė,kad mano kiausintakis kaip dešrelė, aplipes saaugomis ir yra randelių. Jis kiaušintakį prabadė, saaugas prasklaidė. Dieve, net pamiršau paklausti kur jis man prabadė, kiek ir kaip prabadė, ar visur subadė, išvis iš galvos išėjo, kad galiu to paklausti. Tik pasakė ,kad sudarytos visos galimybės pastoti ( kurių ankščiau buvo nulis, bet pastojau tik deja  ne vietoje).Bet 30 proc. padidėja pastojimas ne vietoje, dėl dar vieno randelio, kuris buvo padarytas imant mano žirniuka verysad.gif nesuprantu vieno, jei ankščiau buvo galimybės pastoti buvo 0 o dabar visos galimybės pastoti, bet 30 proc. didesnė tikimybė kad ne vietoje, tai kokia isvis tkimybė man pastoti vietoje??? Tikiuosi kad supratote, nes esu tokia susijaudinusi, dar po visu stresu stradaniju, nezinau ar aiskiai surasiau. Gal kas suprantat apie tai daugiau nei as , o gal kazkauriai buvo panasiai kaip man? Nezinau, ar man dziaugtis ar verkti po tokiu gydytojo isvadu.. unsure.gif tiesa antras kiausintakis buvo geresnis, bet va ir nepaklausiau ar kita taip pat prabade ar ne, ar kitas kiausintakis suteikia daugiau sansu kad zirniukas nuriedes i gimda... blink.gif

Labukas Olelebebe, uzjauciu tave ir labai gerai suprantu 4u.gif nes pas mane panasi situacija, truputi gal blogesne net sakyciau. Del kiausintakio prabadimo tai man truputi neaiskus pats issireiskimas, bet turbut tavo daktaras turejo omeny kad pravale kiausintaki? Nes tokiais atvejai buna kad iveda toki kaip plonyti vamzdeli i kiausintaki kad pravalyti uzsikimsimus ar saaugas ten viduje. O is isores pasalina saaugas nes jos dazniausiai deformuoja kiausintaki, jo forma, daznai ji surango. Pasalinus saaugas kiek imanoma istiesina kiausintaki, na jis nera visiskai tiesus ir taip, bet jei jis baisiai israngytas tai apvaisintam kiausineliui yra dar sunkiau patekti i gimda.. Del 'desreles' irgi man kyla klausimas, ar tu neklausiai gydytojo ar pas tave nebuvo hidrosalpingso? tai yra kai kiausintakis patinsta ir prisipildo skyscio, ir pasidaro panasus i desrele jei taip jau galima issireiksti.. Ir svarbiausia ar klausei gydytojo del ko greiciausiai yra padetis tokia- nes tokie kiausintakiu pakitimai dazniausiai atsiranda del infekciju (kurias reik butinai issigydyt), dar gali buti ir nuo buvusiu pilvo ertmes operaciju, pvz apendicito ir t.t...
Del to kiek sansu pastoti gimdoje, turbut sunku ir gydytojam atsakyti, jie padaro viska ka gali o po to reik ziuret nes iki galo jie to kiausintakio istirti negali nes jie gi labai mazi ir ploni. Sakyciau nemazas sansas tau yra pastoti gimdoje, taciau yra ir tas pats sansas pastoti vel nevietoje verysad.gif Tai priklauso nuo kiek pazeistas yra kiausintakis ir ar jis atlieka savo funkcija ar nebelabai. Kas belieka tau - tik bandyti mergyt, ir jei pastosi kuo anksciau pasitikrinti ar nestumas vietoje ar vel kiausintakyje. Gydytojai gali nustatyti ar nestumas vietoje patikrine hormonu lygi. Jei aptinkama labai anksti, jie gali ta nestuma ne vietoje panaikinti vaistais, o ne operacijos budu. Operuoja jau tada kai gemaliukas yra gan paauges ir vaistai jo nebesunaikintu. Kuo maziau operaciju turesi tuo geriau gi patiem kiausintakiams bus.
As ameniskai tai jau perejau prie IVF, nes nors man ir ''patvarke' tuos kiausintakius, pastoti taip ir neisejo. Taciau cia labai individualus dalykas, priklausomai ant kiek pazeisti jie yra.. Sekmes tau mergyt, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
[quote=jdjola13,2013 04 01, 18:24]
Labukas Olelebebe, uzjauciu tave ir labai gerai suprantu 4u.gif nes pas mane panasi situacija, truputi gal blogesne net sakyciau. Del kiausintakio prabadimo tai man truputi neaiskus pats issireiskimas, bet turbut tavo daktaras turejo omeny kad pravale kiausintaki? Nes tokiais atvejai buna kad iveda toki kaip plonyti vamzdeli i kiausintaki kad pravalyti uzsikimsimus ar saaugas ten viduje. O is isores pasalina saaugas nes jos dazniausiai deformuoja kiausintaki, jo forma, daznai ji surango. Pasalinus saaugas kiek imanoma istiesina kiausintaki, na jis nera visiskai tiesus ir taip, bet jei jis baisiai israngytas tai apvaisintam kiausineliui yra dar sunkiau patekti i gimda.. Del 'desreles' irgi man kyla klausimas, ar tu neklausiai gydytojo ar pas tave nebuvo hidrosalpingso? tai yra kai kiausintakis patinsta ir prisipildo skyscio, ir pasidaro panasus i desrele jei taip jau galima issireiksti.. Ir svarbiausia ar klausei gydytojo del ko greiciausiai yra padetis tokia- nes tokie kiausintakiu pakitimai dazniausiai atsiranda del infekciju (kurias reik butinai issigydyt), dar gali buti ir nuo buvusiu pilvo ertmes operaciju, pvz apendicito ir t.t...

Labukas jdjola13 , aciu atsakyma. Ne del to hidrosalpingo man nieko nesake, manau gi gal butu pasakes g.gif tikrai esu girdejus apie toki dalyka, nors manau kad nebuciau to pro ausis praleidus, bet maza ka, tokioj busenoj, turejau as uzdegimu bet senokai,o paskutiniu metu neteko skustis. Operaciju nebuvo taip pat. Man tik pasake tiek kad sudarytos visos salygos pastojimui butent su tuo vamzdeliu kaip tu sakei. Kaip manai jis prabade abu mano kiausintakius? unsure.gif Oi brangioji, linkiu kad tau pavyktu is pirmo karto su IVF, jau teko dometis kaip brangu. Zinau zmoniu kuriems teko ir namus parduoti , pas tevus kraustytis, kad galetu tokiu budu pasinaudoti. Gaila ,kad as neturiu fin. galimybiu IVF, labai tikiuosi kad neprireiks. unsure.gif tiesa jis man sake kad vieta i kiauside buvo visai uzraukta, kai turi buti panasi i laistytuvo gala ( skyleta ar pan)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 01 balandžio 2013 - 17:43
[quote=Olelebebe,2013 04 01, 17:38]
[quote=jdjola13,2013 04 01, 18:24]

Labukas jdjola13 , aciu atsakyma. Ne del to hidrosalpingo man nieko nesake, manau gi gal butu pasakes g.gif tikrai esu girdejus apie toki dalyka, nors manau kad nebuciau to pro ausis praleidus, bet maza ka, tokioj busenoj, turejau as uzdegimu bet senokai,o paskutiniu metu neteko skustis. Operaciju nebuvo taip pat. Man tik pasake tiek kad sudarytos visos salygos pastojimui butent su tuo vamzdeliu kaip tu sakei. Kaip manai jis prabade abu mano kiausintakius? unsure.gif Oi brangioji, linkiu kad tau pavyktu is pirmo karto su IVF, jau teko dometis kaip brangu. Zinau zmoniu kuriems teko ir namus parduoti , pas tevus kraustytis, kad galetu tokiu budu pasinaudoti. Gaila ,kad as neturiu fin. galimybiu IVF, labai tikiuosi kad neprireiks. unsure.gif tiesa jis man sake kad vieta i kiauside buvo visai uzraukta, kai turi buti panasi i laistytuvo gala ( skyleta ar pan)
[/quote]

pas mane tas pats- tie galai i kiausides abu kaip gumuliukai sake, juos irgi sake atvere- fimbrioplastika vadinasi ta procedura. Aciu dievuj tada kad tau to hidrosalpingso nera. Matai jei uzdegimu turejus, kad ir senai, tai tie pazeidimai galejo atsirasti tada . Juos gali gi tureti ir daug metu nezinoti, kol nabandai pastoti. Pas mane irgi nuo uzdegimo kuri turejau pries 9 metus verysad.gif Pagal ideja tai turejo abu kiausintakius prabadyti, o tau neiseina jam paskambinti ir paklausti. As tai po savo laparaskopijos susidariau sarasa klausimu ir veliau paklausiau gydytojos, nes suprantu kaip viska pamirsti is to susijaudinimo. Labai tikiuosi kad tau pavyks pastoti ten kur reikia. As pati domiuosi siuo metu kaip padaryti kad tos saaugos vel neataugtu, nes jos dazniausiai atauga gydytojai sako. Darau visokius masazus, pilvo tempimo pratimus, nors nezinau ar is tiesu jos padeda, bet griebiesi gi visokiu dalyku, vis dar maza viltele turiu o vdrug dar iseitu naturaliai, kad nereiktu to ivf.. Na bet as jau jam ruosiuosi. Matai as uzsieny gyvenu, tai cia kur esu socialinis draudimas suteikia 4 nemokamus ivf bandymus, tai nors tiek laimes, nes pinigeliai tai zinau kad dideli.
O jus kiek laiko bandet pastoti iki to pastojimo nevietoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 01, 19:01)
pas mane tas pats- tie galai i kiausides abu kaip gumuliukai sake, juos irgi sake atvere- fimbrioplastika vadinasi ta procedura. Aciu dievuj tada kad tau to hidrosalpingso nera. Matai jei uzdegimu turejus, kad ir senai, tai tie pazeidimai galejo atsirasti tada . Juos gali gi tureti ir daug metu nezinoti, kol nabandai pastoti. Pas mane irgi nuo uzdegimo kuri turejau pries 9 metus  verysad.gif  Pagal ideja tai turejo abu kiausintakius prabadyti, o tau neiseina jam paskambinti ir paklausti. As tai po savo laparaskopijos susidariau sarasa klausimu ir veliau paklausiau gydytojos, nes suprantu kaip viska pamirsti is to susijaudinimo. Labai tikiuosi kad tau pavyks pastoti ten kur reikia. As pati domiuosi siuo metu kaip padaryti kad tos saaugos vel neataugtu, nes jos dazniausiai atauga gydytojai sako. Darau visokius masazus, pilvo tempimo pratimus, nors nezinau ar is tiesu jos padeda, bet griebiesi gi visokiu dalyku, vis dar maza viltele turiu o vdrug dar iseitu naturaliai, kad nereiktu to ivf.. Na bet as jau jam ruosiuosi. Matai as uzsieny gyvenu, tai cia kur esu socialinis draudimas suteikia 4 nemokamus ivf bandymus, tai nors tiek laimes, nes pinigeliai tai zinau kad dideli.
O jus kiek laiko bandet pastoti iki to pastojimo nevietoj? 4u.gif

nu tu super thumbup.gif as ir sau paliepiau dometis ir bandyti daryti viska kas man atrodo, kas neleis atsinaujinti saaugom rolleyes.gif nes jos tikrai cia nepageidaujamos. Tik man labai keista kad jis man pasake , kad jas nepasalino o kazkaip praskirste. Nu gal cia jo toks isireiskimas g.gif o seip tai kokius 8 metus buvau laisva nuo kontracepcijos tongue.gif pries 4 metus pasidariau GN kuri parode nepratekamus kiausintakius. Pries kelias dienas suzinojau kad yra superspermiu, kurie sugeba issirausti sau kelia iki kiasides biggrin.gif tai sakau sau - nenuleisk ranku brangioji, nes visi zenklai tik uz tai kad nenuleisciau ax.gif teks apsiginkluoti nestumo testukais, kantrybe. Va man tie masazai sukirbejo mintyse , nes taip (gal kvailai) pagalvojau, kad pades neuzstrikti zirniukams nukeliauti ten kur reikia ax.gif MB susapnavo kad gaude karpi is nesvaraus vandens ir nepagavo...o po kiek laiko, kad du karpius pagavo is svaraus vandens tongue.gif sakau, pirmas sapnas isipilde, dabar reikia laukti kada isipildys antras.Na bet cia jau kita tema biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 01, 20:22)
nu tu super thumbup.gif as ir sau paliepiau dometis ir bandyti daryti viska kas man atrodo, kas neleis atsinaujinti saaugom rolleyes.gif  nes jos tikrai cia nepageidaujamos. Tik man labai keista kad jis man pasake , kad jas nepasalino o kazkaip praskirste. Nu gal cia jo toks isireiskimas g.gif o seip tai kokius 8 metus buvau laisva nuo kontracepcijos  tongue.gif pries 4 metus pasidariau GN kuri parode nepratekamus kiausintakius. Pries kelias dienas suzinojau kad yra superspermiu, kurie sugeba issirausti sau kelia iki kiasides biggrin.gif  tai sakau sau - nenuleisk ranku brangioji, nes visi zenklai tik uz tai kad nenuleisciau ax.gif teks apsiginkluoti nestumo testukais, kantrybe. Va man tie masazai sukirbejo mintyse , nes taip (gal kvailai) pagalvojau, kad pades neuzstrikti zirniukams nukeliauti ten kur reikia ax.gif MB susapnavo kad gaude karpi is nesvaraus vandens ir nepagavo...o po kiek laiko, kad du karpius pagavo is svaraus vandens tongue.gif sakau, pirmas sapnas isipilde, dabar reikia laukti kada isipildys antras.Na bet cia jau kita tema biggrin.gif  biggrin.gif

Ha ha, geras, MB irgi sake nesenai sapnavo kad medziojo daug zuvu vandeny... duok dieve mum to sapnu issipildymo smile.gif Del prskirstymo tai idomu g.gif o tau to lapo nedave po laparaskopijos kas tiksliai buvo daryta ir t.t pas mane parasyta 'saaugos atidalintos astriu budu ir pridegintos' kazkas tokio, kiek ziurejau intike kaip daro ta saaugu operacija, tai jas vistiek kaip ir turi prapjauti. jei turi nervu ziureti, tai cia imetu youtube filmuka kur rodo kaip tas saaugas naikina
http://www.youtube.c...h?v=3koQHFSf0Sg
O del pratimu ir masazu manau nepakekns mirksiukas.gif As jau apie metus intike sedziu ir skaitau betkokia informacija kaip tas saaugas naikinti, mazinti ju atsiradima ir t.t.. tai yra saitu kur raso ir rodo pratimus tempimo, plius visokie preparatai ir t.t.. Man paciai nesenai pradejo sona tempti truputi nors lap buvo pries pusmeti, tai galvoju gal jau ataugineja tos saaugos, bet pradejau daryti castor oil pack- kompresus nu ir istiesu kazkaip praejo skausmas... nezinau, ziuresiu.. kaip sakiau jau ruosiuos IVFúi, bet ar taip ar taip noretusi kad organizmas butu kuo sveikesnis.
Tikiuosi tb sapneliai greit issipildys, butinai parasyk kaip tau sekas ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 01 balandžio 2013 - 20:58
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 01, 21:51)
Ha ha, geras, MB irgi sake nesenai sapnavo kad medziojo daug zuvu vandeny... duok dieve mum to sapnu issipildymo  smile.gif  Del prskirstymo tai idomu g.gif  o tau to lapo nedave po laparaskopijos kas tiksliai buvo daryta ir t.t  pas mane parasyta 'saaugos atidalintos astriu budu ir pridegintos' kazkas tokio, kiek ziurejau intike kaip daro ta saaugu operacija, tai jas vistiek kaip ir turi prapjauti. jei turi nervu ziureti, tai cia imetu youtube filmuka kur rodo kaip tas saaugas naikina
http://www.youtube.c...h?v=3koQHFSf0Sg
O del pratimu ir masazu manau nepakekns  mirksiukas.gif As jau apie metus intike sedziu ir skaitau betkokia informacija kaip tas saaugas naikinti, mazinti ju atsiradima ir t.t.. tai yra saitu kur raso ir rodo pratimus tempimo, plius visokie preparatai ir t.t..  Man paciai nesenai pradejo sona tempti truputi nors lap buvo pries pusmeti, tai galvoju gal jau ataugineja tos saaugos, bet pradejau daryti castor oil pack- kompresus nu ir istiesu kazkaip praejo skausmas... nezinau, ziuresiu.. kaip sakiau jau ruosiuos IVFúi, bet ar taip ar taip noretusi kad organizmas butu kuo sveikesnis.
Tikiuosi tb sapneliai greit issipildys, butinai parasyk kaip tau sekas ok 4u.gif

sveikute , o jerguteliau swoon.gif kaip tau nervai atlaiko tokius rolikus ziureti.Tu matai, jos kaip kokios pleves, as galvojau kad panasios i siulus doh.gif Man sesele israse kazkoki lapa, bet ten parasyta tai oi oi doh.gif manau ir lotyniskai plius su seselisku dailyrasciu, reiks nunesti pas savo gyne, tegu man isifruoja. beje ten ji tures visa info apie mano operacija. Na o ar tau tau teko girdeti apie kazkokias alijosiaus kapsules, jos leidziamos kad neatsinaujintu tos SAA, ir dar kazkoks Lyzinas, gal cia tos pacios kapsules( tiek kad nelabai pasitvirtino tas Lizinas) gal esi girdejus apie tai placiau. Tie kompresai kaip supratau kaip is ricinos aliejaus ar ne ? Pasiskaitysiu daugiau apie tai , nenoriu daugiau tu zarazu. Man tai ir dabar zinok sona pamaudzia, tad baisu daros kad jos neatsinaujintu. Po operacijos sake daugiau judeti, tai stengiuosi kaip galima daugiau . Na brangioji tikiuosi kad mums bus viska gerai, zek gal nebereikes tau nei IVF. Labai noreciau sustikti su tavim ir nestukiu skyrelyje mirksiukas.gif Juk ne is oro musu B tokius sapnus sapnuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 02, 14:33)
sveikute , o jerguteliau  swoon.gif kaip tau nervai atlaiko tokius rolikus ziureti.Tu matai, jos kaip kokios pleves, as galvojau kad panasios i siulus doh.gif Man sesele israse kazkoki lapa, bet ten parasyta tai oi oi  doh.gif  manau ir lotyniskai plius su seselisku dailyrasciu, reiks nunesti pas savo gyne, tegu man isifruoja. beje ten ji tures visa info apie mano operacija.  Na o ar tau tau teko girdeti apie kazkokias alijosiaus kapsules, jos leidziamos kad neatsinaujintu tos SAA, ir dar kazkoks Lyzinas, gal cia tos pacios kapsules( tiek kad nelabai pasitvirtino tas Lizinas) gal esi girdejus apie tai placiau.  Tie kompresai kaip supratau kaip is ricinos aliejaus ar ne ? Pasiskaitysiu daugiau apie tai , nenoriu daugiau tu zarazu. Man tai ir dabar zinok sona pamaudzia, tad baisu daros kad jos neatsinaujintu. Po operacijos sake daugiau judeti, tai stengiuosi kaip galima daugiau . Na brangioji tikiuosi kad mums bus viska gerai, zek gal nebereikes tau nei IVF. Labai noreciau sustikti su tavim ir nestukiu skyrelyje mirksiukas.gif Juk ne is oro musu B tokius sapnus sapnuoja  biggrin.gif

Labukas, biggrin.gif ai man tai dzin zinok, as galiu ziuret viska, man kazkaip idomu zinoti tiksliai kad mano organizme darosi.
Del diagnozes lapo tai pas mane aiskiai buvo parasyta- spausdintinem raidem, tai man pasiseke turbut biggrin.gif
Apie alijosiu esu kazka girdejus, bet kolkas konkreciu detaliu neturiu, pati nesenai galvojau reik pasigilint i tai, nes alijosiu tipo turi labai daug gydomu savybiu. As tik nezinojau kokiam pavidale ji vartoti, galvojau ar sultis cia pirkt ar ka, bet reik konkreciai susizinoti nes jis kiek teko jau skaityt labai su virskinimu tai reik atsargiai neprisizaist biggrin.gif O castor oil- tai jo, ricinos aliejus. Aisku, raso ten kad stebuklus daro tiek ta ricina tiek alijosius, istiesu kazin ar taip stebuklingai ''tirpdo' tas saaugas kaip ten parasyta bet nepakenks pabandyti, jei ir trecdali darbo daro kas ten rasoma, i to chlieb thumbup.gif
Lyzinas hm, negirdejau g.gif bet girdejus panasu pavadinima- lidaza.. kazin ar tas pats. Jei cia tas pats, tai si vaista kazkaip leidzia i pacius kiausintakius, zinau tikrai kad padeda, bet ji daktaras turi israsyti ir tai ne visais atvejais tinkamas vaiztas. Be to cia labai senas metodas, tai nezinau ar dar naudojamas siais laikais.. As po lap klausiau daktares, tai sake mano atveju jis nieko nepades, man atrodo jis daugiau kai uzsikimse kiausintakiai nuo visokiu puliu ir t.t..
Tikiuosi susitiksim nestukiu skyriuj labai labai 4u.gif
O ziurek dar norejau paklaust, tau skaudedavo pilva ar kokiu pojuciu budavo, kai dar nezinojai dar kad tu saaugu turi? 4u.gif
Atsakyti
[quote=jdjola13,2013 04 02, 17:49]
Labukas, biggrin.gif ai man tai dzin zinok, as galiu ziuret viska, man kazkaip idomu zinoti tiksliai kad mano organizme darosi.
Del diagnozes lapo tai pas mane aiskiai buvo parasyta- spausdintinem raidem, tai man pasiseke turbut biggrin.gif
Apie alijosiu esu kazka girdejus, bet kolkas konkreciu detaliu neturiu, pati nesenai galvojau reik pasigilint i tai, nes alijosiu tipo turi labai daug gydomu savybiu. As tik nezinojau kokiam pavidale ji vartoti, galvojau ar sultis cia pirkt ar ka, bet reik konkreciai susizinoti nes jis kiek teko jau skaityt labai su virskinimu tai reik atsargiai neprisizaist biggrin.gif O castor oil- tai jo, ricinos aliejus. Aisku, raso ten kad stebuklus daro tiek ta ricina tiek alijosius, istiesu kazin ar taip stebuklingai ''tirpdo' tas saaugas kaip ten parasyta bet nepakenks pabandyti, jei ir trecdali darbo daro kas ten rasoma, i to chlieb thumbup.gif
Lyzinas hm, negirdejau g.gif bet girdejus panasu pavadinima- lidaza.. kazin ar tas pats. Jei cia tas pats, tai si vaista kazkaip leidzia i pacius kiausintakius, zinau tikrai kad padeda, bet ji daktaras turi israsyti ir tai ne visais atvejais tinkamas vaiztas. Be to cia labai senas metodas, tai nezinau ar dar naudojamas siais laikais.. As po lap klausiau daktares, tai sake mano atveju jis nieko nepades, man atrodo jis daugiau kai uzsikimse kiausintakiai nuo visokiu puliu ir t.t..
O ziurek dar norejau paklaust, tau skaudedavo pilva ar kokiu pojuciu budavo, kai dar nezinojai dar kad tu saaugu turi? 4u.gif

hmmm , va tame ir esme, kad man nieko neskaudejo schmoll.gif , o jei ir skaudejo tai nedaug nes neatkreipdavau demesio. Budavo tokiu dilkciojimu bet ne astriu ir vos vos jaucimu, tarsi nerviniai, lyg kutena. Ir dabar juos jauciu kairiame kiausintakyje, nezinau gal jis gyja unsure.gif Sakyk o tavo kiausintakiai taip pat su randukais? Sakau gal yra kokiu preparatu kurie gydo randus ne tik ant isoriniu bet ir vidiuose organuose g.gif Kokius pratimus darai, paprastus pilvo stangrinimui? blush2.gif bliam neturejau didelio pilvo, nu po opercijos kaip kamuoly prarijus, po kiek laiko po operacijos pradejai sportuot? smile.gif
Atsakyti
[quote=Olelebebe,2013 04 02, 19:01]
[quote=jdjola13,2013 04 02, 17:49]

hmmm , va tame ir esme, kad man nieko neskaudejo schmoll.gif , o jei ir skaudejo tai nedaug nes neatkreipdavau demesio. Budavo tokiu dilkciojimu bet ne astriu ir vos vos jaucimu, tarsi nerviniai, lyg kutena. Ir dabar juos jauciu kairiame kiausintakyje, nezinau gal jis gyja unsure.gif Sakyk o tavo kiausintakiai taip pat su randukais? Sakau gal yra kokiu preparatu kurie gydo randus ne tik ant isoriniu bet ir vidiuose organuose g.gif Kokius pratimus darai, paprastus pilvo stangrinimui? blush2.gif bliam neturejau didelio pilvo, nu po opercijos kaip kamuoly prarijus, po kiek laiko po operacijos pradejai sportuot? smile.gif
[/quote]

Man ir nieko neskaudejo, siaip norejau pasiteiraut kaip kitiem, ar jaucia kanors.. Nu man tik kairi sona 'tempia' kartais , bet keista kazkaip, kai vartojau kontracepkes (kai dar nezinojau kad turiu visas tas problemas) netempdavo sono.. nu nesvarbu, nestipriai taip, bet jauciu ji. Ir pries laparaskopija tai ziauriai ta sona tempdavo ir ispusdavo pilva butent per ovuliacoja, o po lap - pora menesiu visai labai gerai jauciausi, viskas buvo dinge, o dabar sakau vel pradejo biski.
Pagal daktares pasakyma mano kiausintakiai buvo apauge saaugom, labai israngyti ir uzsitrauke ju galai kurie turi pagauti kiausineli. Kaip viduj jie nezinau, bet kai padare testa ar jie pratekami, sake kad vos vos pratekejo jau po operacijos, tai as itariu kad jie ir viduj gan pazeisti. Turbut saaugos viduj , sakyciau yra ir randejimo. Kiek teko skaityti tai jei turi infekcija, ji 'sueda' vidini sluoksni kiausintakyje kuris yra labai reikalingas kad pernestu kiausineji i gimda , ji maitintu, kai to sluoksnio nera tai kiausinelis nerieda normaliai, va ir uzstinga kazkur, plius aisku jei dar yra uzrandejimu, susiaurejimu ir pan tame mazame organelyje..
Man po operac kazkaip greit praejo pilvo putimas, tos dujos kol isejo gal praejo isviso 4 dienos, labiau skaudejo pecius nei pilva, o sportuot pradejau kazkur po 2 sav taip lengvai... O pratimus tai specialius tempimo darau, va imetu linka tipo cia pilvo ertmes saaugoms skirti pratimai
http://www.youtube.c...h?v=z9svTmJ1LEY kiek jie padeda istiesu nezinau, bet taip isivaizduoju lankstuma reik palaikyti kad nesuragetu viskas ten viduj mirksiukas.gif .. Jei ka apie ta alijosiu suzinosi daugiau, parasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 02, 20:21)
Man ir nieko neskaudejo, siaip norejau pasiteiraut kaip kitiem, ar jaucia kanors.. Nu man tik kairi sona 'tempia' kartais , bet keista kazkaip, kai vartojau kontracepkes (kai dar nezinojau kad turiu visas tas problemas) netempdavo sono.. nu nesvarbu, nestipriai taip, bet jauciu ji. Ir pries laparaskopija tai ziauriai ta sona tempdavo ir ispusdavo pilva butent per ovuliacoja, o po lap - pora menesiu visai labai gerai jauciausi, viskas buvo dinge, o dabar sakau vel pradejo biski.
Pagal daktares pasakyma mano kiausintakiai buvo apauge saaugom, labai israngyti ir uzsitrauke ju galai kurie turi pagauti kiausineli. Kaip viduj jie nezinau, bet kai padare testa ar jie pratekami, sake kad vos vos pratekejo jau po operacijos, tai as itariu kad jie ir viduj gan pazeisti. Turbut saaugos viduj , sakyciau yra ir randejimo. Kiek teko skaityti tai jei turi infekcija, ji 'sueda' vidini sluoksni kiausintakyje kuris yra labai reikalingas kad pernestu kiausineji i gimda , ji maitintu, kai to sluoksnio nera tai kiausinelis nerieda normaliai, va ir uzstinga kazkur, plius aisku jei dar yra uzrandejimu, susiaurejimu ir pan tame mazame organelyje..
Man po operac kazkaip greit praejo pilvo putimas, tos dujos kol isejo gal praejo isviso 4 dienos, labiau skaudejo pecius nei pilva, o sportuot pradejau kazkur po 2 sav taip lengvai... O pratimus tai specialius tempimo darau, va imetu linka tipo cia pilvo ertmes saaugoms skirti pratimai
http://www.youtube.c...h?v=z9svTmJ1LEY kiek jie padeda istiesu nezinau, bet taip isivaizduoju lankstuma reik palaikyti kad nesuragetu viskas ten viduj  mirksiukas.gif .. Jei ka apie ta alijosiu suzinosi daugiau, parasyk  4u.gif

jo, man peciai irgi skauda ,kad net miegant negaliu atsigulti ant sono tik ant nugaros unsure.gif is pat pradziu maniau kad persalau, daktaras nieko nesake apie tai. Siandiena pas seimos gyne buvau kad siulus istrauktu tai pasake kame reikalas. O pilvas tai dar dabar kai arbuzas. Aciu uz nuorodele, pasinaudosiu. As kaip supratau saaugos buvo smarkiai islenkes kiausintaky, daktaras istiesino. Bet apie infekcija nieko nesake, tiek kad parandejes. verysad.gif Na tikiuosi kad pavyks sekmingai pastoti ten kur reikia,nes kitu atveju sakes. Galetu ir Lt kompensuoti nors viena IVF.Pas jus net svetimsaliams kompensuoja, ar tau uteikta pilietybe? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 03, 19:07)
jo, man peciai irgi skauda ,kad net miegant negaliu atsigulti ant sono tik ant nugaros unsure.gif is pat pradziu maniau kad persalau, daktaras nieko nesake apie tai. Siandiena  pas seimos gyne buvau kad siulus istrauktu tai pasake kame reikalas. O pilvas tai dar dabar kai arbuzas. Aciu uz nuorodele, pasinaudosiu. As kaip supratau saaugos buvo smarkiai islenkes kiausintaky, daktaras istiesino. Bet apie infekcija nieko nesake, tiek kad parandejes.  verysad.gif  Na tikiuosi kad pavyks sekmingai pastoti ten kur reikia,nes kitu atveju sakes. Galetu ir Lt kompensuoti nors viena IVF.Pas jus net svetimsaliams kompensuoja, ar tau uteikta pilietybe? blush2.gif

Labukas, ne pilietybes neturiu, bet kadangi europos sajunga, jos ir nebereikia, tiesiog turi cia dirbti legaliai, moketi vietiniai 'sordai ', ir salygos tokios pacios kaip ir vietiniams. Aisku, yra savu sunkumu, kaip ant kokio zmogaus uzsirauni, vieni labai malonus, is kitu jauciasi tas poziuris kaip i svetimsali, bet ai kazkaip as nekreipiu demesio, zinau kad man priklauso kaip ir kitiems eu nariams, ir siekiu savo. Daug cia is kitu saliu darosi, tai kazkaip ne taip baisu.
Jo galetu lietuva kazkiek palengvint salygas zmonem kuriems naturaliai neiseina, bet kur tau, man atrodo dar toli grazu iki to deja sad.gif Na tikiuosi tau neprireiks.
O kaip pas tave pratekamumas, tikrino ji?
Atsakyti
sweikutes...noreciau ir as pas jus prisiglausti...nors dar esu naujoke sioje srityje.nevaisingumo stazas dar tik pusantru metu bet nervu prigadinta kjp uz visus desimt.pries pusantru metu pabego mano pirmasis zirniukas.vyras pyko pergyveno.as nezinojau ka net galvot. nuo to laiko pastot nepavyko.vyro sesuo pastojo- man depresija.pasityciojo is manes kad esu bergzdzia..man dar didesne depresija.jos zirnis irgi pabego-dievo pirstas....manau... nusprendziau nelaukt nieko ir kreipti i specialistus. is pradziu padarem vyro tyrima. sutrikes judejimas. tik 22% juda zmoniskai...emem gerti bisokius papildus. db didziuojames visu 70%! vistiek nestumo ne kvapo.. emem tirti mane.kaip ir jokiu uzdegimu neturejus.operaciju irgi ne..viskas pas mane ok. hormonus padare. pirmad einu del kiausintakiu praeinamumo tyr... baisu baisu kinkos dreba. nezinomybe zudo beveik tiesiogine ta zodzio prasme. paskaiciau jusu brangiosios isgyvenimus...dar baisiau pasidare.... jei nuosprendis bus prastas, nzn kjp toliau gyvent reikes. vyro gimine tyciojasi kad bergzdzia zmona gavo..manuskis labai labai mane palaiko bet to negana..papasakokit apie ta procedura jei galit o tai laaaaaaabai baisu... smile.gif
Atsakyti