Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

Sveikos 4u.gif

5-12 CD man bus atliekamas kiaušintakių nepraeinamumo tyrimas,kadangi tai bus atliekama ne lietuvoje,norėjau pasiklausti pas jus. Gyditoja papasakojo kaip viskas bus, ir net parodė paveiksliuke,tai į mano gimdą sušvirkš vandens ir su echoskopu žiūrės ar preina vanduo per kiaušintakius,sake su echoskopu matosi kaip vanduo keliauja,o spermiukai per maži todėl jų nemato.

Bet pasiskaičius jūsų temą,tai švirkščia kontrstą,o kodėl man sake kad vandenį? ir jokios nuotraukos nedarys,tik su echoskopu žiūrės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 03 05, 18:41)
Sveikos  4u.gif

5-12 CD man bus atliekamas kiaušintakių nepraeinamumo tyrimas,kadangi tai bus atliekama ne lietuvoje,norėjau pasiklausti pas jus. Gyditoja papasakojo kaip viskas bus, ir net parodė paveiksliuke,tai į mano gimdą sušvirkš vandens ir su echoskopu žiūrės ar preina vanduo per kiaušintakius,sake su echoskopu matosi kaip vanduo keliauja,o spermiukai per maži todėl jų nemato.

Bet pasiskaičius jūsų temą,tai švirkščia kontrstą,o kodėl man sake kad vandenį? ir jokios nuotraukos nedarys,tik su echoskopu žiūrės.  g.gif

Sveikute 4u.gif
Yra dare man gimdos nuotrauka kiausintakiu praeinamumui nustatyti,tai butent ir susvirkste kontrastini skysti,ne vandeni g.gif Pirma karta girdziu toki varianta smile.gif Bet gal kazka kitos merginos pakomentuos unsure.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 05 kovo 2013 - 18:11
QUOTE(ORDI @ 2013 03 05, 18:09)
Sveikute 4u.gif 
Yra dare man gimdos nuotrauka kiausintakiu praeinamumui nustatyti,tai butent ir susvirkste kontrastini skysti,ne vandeni g.gif  Pirma karta girdziu toki varianta smile.gif Bet gal kazka kitos merginos pakomentuos unsure.gif
Sekmes 4u.gif

Tai va aš irgi dabar pasiskaičiau,hm..gal nežinojo žodžio kontrastas angliškai ir pasake vandenį. g.gif bet galėjo sakyti specialų vandenį o ne vandenį,na žiūrėsim. O tai ta nuotrauka ir atliekama echoskopu?
Atsakyti

o kodel taip jau bijai tos laparoskopijos? juk tai vienintelis budas pamatyti ar tikrai tas kiausintakis nebeveiksmingas, ar jame yra hidrosalpingso
[/quote]

Na jau turejau "toki malonuma" ir bijau, visgi tai operacija, narkoze ..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2013 03 05, 23:24)
Na jau turejau "toki malonuma" ir bijau, visgi tai operacija, narkoze .....  doh.gif

suprantu, vistik tai intervencija 4u.gif taciau jei tai vienintelis budas suzinoti padeti ir toliau is to padaryti teisingus sprendimus... Tvirtybes 4u.gif

San*, manau kad tai vienas ir tas pats 4u.gif nes tas skystis yra dazytas vandenelis, nes juk nedazytu nieko nepamatysi mirksiukas.gif Tarptautiskai mediciniskai vadinas HSG-histerosalpingograma mirksiukas.gif
nesibaimink-zinojimas svarbesnis uz baime 4u.gif
Atsakyti
RositaK

Ant mano lapelio parašyta HSU,o ne HSG tai čia tas pats? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 06 kovo 2013 - 16:36
QUOTE(San* @ 2013 03 06, 16:33)
RositaK

Ant mano lapelio parašyta HSU,o ne HSG  tai čia tas pats?  g.gif

Sveiki,
kaip suprantu, HSU naudojama echoskopija, o HSG - rentgeno spinduliai. Pataisykite, jei klystu.
Atsakyti
QUOTE(Voverūnas @ 2013 03 08, 14:36)
Sveiki,
kaip suprantu, HSU naudojama echoskopija, o HSG  - rentgeno spinduliai. Pataisykite, jei klystu.

Negaliu pataisyti nes pati nežinau unsure.gif pirmą kartą bus atliekama tokia procedūra tai nebent pasakysiu kai bus atlikta jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverūnas @ 2013 03 08, 15:36)
Sveiki,
kaip suprantu, HSU naudojama echoskopija, o HSG  - rentgeno spinduliai. Pataisykite, jei klystu.

va sito tai nezinau, kokie spinduliai naudojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(plonuke @ 2012 11 25, 21:23)
Laba visoms.
Gal paprotintumėt man,ką toliau daryti.
Tik ką atliko man laparaskopiją dėl cistos kiaušidėje.Kadangi vaikų nesusilaukiu jau dešimt metų ,tai dar jos metu nustatė,kad abu kiaušintakiai užakę-skystis visai nepratekėjo.Dar yra miomų,bet pasak gydytojos,jos neturi įtakos kiaušintakių nepraeinamumui.Taigi sakė,kad geriau dėl vaikų jau nesirūpinčiau,nes jau per sena(36m)gimdyt g.gif ir gert hormonines nuo endo arba kreiptis į privačią vaisingumo kliniką dirbtiniam.
Tai negi tik vienintelis būdas toks man beliko???Nesityrus aš dėl ko užakę kiaušintakiai.Ir ar įmanoma,kad jie atsilaisvintų verysad.gif
Na gal ką patarsit,nes turiu greit apsispręst gert ar negert hormonines...

Atsiprasau, kad isibroviau i sia temute, bet.. Plonuke, jusu vietoje as keisciau gydytoja. Vien del jos pareiskimo, jog 36 metu moteris jau per sena gimdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverūnas @ 2013 03 08, 15:36)
Sveiki,

taip, darant gimdos nuotrauką naudojami rentgeno spinduliai.
Papildyta:
QUOTE(amukas @ 2013 02 19, 12:47)
Na atsakymu nesulaukiau. smile.gif
Pasipasakosiu. Buvau pas kyta gyn. Ehoskopu paziurejo kiausintaki likusi, sake, kad mato lyg karolius (tipo susisukes ir uzlindes uz gimdos). Geriausia pasalinti ir tik dirbtinis telieka apvaisinimas sad.gif Aisku pries tai sake gali daryti laboraskopija isitikinti ar tikrai nepraeinamas, bet, kad daryti kiausintakio plastika nerekomenduoja, nes po to vis tiek uzanka. Ziauriai bijau dar vienos loboraskopijos ir labai gaila likusio kiausintakio.. tai net nebezinau ka daryti.

kaip galima echoskopu pažiūrėti kiaušintakį blink.gif net ir gimdos nuotrauka neparodo tikros jų būklės, nes tai šešėlių kalba. realią kiaušintakių būklę parodo tik laparoskopija. jos metu tuomet ir turėtų sutvarkyti tuos kiaušintakius, o jei jie blogi, tai net ir pašalinti, kad juose nesikauptų skystis ir netrukdytų pastoti per IVF.
šneku iš savo patirties: GN rodė visokius šešėlius, o LP parodė, kad viskas gerai.
Atsakyti
Labukas mergytes. Pieš porą dienų turėjau LAP.Pastojimas ne vietoje, nes nepratekami kiaušintakiai. Daktaras pasakė,kad mano kiausintakis kaip dešrelė, aplipes saaugomis ir yra randelių. Jis kiaušintakį prabadė, saaugas prasklaidė. Dieve, net pamiršau paklausti kur jis man prabadė, kiek ir kaip prabadė, ar visur subadė, išvis iš galvos išėjo, kad galiu to paklausti. Tik pasakė ,kad sudarytos visos galimybės pastoti ( kurių ankščiau buvo nulis, bet pastojau tik deja ne vietoje).Bet 30 proc. padidėja pastojimas ne vietoje, dėl dar vieno randelio, kuris buvo padarytas imant mano žirniuka verysad.gif nesuprantu vieno, jei ankščiau buvo galimybės pastoti buvo 0 o dabar visos galimybės pastoti, bet 30 proc. didesnė tikimybė kad ne vietoje, tai kokia isvis tkimybė man pastoti vietoje??? Tikiuosi kad supratote, nes esu tokia susijaudinusi, dar po visu stresu stradaniju, nezinau ar aiskiai surasiau. Gal kas suprantat apie tai daugiau nei as , o gal kazkauriai buvo panasiai kaip man? Nezinau, ar man dziaugtis ar verkti po tokiu gydytojo isvadu.. unsure.gif tiesa antras kiausintakis buvo geresnis, bet va ir nepaklausiau ar kita taip pat prabade ar ne, ar kitas kiausintakis suteikia daugiau sansu kad zirniukas nuriedes i gimda... blink.gif
Atsakyti