QUOTE(plonuke @ 2012 11 25, 21:23)
Laba visoms.
Gal paprotintumėt man,ką toliau daryti.
Tik ką atliko man laparaskopiją dėl cistos kiaušidėje.Kadangi vaikų nesusilaukiu jau dešimt metų ,tai dar jos metu nustatė,kad abu kiaušintakiai užakę-skystis visai nepratekėjo.Dar yra miomų,bet pasak gydytojos,jos neturi įtakos kiaušintakių nepraeinamumui.Taigi sakė,kad geriau dėl vaikų jau nesirūpinčiau,nes jau per sena(36m)gimdyt ir gert hormonines nuo endo arba kreiptis į privačią vaisingumo kliniką dirbtiniam.
Tai negi tik vienintelis būdas toks man beliko???Nesityrus aš dėl ko užakę kiaušintakiai.Ir ar įmanoma,kad jie atsilaisvintų
Na gal ką patarsit,nes turiu greit apsispręst gert ar negert hormonines...
Gal paprotintumėt man,ką toliau daryti.
Tik ką atliko man laparaskopiją dėl cistos kiaušidėje.Kadangi vaikų nesusilaukiu jau dešimt metų ,tai dar jos metu nustatė,kad abu kiaušintakiai užakę-skystis visai nepratekėjo.Dar yra miomų,bet pasak gydytojos,jos neturi įtakos kiaušintakių nepraeinamumui.Taigi sakė,kad geriau dėl vaikų jau nesirūpinčiau,nes jau per sena(36m)gimdyt ir gert hormonines nuo endo arba kreiptis į privačią vaisingumo kliniką dirbtiniam.
Tai negi tik vienintelis būdas toks man beliko???Nesityrus aš dėl ko užakę kiaušintakiai.Ir ar įmanoma,kad jie atsilaisvintų
Na gal ką patarsit,nes turiu greit apsispręst gert ar negert hormonines...
nors ir kaip sunku tai isgirsti , bet na su uzakusiais kiausintakiais manau tik vienas budas pastoti tik ivf ...dirbtinis , tad ziurint metus jau geriau nebedelsti ir eiti i vaisingumo klinika pas kompetentingus gydytojus... dar laiko tikrai yra bet veltui jo leisti manau nebereikia... sekmes